KoppenhágaDánia viszonylag kicsi ország, Észak-Európában található. Ez egyben a skandinávnak tekinthető három ország egyike. Dániáról ismert, hogy a csúcstechnológiában él a webhelyek blokkolása terén, és ők voltak az első európai országok, amelyek blokkolták a népszerű torrent helyet, a The Pirate Bay-t. Ha Dániában tartózkodik, készülj fel a kalózkodás elleni csoport, a Rettigheds Alliancen (Jogi Szövetség) jóvoltából egy újabb blokkolási hullámra. Ez természetesen akkor van, ha VPN-t nem használ. Íme néhány a dán VPN-k közül.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Nyilvánvaló, hogy Dánia ismét megemelte a webhelyek blokkolásának sávját. 2015 elején 12 fő fájlmegosztó webhelyet blokkoltak. Ez azt jelenti, hogy Dániában az összes internetszolgáltatónak blokkolnia kell azokat. Az elmúlt napokban számos lépés történt, ezek közül néhány a popcorntime.dk lefoglalása és 20 új webhely blokkolt listájának kiegészítése. Egy interjúban TorrentFreak, A Jogi Szövetség vezetője, Maria Fredenslund kijelentette, hogy szervezete „nem csupán végrehajtási megközelítést alkalmaz. Meg akarjuk érteni a felhasználói viselkedést (és) legális alternatívákat kínálunk az embereknek ”- mondja Fredenslund. Nyilvánvalóan a szervezet úgy gondolja, hogy jogi alternatíva mellett a legtöbb ember választja a legális útvonalat. Azt állítják, hogy bizonyítékuk van arra, hogy ez a választás megtörtént.

Tehát mi a VPN? A virtuális magánhálózat (VPN) olyan szoftver, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre a kiszolgálóval, valószínűleg egy másik országban, az Ön céljaitól függően. Vessen egy pillantást az ötlet felhasználásának mögött meghúzódó ötletre. A VPN használatának indoklása a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz vagy webhelyekhez való hozzáférés feloldása. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely azonosítja a felhasználó helyét az IP-cím alapján. Ez a technológia olyan „falat” hoz létre, amely vagy blokkolja a webhelyeket, vagy megtartja a tartalmat. Ha egy másik országban szervert választ, megkerülheti ezeket a korlátozásokat. Ha külföldre utazik, és Dániából szeretne látni tartalmat, akkor VPN-t használ.

A VPN használatának másik jó oka a magánélet védelme. Ez titkosítja az Ön adatait, és extra biztonságot nyújt. Noha úgy tűnik, hogy a dán kormány nem kémkedik állampolgárain, sok más ember érdekli a személyes adatait. Függetlenül attól, hogy Dániában lakó vagy turista, bölcs dolog, ha adatait egy VPN segítségével biztonságban tartja. A kérdés az, hogy a protokollokban milyen különféle választási lehetőségeket kell választanod?

Nem számít, hogy melyik cégnél megy, különféle protokollokkal rendelkeznek, amelyeket használhat. Az összes választás, amelyet itt kínálunk, biztonságos titkosítást használ, de az OpenVPN protokoll egyik verziójának használata mindig a legjobb biztonságot nyújtja. Ha a sebesség elengedhetetlen, akkor az OpenVPN (UDP) szolgáltatást kell használni. Ez a legjobb megoldás VoIP, Skype, online játékokhoz, vagy akár olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, Hulu vagy Pandora. Ha kapcsolódási problémái vannak, vagy problémák merülnek fel a kapcsolat kiesésével, az Ön legjobb választása az OpenVPN (TCP). A TCP verziója nem olyan gyors, de az adatok hibaellenőrzésen mennek keresztül. A mobilhálózaton keresztüli streaminghez más jó protokollok is vannak, ideértve az L2TP-t és az IKEv2-t a biztonság érdekében. Most, hogy túljutottunk ezen a téren, át fogjuk vinni azokat a vállalatokat, amelyek speciális okokból jók.

Ha blokkolni szeretné a tartalmat vagy biztonságosítani szeretné az adatait, javasoljuk az ExpressVP-t. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így biztosítja, hogy védelmet élvezzen, ha a kapcsolat leesik. Az olyan streaming szolgáltatások használatához, mint a Netflix, az ExpressVP ismét a legjobb választás. Mivel mobil klienst kínálnak, és nagyon nagy hálózatot kezelnek, akkor csak csatlakoznia kell, és élvezheti a streaming-eket a legjobb tartalomkönyvtárakból álló országokból. Jelenleg az USA-ban van a legnagyobb választék.

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalomhoz fér hozzá, akkor a legjobb megoldás az ExpressVP vagy a PIA. Mindkét szolgáltatás internetes forgalom titkosítást kínál, de az ExpressVP magában foglalja a MediaStreamer SmartDNS-t és a VPN-t is, amely segíthet a csatornák feloldásában enyhe sebességcsökkenés nélkül. Természetesen attól függ, hogy a SmartDNS feloldja-e azt a konkrét csatornát, amelyet látni szeretne. Dániában csodálatos internetsebesség van, ezért javasoljuk a titkosított opció használatát. Nem javasoljuk a sebesség kereskedelmét. Míg a sebesség problémát jelent, ha bizonyos esetekben próbál streamolni, mindaddig, amíg nem lát különbséget a minőségben, a titkosítás extra rétege megéri minden olyan sebességet, amelyet esetleg elveszít..

További nagyszerű lehetőségeket a következő oldalon talál az első 10 VPN-szolgáltatás. Ennek ellenére az általánosságban a legjobbat választottuk, tehát nem kell erre szükség. A biztonságot, az árat és a sebességet választási intézkedéseinkként használtuk. Ezen kívül kiválasztottuk azokat a cégeket is, amelyek nagyszámú hálózati szerverrel csatlakozhatnak a legjobb megtekintéshez. Amit egy megbízható VPN-szolgáltatónál szeretne keresni, az biztosítja az Ön személyes adatait, és gyors hálózatokkal rendelkezik a nagy felbontású tartalmak más országokból történő streamingjéhez..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me