A legjobb VPN-ek Androidra

Android Phone 2. képAz Android a világ legnépszerűbb operációs rendszere. Noha vannak más versenytársak, az Android világszerte több mint 80% -os piaci részesedéssel rendelkezik. Függetlenül attól, hogy Android-telefont, táblagépet, Fire TV-t vagy más eszközt használ, mindegyiket VPN-sel szeretné megvédeni. Egy jó VPN szolgáltatás segít megvédeni az online adatvédelmet, ha mobiltelefon vagy táblagép segítségével csatlakozik a nyitott WiFi hálózatokhoz. Ez segít a földrajzi korlátozások feloldásában is. Vessen egy pillantást az Android legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Számos előnye származhat, ha VPN-t használ kedvenc Android-eszközén. Az első előnye segít megvédeni online adatvédelmét. A mobiltelefonok az elmúlt évtizedben életünk szerves részévé váltak. Annyira támaszkodunk rájuk, hogy a szórakozás és a munka eszközei is. Az üzletek vonzása érdekében sok intézmény most ingyenes WiFi-t kínál vendégeinek. Mivel gyakran nyitottak, ezek a hálózatok nagy kockázatot jelentenek. Nem számít, hol végezel, mindig lehetnek számítógépes bűnözők, akik készek lopni az Ön személyes adatait. VPN használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre, amikor csak engedélyezi. Ily módon bárkinek sokkal nehezebbé teheti az érzékeny információk veszélyeztetését.

Ha valaha az országon kívül utazott, akkor valószínűleg megakadályozták, hogy hazaérjen tartalmat. Vagy talán elfojtották a sporteseményeket. Ennek oka a földrajzi korlátozások. Ezek olyan szabályok, amelyek szerint bizonyos anyagokhoz nem férhet hozzá, ha egy adott régión kívül helyezkedik el. Az elektromos áramkimaradások esetén a tartalmi korlátozások miatt blokkolva vannak egy adott régióban. Tegyük fel, hogy Kínában van, és bármilyen nem jóváhagyott tartalmat szeretne elérni. Tűzfalaik miatt azonban blokádokba fognak lépni. Ha egy másik hely VPN-hez csatlakozik, megkerülheti az ilyen típusú korlátozásokat. Számos más példa is felhasználható, amelyeknek jó képet kell adniuk a lehetőségekről.

Mint láthatja, van néhány nagyon jó ok a VPN használatához Android-eszközén. Az érzékeny adatainak a számítógépes bűnözéstől és a kíváncsiskodó szemektől való védelmétől a cenzúra vagy a földrajzi korlátozások megkerüléséig ki kell használni a VPN előnyeit. Bár a VPN-szolgáltatások egy ideje léteznek, a mobil alkalmazások ezen szolgáltatók számára hosszú utat jelentenek. Most, hogy elmagyaráztuk, miért kellene VPN-t használni Android-eszközéhez, a legjobb lehetőségeket ismertetjük.

Mi a legjobb VPN az Android számára?

Az alábbi kritériumokra összpontosítottunk az Androidra legmegfelelőbb VPN-k listájának meghatározására:

 • Sebességteszt az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban az Android VPN alkalmazás segítségével
 • A VPN-hálózat megbízhatósága Android telefonok és táblagépek használatakor.
 • Mobil funkciók, beleértve a gyilkos kapcsolót és az Android TV támogatását
 • Erős titkosítási szintek a magánélet jobb védelme érdekében
 • Prioritásként kezeljük azokat a VPN-ket, amelyek nem tartanak használati naplókat
 • Sikeres népszerű csatornák és élő sportok feloldása

További késedelem nélkül az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-szolgáltatásokat az Android számára:

1. A legjobb VPN Androidra: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. Mint láthatja, vannak bizonyos előnyei az ExpressVPN for Android használatának.

A fenti táblázatban az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói magánéletét. Ez magában foglalja a helyszíneket a világ minden tájáról. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához, és élvezheti a telefonon vagy táblagépen megszokott tartalmakat.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a „hely választása” gombra. Válassza ki az „Összes” fület, és válassza a négy kategória egyikét. Ide tartoznak az Amerika, Európa, Ázsia és Csendes-óceán, Afrika, Közel-Kelet & India. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat.

ExpressVPN Androidra

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Androidra: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erős jelenléttel rendelkezik, mivel az egész világon található kiszolgálókkal rendelkezik. A tagoknak teljes hozzáférésük van a hálózatukhoz az egész világon, nagyon jó áron.

Meg fogja tapasztalni, hogy az NordVPN ár-érték arányban az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja. Természetesen érdemes feliratkoznia egy hosszabb fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN Android App jó funkcionalitást és nagyon egyszerűen használható. Sok hasonlóság van a különböző alkalmazások valamennyi verziója között. Minden könnyen navigálható, és könnyen megtalálhatja a lehetőségeket, valamint az országok listáját. Használhatja a világtérképet is, ha szeretne. Az alábbi kép az Android alkalmazást mutatja.

NordVPN Android alkalmazás

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Androidra: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. Bár nem biztos, hogy olyan sok országot kínálnak, mint más szolgáltatók, a szolgáltatásokra és az árak alacsony szinten tartására összpontosítanak. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen kapcsolódhat helyekhez, bárhol is vannak kiszolgálóik.

Sok torrent felhasználó szereti a PIA könnyen kezelhető szolgáltatását. Ez a szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Amikor letölti a PIA Android-kliensét, látni fogja, hogy ezek meglehetősen egyszerűvé teszik. Ez azonban nem azt jelenti, hogy gyenge programról van szó. Az opciók részben számos különféle lehetőséget választhat. Természetesen preferenciáitól függően válthat a szolgáltatások között, beleértve a titkosítási szinteket is a sebesség és a magánélet egyensúlyának ellenőrzése céljából. Mint láthatja, az opciók képernyői az alábbiakban találhatók.

Privát Internet-hozzáférés Android-kapcsolat beállításai

Android-ügyfeleikkel kapcsolatban a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. Ez a szolgáltatás megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani, függetlenül attól, hogy hol vannak. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Androidra: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Hozzáférhet például az Amazon Prime videótartalmához az Egyesült Államokban, Németországban vagy másokban. Az Android kliens számos lehetőséget kínál Önnek, beleértve a névtelen szörfözés, a Wi-Fi védelme, a torrent névtelenül, az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Feloldásának feloldását és a szerver kiválasztását..

A CyberGhost VPN Android kliensnek számos olyan lehetősége van, amelyeket Ön biztosan szeret. ezek közé tartozik a WiFi automatikus védelem, a biztonságos streaming és így tovább. Az Android alkalmazásban nem fog semmilyen navigációt okozni, mert minden intuitív. Az alábbiakban láthatja, hogy néz ki az alkalmazás.

CyberGhost Android alkalmazás

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Androidra: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish nagyszerű Android-alkalmazással rendelkezik, amely könnyen kezelhető. Számíthat arra, hogy nagy sebességet talál, függetlenül attól, hogy melyik régióba kíván csatlakozni. Ennek oka az, hogy a közösség egyik legjobb hálózatával rendelkeznek. A különféle helyszíneken található kiszolgálók közül sokat magas szintűnek tekintik. Ez azt jelenti, hogy a leggyorsabban elérhetők.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás volt, függetlenül attól, hogy hol végezzük a sebesség-teszteket. Több szerverhelyet fog találni az egész régió országaiban. Kiválaszthat egy adott helyet vagy egy szervert.

Mint a PIA kliensnél, az IPVanish Android kliens is könnyen használható, és számos különféle lehetőség közül választhat. Ezek magukban foglalják az automatikus csatlakozás, a leggyorsabb szerverhez történő csatlakozás, a kódolási szolgáltatás (obfuszkáláshoz), az automatikus újracsatlakozás, a portváltás lehetőségét, valamint az OpenVPN két verziójának egyikét az alább látható módon..

IPVanish Android alkalmazás

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

6. A legjobb VPN Androidra: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Android alkalmazás

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

Megnézheti a listánkat top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket. Úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz a fent felsorolt ​​bármelyik választással. Kiválasztottuk őket a többi vezető VPN-szolgáltatóval szemben a megbízhatóság és az alkalmazások alapján, amelyek támogatják a legújabb Android operációs rendszert. Bizalommal kell bíznia a VPN-szolgáltatónál a magánélet védelme érdekében. Ezek a szolgáltatások megteszik, és mindegyik jó Android alkalmazásokat kínál.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map