ArgentínaArgentína Dél-Amerika második legnagyobb országa és a világ 8. legnagyobb országa. Az ország gazdag történelemmel rendelkezik, és hivatalos nyelve spanyol. Buenos Aires leglátogatottabb fővárosa Argentína nagy idegenforgalmi vállalkozással rendelkezik. 2010-ben nemzeti kampányt indítottak annak érdekében, hogy 2015 végéig több mint 10 millió otthont csatlakoztassanak a szélessávú internethez. Az ilyen típusú számokkal könnyű belátni, hogy a Netflix, a prémium streaming szolgáltató miért indította el Argentínában 2011-et. körülbelül 3100 címû könyvtár, ami még mindig kevesebb, mint az USA-ban lévõ címek számának fele. Ha előfizet a Netflixre, akkor bárhonnan csatlakozhat az Egyesült Államok könyvtárához VPN-sel.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Miért VPN? Beszéljük meg Argentína adatvédelmi törvényeiről. Míg az Egyesült Államok és az EU olyan helyeken gyűjthet adatokat, Argentína továbbra is engedélyre van szüksége, mielőtt beleegyezik abba, hogy feladja a lakóinak adatait. Számukra a terrorizmus nem tűnik aggodalomnak. Argentína hírneve miatt Dél-Amerika vadnyugat, törvényeik miatt. Ugyanakkor egy jó VPN szolgáltatás lehetővé tenné, hogy extra titkosítási szintet adjon az internet böngészésekor. Bár a kormány nem figyel téged, rengeteg hackerek vannak ott, főleg egy olyan városban, mint Buenos Aires.

Ezenkívül úgy tűnik, hogy Argentína kalózkodás elleni törvényei sem sikerült felzárkózni. A legtöbb országban van valamiféle törvény a szellemi tulajdon ellopására vonatkozóan, ám egyikük sem tartozik ezekbe. Az országnak sok ellensége van Hollywoodban. Ennek oka az Argentínában található kalóz szoftverek és filmek bejelentett 73% -a +. Későbbi jelentések szerint a digitális kalózkodás iránti növekvő aggodalmak vannak.

Ha Argentína megfordítja a házirendet, akkor is használhat VPN szolgáltatást sok olyan elem megtekintéséhez, amelyeket földrajzilag blokkolnak. A földrajzi blokkolás egy olyan technológia, amellyel felismerheti az IP-címet, és hol tartózkodik Ön területén, és földrajzilag blokkolja Önt, ha ezen a területen kívül tartózkodik. Ha csatlakozik egy VPN-hez abban az országban, amelybe megpróbál hozzáférni, akkor feloldhatja ezeket a korlátozásokat.

Mi lenne, ha Argentínából külföldre utazna, és szeretne naprakész lenni a kedvenc előadásain? Mi lenne, ha olyan csatornákat szeretne nézni, mint a C5N, az America 2, a 360 TV, a Canal 7, a CBA 24 és így tovább? Vagy mi van, ha csatlakozni szeretne a Netflix amerikai könyvtárához vagy a többi népszerű streaming szolgáltatáshoz? Ismét ahhoz, hogy hozzáférjen a Netflixhez, fizető előfizetésre is szükségünk lesz. Tehát függetlenül attól, hogy éppen most költözött oda, vagy Argentínából származik, és szeretné látni a kedvenc programozását, a VPN szolgáltatás remek út.

Melyik VPN szolgáltatást kell választania? Sok választás van odakint. Van néhány remek javaslatunk az Ön számára. Az általunk ajánlott szolgáltatásoknak egyedi kliensek vannak, tehát ugyanolyan egyszerű, mint az ország kiválasztása és a csatlakozás.

Vizsgáljuk meg a VPN használatának okait? Ha a legnagyobb célja az online adatvédelem, javasoljuk az ExpressVPN vagy a Privát Internet hozzáférést. Mindkettő nem tartalmaz naplót, és kliensükben van egy kill kapcsoló funkció, így bármikor megszakíthatja a kapcsolatot. Mivel az argentin háztartások többségénél van szélessávú internet, vagy hamarosan meg is lesz, ha online dolgokat szeretne közvetíteni, olyan prémium streaming szolgáltatás segítségével, mint a Netflix, javaslatunk az ExpressVPN-re vonatkozik. Gyors hálózattal rendelkeznek, így könnyedén csatlakozhat ezekhez a tartalomkönyvtárakhoz.

Ha Argentínán kívül utazik, és szeretné látni kedvenc műsorait, javasoljuk az ExpressVPN MediaStreamer alkalmazást. A SmartDNS szolgáltatás segítséget nyújt a csatornák feloldásában a titkosítás fölött. Az olyan csatornákkal, mint a CN23, a Canal Luz, az Encuentro, a Canal 13 és a többi, miért hiányozhat egyetlen pillanat sem?

1. Legjobb VPN Argentínában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Argentína sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Argentiában nem ez a helyzet a kiszolgálókkal. Egyszerűen kattintson a tetején található argentin zászlóra, és válassza ki az egyik kiszolgálót. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Buenos Aire-ben. és a sebesség 14,78 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN Argentínában: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN Argentina spped teszt

A NordVPN számos szervert üzemeltet a környéken. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé és válassza ki a közeli szerverek bármelyikét. Mint láthatja, kipróbáltunk egy szervert a környéken, és a sebesség 0,82 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Legjobb VPN Argentínában: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost Argentina spped teszt

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert. Teszteltünk egy szervert Buenos Airesben, és a sebesség 0,73 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Elolvashatja a top 10 VPN szolgáltatásokat, ha további javaslatokat szeretne, de úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz az ebben a posztban szereplő VPN-ekkel. Kiválasztottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz az adatvédelem (naplózási politika és titkosítás), a kiszolgálóhelyek elérhetősége, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján. A régióban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet. Szüksége lesz egy gyors hálózatra a HD-tartalom más országokban történő streamingjére. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek a magánélet védelmére és a földrajzi korlátozások feloldására olyan népszerű streaming webhelyeknél, mint a Netflix, Hulu, az Amazon Instant Video és sok más népszerű csatorna is..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me