A legjobb VPN-ek Ausztráliában

Sydney OperaházAusztrália nagyobb városai már régen urbanizálódtak. Az ország lakossága több mint 23 millió, és a 12. gazdaság legnagyobb a világon. Egyes dolgok soknak tűnhetnek ismerősnek, de az ország a saját bajnokságában van. Ha azt tervezi, hogy meglátogatja ezt az egyedülálló országot és kontinenst, akkor internetkapcsolat közben csatlakoznia kell egy VPN-hez. Ez különösen igaz a WiFi kapcsolatokra. Van néhány jó oka annak, ám ezekről fogunk beszélni, miután megnézte a legjobb VPN-választásokat Ausztráliában.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

A modern időkben Ausztrália (néha Oz földjének nevezik) kultúrája és gazdasága fejlett. Sok dolog miatt az ország étvágya a látogatók számára. Ezek közé tartozik az északi féltekén lévő országok ellentétes évszakai, Outback néven ismert sivatag, vállalkozások és így tovább. Biztos benne, hogy rengeteg különbséget talál mindenhol másutt, és a tennivalókat, ha országba kell utaznia.

Bár még sok látnivaló és tennivaló lehet, hogy a látogatás során valamikor fel kell használnia az internetet. Ha igen, akkor szerencséd van. Ausztrália szinte teljes mértékben lefedett a vezeték nélküli szélessávú internettel. Élvezni fogja a nagy sebességet, és rengeteg vállalkozás kínál ingyenes WiFi-t az ügyfelek számára. Sajnos ez azt jelenti, hogy vannak bűnözők, akik várják is az ingyenes WiFi előnyeinek kihasználását. Ezért fontos a VPN használata. Egyszerűen hozzon létre egy biztonságos és titkosított kapcsolatot a választott szerverrel, és készen áll. Ha ezt megteszi, sokkal nehezebbé teszi a tolvajok az adatok ellopását.

Ez a VPN használatának második okához vezet bennünket. Ha szereti a streaming-et vagy akár a saját tartalmának helyi tartalmát is megnézi, a vállalatok általában blokkolnak minden forgalmat, amely nem a megcélzott területükön található. Más szóval, VPN nélkül nem tudja megnézni, mit akar. Ebben az esetben csatlakozhat egy szerverhez a kívánt területen. Ez lehetővé teszi, hogy a blokkoló szoftver azt gondolja, hogy valaki más vagy. Innentől bármilyen tartalmat élvezhet, mint általában.

Mi a legjobb VPN Ausztráliában?

Az alábbiakban néhány tényezőt vetünk át a legjobb VPN-ek számára Ausztráliában:

 • Sebességtesztek Sydney-ben, Melbourne-ben, Perth-ben és Brisbane-ben
 • Megfontoltuk a teljesítést Ausztráliától az Egyesült Államokig
 • A VPN képessége olyan népszerű szolgáltatások feloldására, mint például az US Netflix
 • Hálózati stabilitás a lassulás és a leválasztás elkerülése érdekében
 • Egyéni alkalmazások mobil eszközökre és az Amazon Firestick
 • Előnyben részesítik azokat a VPN-ket, amelyek nem tartanak tevékenységi naplókat

Most ugorjunk be, és nézzük meg Ausztrália legjobb VPN-jeit.

1. Legjobb VPN Ausztráliában: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza az „Összes” fület, majd válassza az Ausztrália lehetőséget. Ezen a ponton kiválaszthat egy szervert Brisbane-ben, Melbourne-ben, Perth-ben vagy Sydney-ben. Mint látható, a sydneyi szerverek a legjobban teljesítettek 277 Mbps-nál nagyobb letöltési sebességgel.

ExpressVPN Ausztrália sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb VPN Ausztráliában: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak nagyon jó áron teljes hozzáférésük van a kanadai és azon kívüli hálózathoz.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Kipróbáltuk a Perth, Sydney és Melbourne szerverek teljesítményét. Amint az az alábbi képen látható, a számok jóak voltak, a sebesség a 97 Mbps-tól 163 Mbps-ig terjedt. Lehetségesnek kell lennie a nagy sebességű letöltésről és a HD tartalom bármilyen probléma nélküli streamingjéről.

NordVPN Ausztrália sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Legjobb VPN Ausztráliában: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

Felhasználóként a privát internet-hozzáférés (PIA) számos különféle lehetőséget kínál Önnek. Korábban minden VPN-kiszolgálóhoz profilt kellett beállítania. Most könnyen csatlakozhat a hálózat bármelyik szerveréhez. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen kapcsolódhat Sydney és Melbourne helyszíneire.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA Sydney-ben és Melbourne-ben jól teljesít. Mindkettő jó helyen használható Ausztráliában.

PIA Ausztrália sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Ausztráliában: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel a kiszolgálókat Ausztráliában szeretnénk tesztelni, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le és válassza ki az országot a régióban. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert foglal magában Ausztráliában. Minden helyszínen csatlakoztunk egy szerverhez és teszteltük a teljesítményt. A sebesség Brisbane-ben a 24 Mbps-tól Sydney-ben a 106 Mbps-ig terjedt.

CyberGhost Australia sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Ausztráliában: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Teszteltünk egy IPVanish-t a Perth, Sydney és Metblourne szerverekhez, és a sebesség 50 és 66 Mbps között volt..

IPVanish Australia speed test

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Vessen egy pillantást a mi oldalra top 10 VPN szolgáltatások további ötletekhez. Örülnie kell a fent bemutatott lehetőségek bármelyikének. Választottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz, az adatvédelem (naplózási politika és titkosítás), az ausztrál szerver helyek elérhetősége, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján. Megvizsgáltuk a jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is a régióban. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet. Szüksége lesz egy gyors hálózatra a HD-tartalom más országokban történő streamingjére. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek a magánélet védelmére és a földrajzi korlátozások feloldására olyan népszerű streaming webhelyeknél, mint a Netflix, Hulu, az Amazon Instant Video, és a világ több száz csatornája szerte a világon..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map