ChromecastA Chromecast a Google által kifejlesztett digitális médialejátszó eszköz. Annak ellenére, hogy nem sokkal nagyobb, mint egy USB flash meghajtó, van egy HDMI-csatlakozása, amely képes tartalmakat streamálni a mobil- és internetes alkalmazásokból, vagy megismételheti a képernyőt a Chrome böngészőből. Ez kiküszöböli a Smart TV szükségességét, és alacsonyabb árazási ponttal rendelkezik, mint két legnagyobb versenytársa, a Roku és az Apple TV számára. Annak ellenére, hogy kissé különböznek a Roku-tól, továbbra is ugyanazon a piacon versenyeznek. Ameddig az Apple TV megy, úgy fejlesztették ki. Néhány olyan VPN, amely elég jól működik a Chromecastdal.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Mint már említettük, a Chromecastnak számos előnye van, különösen az Apple TV-vel összehasonlítva. Az egyik, az ár. Az Apple TV, akárcsak az Apple termékcsalád többi eleméhez hasonlóan, drága, a szokásos költségek körülbelül 70 USD körül alakulnak. 35 USD USD-ért a Chromecast csak az Apple TV árának fele. A kedvezőbb áron kívül kiadásra került a szoftverfejlesztő készlet, amely lehetővé teszi harmadik gyártók számára, hogy szoftverüket úgy adaptálják, hogy azok a Google-eszközzel működjenek. Bár az Apple TV más csatornákat is kínál, a Chromecast sokkal nagyobb potenciállal rendelkezik a jövőben.

Tehát felteheti azt a kérdést, hogy miért lenne szüksége VPN ehhez? A válasz erre egyszerű. Tegyük fel, hogy külföldre utazott, nemrégiben költözött, vagy csak egy másik régió tartalmát akarták megnézni. Vetünk egy példát a Netflix segítségével, hogy jobban magyarázzuk. A Netflix egy népszerű prémium streaming szolgáltatás, amely számos országban elérhető világszerte, és a támogatott régióknak saját könyvtáruk van. Ha az Egyesült Államokban vagy bármely más országban lenne, akkor VPN-t használna bármilyen régióhoz való csatlakozáshoz. Más szavakkal, a televíziós műsorokat a Netflix kanadai verziójáról bárhonnan közvetítheti.

A VPN használatának másik jó oka a titkosítás. A Chromecast sokféle lehetőséget kínál a személyes adatok eléréséig, amelyeket meg akar látni egy nagyobb képernyőn, akár a Youtube videók megtekintéséhez, vagy bármi máshoz. A VPN használata megóvja adatait mindenkitől, akinek esetleg kíváncsiságú szemei ​​vannak.

Most, hogy látta az előnyöket, melyiket használná? Van néhány jó választás a Chromecast számára, amennyiben a választás megy. Annak ellenére, hogy minden lehetőségünk megvédi az Ön személyes adatait, az OpenVPN protokoll használata lenne a legjobb módja annak, amikor csak lehet. Ha a sebesség elengedhetetlen, akkor az OpenVPN (UDP) szolgáltatást kell használni. Ez a legjobb megoldás a streaming szolgáltatások, például a Pandora vagy a Netflix használatához. Ha problémák merülnek fel a csatlakozással és a kapcsolat lemondásával kapcsolatban, akkor az OpenVPN (TCP) szolgáltatást kell használni. Bár a kapcsolat kissé lassabb lehet, az adatok hibaellenőrzésen mennek keresztül. A VPN streamingjéhez vagy a mobilhálózat segítségével történő csatlakoztatásához más protokollokat is megvizsgálhat, ideértve az L2TP-t és az IKEv2-t a jó magánélet érdekében.

Az adatok biztonságának biztosítása érdekében az ExpressVPN-t kell használnia. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így gondoskodni fog arról, hogy minden böngészés megóvódjon. Mivel a Chromecast eszköz használatának nagy része streaming, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Észak-Amerikában és Európában a leggyorsabb hálózattal rendelkeznek, és egy mobil klienst is kínálnak, tehát csak csatlakozni szeretnének, és adatfolyamot küldhetnek azokból az országokból, ahol a legnagyobb tartalom könyvtárak vannak. Jelenleg az Egyesült Államok választja meg a legjobb választást, de csatlakozhat bármelyik kiválasztott régióhoz.

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor válassza az ExpressVPN MediaStreamer (Intelligens DNS) szolgáltatást. A MediaStreamer elősegíti a csatornák feloldását kis sebességcsökkenés nélkül. Azt javasoljuk azonban, hogy a titkosított opcióval járjon, mert soha nem javasolnánk értékpapír kereskedelmét a sebesség érdekében. Attól függően, hogy mit szeretne közvetíteni, a legtöbb vizuális média továbbításához csak 800 kbps-os kapcsolatra van szüksége. Mindaddig, amíg nincs minőségvesztés, a sebesség csökkenését az általa okozott biztonság fedezi. Az ExpressVPN tagjai teljes mértékben hozzáférhetnek mindkét szolgáltatáshoz.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Chromecast legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN a Chromecast számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a Chromecast számára: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is elérhető. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN olyan fejlett adatvédelmi funkciókat kínál, mint a dupla VPN, P2P szerverek és dedikált IP, amelyek valóban elősegítik a szolgáltatás kiemelkedését.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Chromecast számára: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN a Chromecast számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A legjobb VPN a Chromecast számára: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Megnézheted a listánkat top 10 VPN szolgáltatásokat, ha akarod, de nem kell erre szükség, mert összességében a legjobbat választottuk ki erre a posztra. Kiválasztásaink kritériumai a biztonságon, a sebességen, az áron és a világszerte nagyszámú hálózati szerverre épülnek. Mindig szeretne a legmegbízhatóbb társaságokkal menni, ideértve azokat is, amelyeket itt említünk. Azokra vonatkozó meghatározásaink között szerepel a magánélet védelme és a gyors hálózatok létrehozása a nagyfelbontású tartalmak más országokból történő közvetítéséhez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me