ChileChile hosszú és keskeny ország, Dél-Amerika nyugati partján. Noha nem tudnád, az ország a világméretű 37. helyet foglalja el. A földrész legmagasabb épülete a 64 emelet magas. Sok gyönyörű hely található az országban, köztük a fővárosa, Santiago. Ha Chilába utazik, akkor nem akarja használni a nyilvános internetet VPN nélkül. Egy pillanat alatt részletesebben magyarázzuk el, de először vessünk egy pillantást Chile legmegfelelőbb VPN-jeire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Chile 1810-ben megszerezte függetlenségét Spanyolországtól. Úgy gondolják, hogy az ország neve egy őslakos kultúrából származik, amely azt jelenti, hogy a föld véget ér. Természetesen léteznek olyan kulturális bizonyítékok, amelyek jóval a függetlenség előtt nyúlnak vissza. Az ország kormánya jelenleg egységes elnöki alkotmányos köztársaság és Dél-Amerikában a legstabilabb.

Mérete és hossza miatt az éghajlat széles és változatos választéka élvezhető az országban. Az Andok-hegységtől a strandig, a sivatagig és a déli trópusi területeken mindenféle éghajlat megtalálható. Ha új típusú élményeket keres, könnyen megtalálhatja azokat valahol az országban. Csak győződjön meg arról, hogy megfelelő módon öltözködik-e a látogatott területhez és évszakhoz.

Internet-hozzáférés és adatvédelem Chilében

Míg Chile meglehetősen kevés ígérettel rendelkezik, az ország állampolgárai csak kb. 40% -ot használják az internetet. Ez azt jelenti, hogy az ország nagy része nem használja azt. Noha vannak olyan helyek, amelyek nagysebességű internetet kínálnak, a legtöbb kapcsolat 1-10 Mbps-ig terjed. Ugyanakkor nem szabad gondot okoznia a nagysebességű internetes kávézóban vagy szállodában. Ez azt is jelenti, hogy a ragadozók is képesek, tehát egy VPN használata jó ötlet.

VPN használatával titkosítja a forgalmat, hogy jobban megvédje azt a kíváncsiságú szemtől. Az ingyenes WiFi-t egyre több hely kínálja. Növekszik annak a kockázata, hogy valaki megkapja a személyes és bizalmas adatait. Legyen szó pénzügyi nyilvántartásokról, vállalati titkokról vagy más dolgokról, akkor sebezhető, ha nem kapcsolódik VPN-hez adatainak titkosításához és a magánélet védelméhez. Ezzel sokkal nehezebbé teszi a kíváncsiskodó szemét, hogy ellopja személyes adatait.

Chile volt az első országok, amelyek aláírták a hálózatsemlegességi jogszabályokat. Nem blokkolnak semmiféle jogi tartalmat, és az internetszolgáltatók számára tilos. Úgy tűnik, hogy nem kémkezik a felhasználóikat. Ez nem azt jelenti, hogy otthonról is elérheti kedvenc programját. Ez egy második ok a VPN használatához. Időnként a tartalom a licenc egy részének korlátozása miatt a világ egy bizonyos részére korlátozódik. Ha otthonról szeretne nézni valamit, akkor VPN-re lenne szüksége, hogy élvezhesse.

Hogyan válasszunk egy VPN-t Chilere

Akár meg akarja óvni magánéletét a kíváncsiskodó szemektől, akár pedig megkerülheti a lehetséges földrajzi korlátozásokat, Chilében tartózkodó VPN-t használ. Számos választás létezik a szolgáltatók körében, és néha nehéz tudni, melyik a legjobb. Mint már említettük, a VPN titkosítás segítségével védi az Ön személyes adatait. Az általunk említett szolgáltatók közül sok választhat a protokollok között. Mindig az OpenVPN-t kell választania.

Ennek oka az, hogy ezt a legfontosabb választásnak tekintik a közösségben. Ha lehetőséget kap az UDP és a TCP verzió között, akkor mindkettő szépen elvégzi a munkát. A különbség az, hogy az UDP gyorsabb, tehát jobb lehet. Csatlakozási problémák esetén ellenőrizze a TCP verziót. Bár ez lassabb, nagyobb a esélye a kapcsolat fenntartására.

Néhány másik választásunk esetében átnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN szolgáltatások listája. Nem gondoljuk azonban, hogy ezt kell tennie. Az opciók a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az áron alapulnak. Szintén szolgáltatók, amelyek jó VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek a dél-amerikai régióban. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha bármilyen tartalom elérését, letöltését vagy streamingét tervezi. Reméljük, hogy útmutatónkkal segített kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb lehetőséget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me