Kodi Ingyenes VPN-kA Kodi a legnépszerűbb nyílt forrású média streaming program az interneten. Szerkezete miatt a felhasználók ezt a csodálatos eszközt felhasználhatják az összes média megjelenítésére. Videót, zenét, képeket és még sok minden mást kínálhat. Egy másik olyan szolgáltatás, amely a felhasználók számára kedvező, a hivatalos és a harmadik fél kiegészítőinek letöltése. A Kodi számos eszközön futtatható, beleértve az Amazon Firesticks, az Android alkalmazás dobozait (gyakran Kodi dobozoknak nevezik), a Raspberri Pi, a Windows, Mac és a Linux alapú számítógépeken. Ebben a bejegyzésben segítünk megtalálni a legjobb ingyenes VPN-t a Kodi számára.

VPN szolgáltatás
ReviewsFree VPN
LimitsVisit
SiteServer
LocationsSimultaneous
kapcsolatok
ExpressVPN 30 napos garancia IPVanish 148 5
CyberGhost Speed ​​sapka Látogasson el a webhelyre 15 1
TunnelBear Töltse le a sapkát Látogasson el a webhelyre 20 1
Windscribe Töltse le a sapkát Windscribe 9 1
ZoogTV Töltse le a sapkát ZoogTV 3 1
VPN-kapu Nevelési Látogasson el a webhelyre n / a 1

Miért van szüksége VPN-re a Kodi kiegészítők futtatása közben? Van néhány ok. Először kezdjük el a különbséggel a hivatalos és a harmadik fél kiegészítői között. A hivatalos kiegészítőket a Kodi csapat támogatja, a harmadik fél kiegészítőit pedig mások készítik. Ha kiválasztja a következő lehetőségek egyikét, akkor az általuk kínált különféle forrásokból streamálhat. Ide tartoznak azok a kiegészítők is, amelyek lehetnek ingyen, de földrajzilag meghatározott területeken vannak rögzítve. Ezenkívül megóvja magánéletét a Kodi és más alkalmazások használata közben is. Most nézzük meg a legjobb lehetőségeket.

1. A Kodi legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Két tényező teszi a ExpressVPN-t jó választásként. Ez a MediaStreamer opció, az Express VPN gyors szolgáltatásával kombinálva. Ha együttesen használja őket, elősegíti a földrajzi korlátozások feloldását. Időnként vannak olyan kiegészítők, amelyeket egy adott területen kívül blokkolnak. Ha csatlakozik egy szerverhez abban az országban, amelyet meg akar próbálni, megoldhatja ezt a problémát. Együtt élvezheti választását sebességcsökkenés nélkül. A VPN-kiszolgálók természetesen továbbra is titkosítják a kapcsolatot. Bár ez nem teljesen ingyenes, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak a szolgáltatás tesztelésére.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC
  A legjobb VPN-k Costa Rica számára

A fenti táblázatban látni fogja, hogy nem kell felmerülnie a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos problémákkal. Az ExpressVPN számos szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról, amely segít megvédeni magánéletét. Határozottan feloldhatja a geo-blokkolt tartalmak zárolását és megóvhatja magánéletét, miközben a kedvenc Kodi-eszközén tartózkodik.

Az ExpressVPN használatával kapcsolatban kiválaszthatja, hogy melyik városba kíván csatlakozni. Nem választhat különálló kiszolgálókat, de ők választják meg a legjobbat az Ön számára. Miután mindent beállított, kiválaszthatja a várost. Később bármikor megváltoztathatja, ha szükséges.

Mint korábban említettük, az ExpressVPN költségekkel jár. Ugyanakkor számíthat egy sokkal jobb minőségű termékre, mint amit bármilyen ingyenes szolgáltatás esetén megkap. Ahelyett, hogy magánéletével és biztonságával élnénk a lehetőséget, javasoljuk, hogy próbáljon ki. Hosszú listás funkciókkal, kiváló ügyfélszolgálattal és nagy hálózattal rendelkeznek. Egyetlen VPN-fiókot használhat egy alkalmazáshoz, amely Kodi-n belül vagy kívül található Havonta 6,67 USD.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Kodi legjobb VPN-je: CyberGhost VPN

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Mint a többi említett szolgáltatásnak, a CyberGhost VPN-nek is ingyenes kínálata van, de korlátozásokkal rendelkezik. Ezek tartalmazzák a korlátozott listát, amely mindössze 15 helyet tartalmaz, egyidejű egyidejű kapcsolatot, lassabb kiszolgálókat és egyéb hátrányokat.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly18 Mo.Refund
60 80 2960 OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec ablakok $ 11.99 $ 49.50 45 nap

Ha úgy dönt, hogy a fizetett verziót használja, a CyberGhost szép kombinációt kínál a szerverhelyekről, erőteljes titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Hozzáférhet például az Amazon Prime videótartalmához az Egyesült Államokban, Németországban vagy másokban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

  Legjobb VPN-k Eugene-hez, Oregon

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. A CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférést csak most regisztrálhatja Havonta 2,75 USD jelenlegi promóciójuk során.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

3. A Kodi számára a legjobb ingyenes VPN: TunnelBear

TunnelBear

Amint a fenti táblázatból látszik, az TunnelBear ingyenes verziója van. Ennek ellenére számos különféle korlátozás létezik. Ez magában foglalja az alacsony letöltési korlátot, csak 20 szerverhelyet és egyszerre csak 1 kapcsolatot. Bár működni fog, a letöltési korlát csak 500 MB. Ha streaming-t tervez, akkor csak néhány percig kell figyelnie, mielőtt elérné a sapkát.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
20 22 Ismeretlen OpenVPN, IKEv2, IPSec VPN szoftver $ 9.99 $ 59.88 Egyik sem

Természetesen az TunnelBear számos szerverrel rendelkezik Észak-Amerika mindhárom országában. Ezek népszerűek, hogy segítsenek megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Például, ha kanadai kiegészítőt szeretne nézni, akkor csatlakoznia kell egy ott található szerverhez. A kiszolgálóhelyekkel rendelkező országok között szerepel az Egyesült Királyság, Németország, Spanyolország, Hollandia, Ausztrália, Hongkong, Japán, Franciaország, Svédország, Szingapúr, Dánia, India, Írország, Olaszország, Svájc, Brazília és Norvégia. Szeretnek azonban helyszíneket hozzáadni, így növelhetik ezt a számot.

A szolgáltatás elég gyors, de nehéz tudni, hogy hány szerverük van. Emellett jobb sebességet fog elérni, ha a fizetett tervet választják. Amit számíthat az erős titkosításra, az OpenVPN protokollra (a közösségben elérhető legjobb) és egyéb szolgáltatásokra. Számíthat a jó nevetésre is a webhelyük vicces grafikája miatt. Jó munkát végeznek a VPN-ek szórakoztatóvá tétele érdekében.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a fizetett szolgáltatást, akkor szolgálatuk egy hónapjának ára 9,99 USD. Az TunnelBear azonban a következőket kínálja: 50% kedvezmény ha éves előfizetést vásárol 58,88 dollárért. Ez azt jelenti, hogy havi 4,99 dollárért kaphat egy év szolgálatot.

  A legjobb VPN-k a Bet365-hez külföldről való eléréshez

Látogasson el az TunnelBear oldalra

4. A Kodi számára a legjobb ingyenes VPN: Windscribe

A Windscribe ingyenes szolgáltatást kínál a felhasználók számára. Ezek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy havi 10 GB-os forgalmat bonyolítson, de vannak más korlátozások is. Például összesen 9 helyet tesznek lehetővé, amikor az ingyenes lehetőséget választja. Ha a célja az, hogy Kodi-ban megkerülje a földrajzi korlátozásokat, akkor ez valószínűleg nem megfelelő. Ezenkívül arra gondolunk, hogy nem kínálnak teljes protokollok vagy funkciók az ingyenes verziót.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
52 56 300+ OpenVPN, IKEv2 VPN szoftver $ 9.00 $ 90.00 3 nap

Ha úgy dönt, hogy a prémium verziót használja, akkor a felső kategóriájú szolgáltatás előnyeit élvezheti ár nélkül. Ide tartoznak több mint 52 ország szerverei, erős titkosítás, beépített kill kapcsoló, dupla ugrás, időzóna hamisítás és még sok más. A szolgáltatás az összes kedvenc eszközére elérhető. Fontolja meg a fizetett verzió beszerzését a VPN teljes potenciáljának felszabadításához.

A Windscribe nagyon egyszerű árazási modellt alkalmaz a fizetett Pro VPN szolgáltatáshoz. Mind havi, mind éves előfizetéseket kínálnak. A szolgáltatásuk egy hónapját 9,00 dollárért kaphatja meg. Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan engedményt kínálnak, ha hosszabb távú, éves csomagot vásárolnak. Ez azt jelenti, hogy havi 7,50 dollárért fizetheti egy év szolgálatot, az éves fizetés 90,00 dollár. Ez körülbelül 17% -ot takarít meg a szokásos havi árból.

Látogasson el a Windscribe oldalra

Noha úgy gondoljuk, hogy a Kodi számára a legjobb ingyenes VPN-lehetőségeket adtuk meg, mindig vigyázzon az ingyenes szolgáltatásokra. Gyakran nem adnak olyan előnyöket vagy biztonságot, mint amire számíthat. Ennek ellenére minden bizonnyal szívesen átnézed a mi oldalunkat top 10 VPN lista. Döntéseinket megbízhatóság, sebesség, biztonság és szerver helyzete alapján hoztuk meg. Fontos egy olyan szolgáltató megkeresése, amely sokféle tényezővel rendelkezik. A lehető legjobb sebességet szeretné elérni, függetlenül attól, hogy mit tervez a Kodi-val. Az általunk kínált összes választás jól ismert és szilárd hálózatokkal rendelkezik, tehát nincs rossz választás. Reméljük, hogy a helyes úton vezetünk a jó döntés meghozatalához.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me