A legjobb Socks5 proxy szolgáltatások

magánéletAz összes meghatalmazott közül a Socks5 proxy a legsokoldalúbb a közösségben. Ennek oka az, hogy szinte bármilyen adatot képes hordozni, amire szüksége van. Ha nem ismeri a Socks5 proxyt, akkor ez egy titkosítatlan módszer az IP-cím elrejtésére a P2P Networks használata közben. Kombinálja bármelyik VPN-vel a titkosítás hozzáadásához. A Socks5 felhasználható a böngésző IP-címének megváltoztatására az adatvédelem és a földrajzi korlátozások céljából. Számos különféle cég kínálja számukra, de nehéz lehet megtudni, melyik a legjobb megoldás, vagy a különbségek közöttük. Itt található a legjobb Socks5 proxy szolgáltatások, amelyeket megbízható VPN szolgáltatók kínálnak.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsSocks5
ProxyNo
LogsSmart
DNS
1NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5TorGuard$ 4.99TorGuard68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Ingyenes vs fizetett Socks5 proxy szolgáltatások

Noha a kísértésnek érdemes megnéznie az egyik „ingyenes” proxy szolgáltatást, minden bizonnyal nagy különbség van az ingyenes és a fizetett verziók között. Vessen egy pillantást a különbségekre.

FunctionPaid Socks 5 ProxyFree Socks 5 Proxy
SebességJó sebesség – Érdemes letölteni az elemeket.Nagyon lassú. Arra számíthat, hogy a Kbps nem Mbps.
MagánéletMagas hálózati biztonság, a legtöbb nem tart tevékenységi naplókat.Alacsony esélye a minimális biztonságnak (ha van ilyen). Nyitva hagyhat támadásokat.
MegbízhatóságSzinte mindig kapcsolatban marad.Kevesebb, mint 20% -os kapcsolatarány.
NaplókA legtöbb nem tart csatlakozási naplót.Számíthat arra, hogy a naplókat megőrzik, így az információk felhasználhatók.

Amint az eredményekből kitűnik, nagy kockázatot vállal, ha ingyenes verziót használ fizetettnél. Szerencsére számos VPN-szolgáltatás tartalmazza a Socks5 proxy szolgáltatást. Gyakran a VPN ára alacsonyabb, mint amennyit fizetni tudna egy szabadon álló prémium Socks5 proxyért.

A VPN használatának előnyei a proxy felett

Annak ellenére, hogy jó proxy használata a biztonság érdekében, a VPN jobb. Nem csak azt kapja meg az előnye, hogy megváltoztatja az IP-jét, hanem a kapcsolata is titkosítva van. Ahelyett, hogy egyszerre csak egy programot használhatna, mint egy proxy esetén, a VPN meg tudja őrizni a teljes internetkapcsolatát. Ezután megvizsgáljuk a legjobb VPN-szolgáltatásokat, amelyek tartalmaznak egy Socks 5 Proxy-ot.

Mi a legjobb VPN a Socks5 Proxy használatával?

A következő kritériumokra összpontosítottunk, hogy meghatározzuk a legjobb VPN-ket a Socks5 proxy szolgáltatásokkal:

 • A VPN-nek ingyenes Socks5 proxy szolgáltatást kell kínálnia a tagok számára
 • VPN kill kapcsoló az IP-cím védelme érdekében
 • Torrent-barát helyeken végzett VPN-kiszolgálókon végzett sebesség-tesztek
 • A VPN-hálózat megbízhatósága a hosszú csatlakozási idő lehetővé tétele érdekében
 • Erős titkosítási szintek a magánélet jobb védelme érdekében
 • Csak azokat a VPN-ket választottuk, amelyek nem tartanak használati naplókat

További késedelem nélkül itt található a Socks5 proxyt támogató legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb Socks5 proxy szolgáltatás: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN a VPN-k legkiválóbb választéka, amelyek Socks5 proxy kapcsolatot kínálnak. A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van hálózatukhoz az Egyesült Államokban, Európában és azon túl, nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

2. A legjobb Socks5 proxy szolgáltatás: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) az egyik kedvenc szolgáltató a P2P / torrent közösségben. Közismert, hogy rendelkezik a Socks5 proxy funkcióval a PPTP / L2TP protokollokhoz. Szervereik vannak legalább 50 országban, így gyorsan és egyszerűen csatlakozhat a használni kívánthoz. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Mielőtt csatlakozna egy szerverhez, győződjön meg arról, hogy a Socks5 proxy lehetőséget választotta, ha használni akarja. Igen, gyakran az OpenVPN protokoll biztonságosabb és gyorsabb.

PIA sebesség-teszt

A privát internet-hozzáférés módja nagyon egyszerű. Az összes szoftverük egyszerűen használható. Ha Mac vagy Windows rendszerről kíván csatlakozni, javasoljuk a PIA által kínált VPN kill kapcsoló használatát. Emellett rendelkezik DNS szivárgásvédelemmel, IPv6 szivárgásvédelemmel és port-továbbító funkciókkal az asztali kliensben. Noha a mobilalkalmazások nem tartalmazzák a speciális funkciókat, könnyen csatlakozhat bármilyen szerverhez, és titkosíthatja a kapcsolatot. Ne felejtsen el bármikor csatlakozni a PIA-hoz, amikor Wi-Fi hálózatot használ az adatlopásokkal szembeni védelemhez, és jelölje be a Socks5 proxy jelölőnégyzetét, ha bármilyen torzító tevékenységet végez. Nem korlátozzák a felhasználást, így bármikor elhagyhatja a VPN-t a magánélet védelme érdekében.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb Socks5 proxy szolgáltatás: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép kombinációt kínál a kiszolgálóhelyekről, az erős titkosításról és a név nélküli torrent képességről a Socks5 proxy kapcsolatok támogatásával. Nyissa fel a népszerű streaming szolgáltatásokat, például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a Wi-Fi-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb Socks5 proxy szolgáltatás: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

A tapasztalatok alapján megmondhatjuk, hogy rendkívül stabil és nagy sebességgel rendelkezik. Ez jó választást jelent bármilyen tevékenységhez, amelyben részt kíván venni. Azt is észreveszi, hogy az IPVanishnek sok kiszolgálóhelye van az egész világon. Több, mint bármelyik VPN-szolgáltatás. Ez teszi őket napi VPN-jévé.

Az IPVanish számos országban, az Antarktisz kivételével, minden kontinensen szervereket tárol, és számos országban nagy lábnyomot tartalmaz. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert. A torrent-barát szerverhelyeket teszteltük, és mint láthatja, a teljesítmény nagyszerű volt.

IPVanish sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. A legjobb Socks5 proxy szolgáltatás: TorGuard

TorGuard

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, de minden számára megfelelő, bármi, amit online szeretne csinálni. Mind Socks5 proxy, mind VPN hozzáférést kínálnak.

A TorGuard szilárd keveréke a szerverhelyeknek, erős titkosításnak, valamint olyan népszerű streaming szolgáltatások, mint például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime, valamint a torzító tevékenységek feloldásának képességével. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védeni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok más.

TorGuard sebességteszt

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Jelenlegi promóciója alatt havonta 4,99 USD-es teljes hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

Záró gondolatok a legjobb Socks5 proxy szolgáltatásokról

Összefoglalva: a Socks5 proxy szükségszerű, ha bármilyen torrent szoftvert használsz. Természetesen más szoftverek esetén is jól működik. Miután kiválasztotta a szolgáltatót, javasoljuk a PPTP / L2TP protokollok + Socks5 proxy sebességének tesztelését, és megnézheti, hogy hogyan teljesít az OpenVPN + Socks5 Proxyhoz. Mindaddig, amíg megfelel az Ön igényeinek, rendben kell lennie. Remélhetőleg hasznosnak találta ezt az útmutatót. Ha igen, kérjük, bátran ossza meg barátaival, hogy ők is kihasználhassák az információkat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map