Egyesült KirályságAz Egyesült Királyságban (amelyet gyakran Egyesült Királyságnak vagy Nagy-Britannianak neveznek) ad otthont a világ 22. legnagyobb népessége. Az ország méretét tekintve a 78. a világon. Az a kijelentés, hogy az Egyesült Királyság befolyásos, alulbecsülhető. Láthatja annak befolyását a világ számos országában. A számos híres hely felfedezésétől az üzleti utazásokig ott van még sok tennivaló. Ha az Internet használatát tervezi, akkor VPN-t is szeretne használni. Meg fogjuk osztani az okokat rövidesen. Vessen egy pillantást az Egyesült Királyság számára a legjobb VPN-ek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az Egyesült Királyság egyik vonzereje a régió közelsége Európához. Ez azt jelenti, hogy mindig friss utazók vannak a környéken. Ez azt is jelenti, hogy sok vállalkozás ingyenes WiFi-t kínál ügyfeleinek. Bár ez jó ötletnek hangzik, ez azt jelenti, hogy a magánélet védelme érdekében VPN-t kell használnia. Mostanra szinte mindenki hallott a Snooper Alapokmányáról. Theresa May a Parlament előtt hivatalosan bejelentette, hogy a brit kormány 1984-ben kezdte kémkedését állampolgárain. Az ön figyelmét viselő kormány mellett sok más bűnöző is várja, hogy megkapja a kezét a személyes adataival. A VPN segítségével titkosított kapcsolatot hozhat létre, így sokkal nehezebbé teszi a kíváncsiskodó szemét az érzékeny információk beszerzése..

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Noha az országnak nincs túl sok cenzúraszabálya, amivel aggódni kell, más kérdések is felmerülhetnek. Ha megpróbál nézni valamit a saját országán kívül, akkor blokkolva vannak. Ha csatlakozik egy VPN-hez, rácsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Nem kellene lemaradnia a kedvenc műsoráról, mert az Egyesült Királyságban van, ahelyett, hogy otthona lenne.

Jó ötlet a számítógépes bűnözés megelőzésétől a megfigyelés blokkolásától a geo-blokkok megkerüléséig, a VPN használata az Egyesült Királyságban. Miután feliratkozott a tervre, a szolgáltatás más felhasználása is megtalálható. Csak jelentkezzen be, hogy ma megóvja magát. Remélhetőleg megmagyaráztuk, miért fontos a VPN használata. Ha nem ismeri, hogy mit kell keresnie egy szolgáltatónál, a választás és az opciók lenyűgözőek lehetnek. Ennek ellenére egyszerűvé tesszük az Ön számára.

Mi a legjobb VPN az Egyesült Királyságban?

A kérdés megválaszolásához át kell vetnünk néhány legfontosabb tényezőt. Ezek felhasználásával összeállítottuk az Egyesült Királyság számára a legjobb VPN-k listáját:

  • Katonai osztály titkosítás a magánélet védelme érdekében.
  • Az Egyesült Királyságban található VPN-kiszolgálók sebessége
  • Stabil kapcsolatok, amelyek segítik a leválasztások elkerülését
  • Geo-blokkolt vagy eltakart tartalom megtekintésének lehetősége
  • Nincs naplózási politika
  • Többféle platform támogatása a mobil eszközökhöz

Ugorjunk bele az Egyesült Királyság számára a legjobb VPN-k listájába.

1. A legjobb VPN az Egyesült Királyságban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Ha az Egyesült Királyságba utazik, jó ötlet az ExpressVPN MediaStreamer szolgáltatásának és a gyors VPN-szolgáltatásnak a használata. A kettő együtt VPN és intelligens DNS lehetőséget biztosít. Ez azt jelenti, hogy hozzáférhet a földrajzilag korlátozott tartalomhoz. Ha szereti a stream-t, és szeretne nézni valamit az otthoni régiójában, vagy egy másik régiót, akkor sebességcsökkentés nélkül nézheti meg. Ennek ellenére továbbra is használhatja a VPN szolgáltatást a kapcsolat titkosításához, ha szeretné. Ha sportrajongó vagy, ezek nagyszerű eszközök a kedvenc csapatainak éljenzéséhez, és az élő sportesemények listáját megtalálja a webhelyükön. Az ExpressVPN brit szerverei Docklands, London, Berkshire, Kent, Maidenhead és Kelet-Londonban találhatók. Mindezek a tényezők teszik a legfontosabb választásunkat.

Amint az a fenti táblázatból és a korábban említett brit szerverhelyekről látható, az ExpressVPN hatalmas szerverhálózattal rendelkezik. Az Egyesült Királyságban több szerverük van kulcsfontosságú pontokban, amelyek segítenek az adatvédelemben. Nem számít, ha meg akarja óvni magánéletét, feloldja a cenzúrát, élő eseményt néz, vagy kijátszhat más földrajzi korlátozásokat – az ExpressVPN segít elérni a kitűzött célokat..

Az ExpressVPN UK sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás segítségével csatlakozhat egy adott város kiválasztásához, amelyhez csatlakozni szeretne. Az alkalmazás kiválasztja a kiszolgálót a leggyorsabb sebességre. Egy adott város kiválasztásához kattintson a „Hely választása” gombra, és lépjen az „összes” fülre. Ezután nyissa meg az „Európa” -t és válassza az Egyesült Királyságot. A tesztelés céljából szervereket választottunk Londonban. Az ExpressVPN jól teljesített 271 Mbps-tól 342 Mbps-ig terjedő letöltési sebességgel.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Egyesült Királyság legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN UK sebességtesztKipróbáltuk a szerver sebességét Londonban és Manchesterben. A teljesítmény mindkét helyen jó volt, 270 Mbps-nál nagyobb sebességgel. A szolgáltatás leginkább a jó választás az Egyesült Királyságban a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN az Egyesült Királyságban: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat az Egyesült Királyságban található helyekhez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA UK sebességtesztA PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít Londonban és Manchesterben, letöltési sebességgel 59 Mb / s és 119 Mb / s között..

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Az Egyesült Királyság legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost UK sebességtesztEbben az esetben úgy döntöttünk, hogy tesztelünk szervereket Londonban és Manchesterben. megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Királyságig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert foglal magában Londonban, Manchesterben. Összekapcsoltunk velük a teljesítményüket, és az eredmények 67 Mbps és 172 Mbps között változtak.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN az Egyesült Királyságban: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish UK sebességtesztÉppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Az IPVanish szervereket teszteltük Londonban és Manchesterben, és a sebesség 60 és 86 Mbps között volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A fentiekben megmutattuk a legjobb szolgáltatókat, amelyeket az Egyesült Királyságban használhat. De mindig megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN egyéb lehetőségek listája. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szervernek vannak az Egyesült Királyságban található kiszolgálói. A fenti lehetőségeket a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján választottuk meg. Az Egyesült Királyságban több szerverrel rendelkező szolgáltatókat is keresettünk. Ily módon a lehető legjobb sebességet fogja elérni. Mindegyik szolgáltatónk nagyszerű hálózatokkal rendelkezik, így nem hibázhat. Ha streaming-et tervez, akkor tudja, milyen fontos a jó sebesség. Útmutatónk segítségével segíthetünk megalapozott döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me