A legjobb VPN-ek, amelyek elfogadják a WeChat Pay-t

WeChat PayAzok, akik ismerik a WeChat alkalmazást, tudják, hogy tartalmaz egy WeChat Pay szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy bankszámláját összekapcsolja az alkalmazással a szolgáltatások fizetése érdekében. Számos olyan VPN-szolgáltatás fogadja el a WeChat Pay szolgáltatást. A fizetési szolgáltatással előfizethet VPN-re Kínán kívülről. Egy pillanat alatt megosztunk további információkat a VPN használatáról a magánélet védelme érdekében. Időközben nézze meg a WeChat Pay-t elfogadó legjobb VPN-k listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3PureVPN$ 2.95SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4TorGuard$ 4.99TorGuard68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5ibVPN$ 4.83NordVPN63jelölőnégyzetet

A WeChat Pay egy digitális pénztárca, amelyet a WeChat alkalmazás tartalmaz. A WeChat Pay segítségével VPN-előfizetés megvásárolható. Mobiltelefonjával fizetést küldhet, és élvezheti a VPN által kínált adatvédelmet. Ez különösen igaz Kínában élőkre. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, mivel ezek jól működnek Kínában. Nincsenek olyan VPN-k, amelyek az idő 100% -ában működnek a régióban, de az ExpressVPN nagyon megbízhatónak bizonyult a többi VPN-hez képest. Bármilyen probléma esetén bármikor elérheti a támogató személyzetét.

Most megvizsgáljuk a legjobb VPN-beállításokat, amelyek elfogadják a WeChat Pay alkalmazást:

1. A legjobb VPN, amely elfogadja a WeChat Pay-t: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN, amely elfogadja a WeChat Pay-t: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollárból kínálja, egy 7 napos pénz-visszatérítési garanciával.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb VPN, amely elfogadja a WeChat Pay-t: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és egyszerűen hozzáférhet minden szerverhelyükhöz Havonta 4,99 USD.

Látogasson el a PureVPN oldalra

4. A legjobb VPN, amely elfogadja a WeChat Pay-t: TorGuard

TorGuard

A TorGuard-ot 2012-ben indították el a csapat tagjai, Nevis-ben, Nyugat-Indiában. Ha összehasonlítja más szolgáltatásokkal, ez a VPN szolgáltatás viszonylag új. Ugyanakkor több mint 1250 szerverük található a világ 42 országában. Célközönségük a kínzó közösség, de bármi mást fog tenni, amit a thaiföldi régióban szeretne csinálni. Bár Bangkokban nincs kiszolgáló, az ott levő kiszolgálók a legjobb megoldás.

A TorGuard szilárd keverékkel rendelkezik a szerverhelyekkel, erős titkosítással, valamint felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – blokkolásának feloldását, valamint a torrent tevékenységeket. Gyakran több helyen is hozzáférhet az Amazon Prime videotartalmakhoz. A Windows kliens használatakor lehetősége van névtelenül szörfözni, védni a WiFi-t, névtelenül torrent-t használni, feloldni az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, választani egy szervert és még sok minden mást..

Mivel egy szervert kipróbálni akartunk Bangkokban, megnyitottuk a Windows klienst és kiválasztottuk az OpenVPN protokollt. Most görgetsz az országok listáján ábécé sorrendben. Ezután kiválaszthat egy várost. A TorGuard hálózat néhány szervert tartalmaz Bangkokban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, a letöltési sebesség 27,86 Mbps volt.

A TorGuard VPN szolgáltatás kedvenc a fájlmegosztó közösségben. Minden könnyen használható és egyértelmű, így könnyedén megóvhatja online magánéletét. Gyakran vannak funkciók a mobil verziókhoz is. Jelenlegi promóciója alatt havonta 4,99 USD-es teljes hozzáférést regisztrálhat.

Látogasson el a TorGuard oldalra

5. A WeChat Pay-t elfogadó legjobb VPN: ibVPN

IBVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,83 USD-ért (56% kedvezmény)

Az ibVPN nem újonc a piacon. Valójában 2004 óta működnek. A cég, az alkalmazások, a működés és a támogatás Romániában (különösképpen Erdélyben) található. Ez biztonságosan kiszállítja őket a 14 szem programból, de mégis biztosítja a felhasználó számára az Európai Unió védelmét. 63 szerverhellyel rendelkezik, így ez a kicsi, de nagy teljesítményű szolgáltató fedezi Önt.

Bár nem kínálnak hatalmas hálózatot, számos más funkcióval is rendelkeznek, amelyek nagy értéket képviselnek. Először is rendelkezésre állnak alkalmazások Windows, Mac OSX, Linux, Android és iOS számára, valamint kiterjesztések az Opera és a Chrome számára. Sok felhasználónak tetszik az a tény, hogy független társaság. Ez azt jelenti, hogy nem kapcsolódnak befektetési alapokhoz, tárhelyhez, adatbányászathoz vagy más adatgyűjtés iránt érdeklődő társasághoz.

A szolgáltatás által kínált szolgáltatások közé tartozik számos különféle protokoll, dupla VPN, intelligens DNS, KillSwitch, WebRTC szivárgás elleni védelem és még sok más. Mint láthatja, ezek számos fejlett funkcióval rendelkeznek, és a szolgáltatás kiválóan alkalmazható mind kezdő, mind haladó felhasználók számára. Az ibVPN havonta 4,83 dollár végső hozzáférést kínál, 15 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ibVPN oldalra

És ott van a legjobb VPN-ek, amelyek elfogadják a WeChat Pay szolgáltatást. Természetesen mindig szívesen megnézed a mi oldalainkat top 10 lista más lehetőségekhez. Ne feledje, bár lehet, hogy nem mindenki fogadja el a WeChat Pay alkalmazást. Útmutató elolvasásával segítünk megtalálni a legmegfelelőbb lehetőségeket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map