Apex LegendsAz Apex Legends egy új Battle Royale, amelyet az EA készített. A játék új csavart hoz a műfajba azáltal, hogy egyedi osztályokat vezet be, amelyek közül minden játékos választhat. A játék ingyenes PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Mivel a játékot online játsszák, a felhasználók elmaradhatnak. A késés csökkentése érdekében javasolnék egy VPN-t. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másikra cserélje a megadott kiszolgálóhelyek egyikén. Ha a kiszolgáló közelében egy olyan területet választ, amelyen játszik, akkor csökken a késés és a jobb sebesség. Vessen egy pillantást az Apex Legends legjobb VPN-jeire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A VPN biztosítja a profi játékosok számára a szükséges védelmet. Mivel a VPN elrejti az Ön IP-címét, segít megelőzni a DDoS támadásokat. A VPN segít más országok barátaival való játékban is. Ha megváltoztatja a szétválasztási helyét közelükhöz, akkor játszhat egy barátjával a játékszakaszon. A VPN segít a tűzfalak körülkerülésében az iskolában vagy a munkahelyen, lehetővé téve az Apex Legends bármikor, bárhonnan lejátszását..

További késedelem nélkül itt található az Apex Legends legjobb VPN-szolgáltatásainak listája:

1. A legjobb VPN az Apex legendákhoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Apex Legends legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN az Apex legendákhoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN az Apex legendákhoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN az Apex legendákhoz: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Apex Legends játék kiemelése

Amit az Apex legendák különböznek a többi csata királytól, az a legendák. Színes és egyedi karakterek. Mindegyiküknek megvan a maga erőssége és gyengesége, amelyek összekapcsolva érdekes élményt nyújtanak. A játék nyolc alaplegendával indult, de a fejlesztők még többet terveznek. A játék ezekre a párosításokra összpontosít. Minden játékban háromszoros tagok vagytok, akik megpróbálják kitalálni a másik 57-et, és uralkodnak a legfelsőben. Emiatt a Legend választása nem önkényes. Mielőtt egyenesen bemegy, meg kell győződnie arról, hogy a legendáik jó kémiai tulajdonságokkal rendelkeznek. A jelenlegi legendák a következőket tartalmazzák:

 • Bangalore: harmincöt éves katona.
  • Taktikai: füstölő
  • Passzív: Lehetővé teszi a gyorsabb futtatást, amikor lövöldöznek
  • Végső: légitámadást indít
 • Bloodhound: élményjáték vadász
  • Taktikai: röviden észreveszi az ellenséges csapdákat és nyomokat
  • Passzív: látod az ellenség lábnyomait
  • Végső: gyors sebességet nyújt, és kiemeli az ellenségeket
 • Maró: mérgező csapda
  • Taktikai: Gázcsapda, amely lövöldözve vagy kiváltva mérgezi az ellenségeket
  • Passzív: Lehetővé teszi, hogy átnézze a mérgező gázát
  • Végső: Elindít egy hatalmas gen hozzáadást, amely tele van Nox-gázzal
 • Gibraltár: az árnyékolt erőd
  • Taktikai: létrehoz egy kupola pajzsot, amely 15 másodpercig tart
  • Passzív: A látnivalók irányítása révén pajzsot hoz létre, amely védi őt, miközben célozza
  • Végső: Le fogja uralni a betonhabarcsot egy olyan területen, amelyet megjelöl
 • Életvonal: harci orvos
  • Taktikai: visszahív egy drónot, amely a csapat területén működik
  • Passzív: a gyógyító cikkek gyorsabban működnek, és gyorsabban éleszti a csapattársait
  • Végső: eldobja a jó minőségű védőeszközök ápolási csomagját
 • Mirage: egy holografikus trükkö
  • Taktikai: holografikus képet tesz az emberek megzavarására
  • Passzív: amikor leütötte, öt másodpercre beborul, és eldob egy csalit
  • Végső: csalók csoportját hozza létre, miközben köpködik
 • Pathfinder: egy rendkívül mobil robot
  • Taktikai: Maróhorog
  • Passzív: megtalálja a gyűrűket a következő helyen
  • Végső: létrehoz egy irányítószámot, amelyet mindenki használhat
 • Wraith: gyors és halálos
  • Taktikai: lehetővé teszi számára, hogy elkerülje a golyókat az üres térbe való belépésével
  • Passzív: hangok figyelmeztetnek a közeli veszélyre
  • Végső: két hely között hoz létre egy portált, amelyet csapata akár egy percig is használhat

Az Apex Legends a Battle Royale közös vonatkozásaival rendelkezik. Új páncélokat és gyógyító elemeket talál, miközben fut. Te és a csapatod másokkal harcolsz a győzelem elérése érdekében egy utolsó típusú férfi játékmódban. Különbséget tesz az alkalmazott stratégia és az egyedi karakterek. A legtöbb Battle Royals névtelen karakterként játszik, amelyet testreszab. Ez a játék képessé teheti az életet az univerzumba a karakterek személyiségein, képességein és hátterével, amelyek mélységet adnak. Az Apex Legends olyan játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy Ön és barátai szívesen játszanak.

Ismét azt javaslom, hogy használj VPN-t az Apex Legends lejátszásához. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez javítja a teljesítményt is azáltal, hogy csökkenti a ping-ot, és megóv a DDoS támadásoktól. Segít abban, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat és az iskolai vagy munkahelyi tűzfalakat.

Élvezze az összes izgalmat, amikor az Apex Legends-t online játssza. Kérjük, ossza meg ezt a hozzászólást barátaival, hogy a világ bármely pontján élvezhessék a játékot VPN-sel. Kövess minket @VPNFan a legújabb ajánlatokra és útmutatókra.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me