iPhoneAz iPhone X és az iPhone 8 Plus nagy fejlesztések voltak mind a képernyőméret, mind a képességek szempontjából. A nagy, vízálló képernyők retina kijelzővel segítenek a videók megtekintésében. Az 5,5 hüvelykes iPhone 8 Plus és az 5,8 hüvelykes iPhone X nagyszerű lehetőséget kínál az online videók megtekintésére. Függetlenül attól, hogy van a legújabb iPhone vagy egy régebbi verzió, VPN-t kell használnia, amikor csatlakozik egy nyilvános Wi-Fi hálózathoz, vagy amikor más régiók tartalmát szeretné élvezni. Védje magánéletét és engedje fel a földrajzi korlátozások feloldását egy iPhone VPN segítségével.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Számos oka van annak, hogy engedélyezze a VPN-t az iPhone készülékén. Az első az online adatvédelem. Mindannyian telefonunkkal utazunk. Akár egy másik országba, akár az utcai kávézóba érkezik, a nyitott Wi-Fi hálózat kockázatot jelent. A magánélet védelme érdekében a VPN-re támaszkodhat azáltal, hogy az iPhone-kapcsolat titkosításával bármikor engedélyezve van. Az iPhone biztonságának biztosításakor néhány VPN-társaság jóval meghaladja másoktól. Egy pillanat alatt olyan VPN-eket javasolunk, amelyek fejlesztett funkciókkal rendelkező, egyedi iOS-alkalmazásokat fejlesztettek ki az adatvédelem és az iPhone-adatok biztonságának megőrzése érdekében. Ha figyelte a 60 perc telefonos hacker szegmens, akkor van némi ötleted arról, hogy milyen rossz a helyzet jelenleg. Bár a VPN nem a probléma teljes megoldása, ez mindenképpen egy lépés a helyes irányba. Ha telefonját Wi-Fi hálózatokon kívánja használni, akkor szükség van egy iPhone VPN-re.

A VPN iPhone készüléken történő használatának második oka a földrajzi korlátozások elkerülése. Tegyük fel, hogy az Egyesült Államokban él, és Európába utazik. Tudta, hogy külföldön nem lesz képes megnézni az amerikai Netflix tartalmat? Ugyanez vonatkozik az Egyesült Királyságban élőkre, akik az országon kívül utaznak, és elveszítik a hozzáférést a BBC iPlayerhez. A VPN elősegíti a hozzáférést, függetlenül attól, hogy hol utazik. Hogyan működik? Ha csatlakozik egy másik országbeli VPN-kiszolgálóhoz, ez helyi IP-címet fog megadni Önnek. Ez elősegíti a streaming szolgáltatások és csatornák elérését más országokban, miközben utazik vagy külföldön él. Ebben az esetben nem biztos, hogy aggódik a VPN által kínált biztonsági és titkosítási szintek. Szerencsére nem kell elvégeznie a kompromisszumot. Az alább felsorolt ​​VPN segítséget nyújt a HD videók más országokban történő streamingjében, miközben megóvja magánéletét.

Mi a legjobb VPN az iPhone-hoz?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a legjobb iOS VPN alkalmazások listájának meghatározására:

  • Az iOS alkalmazás teljesítménye és megbízhatósága iPhone és iPad készülékekhez
  • A biztonságos protokollok, beleértve az IKEv2 és az OpenVPN protokollokat
  • Csak azokat a VPN-ket ajánljuk, amelyek nem tartanak használati naplókat
  • A népszerű streaming szolgáltatások és az élő sportok feloldásának lehetősége
  • VPN-alkalmazások asztali, mobil és Amazon Firestick eszközökhöz

További késedelem nélkül az iPhone-felhasználók számára a legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN iPhone-hoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Akár iOS-ről, akár egy másik operációs rendszerről beszélünk, az ExpressVPN rendelkezik az iparág legjobb szoftverével. Azok, akik a térkép nézetet kedvelik, értékelik a legújabb ExpressVPN iOS alkalmazást. Alapértelmezés szerint mozoghat a világtérképen, és bármilyen kiszolgálóhoz csatlakozhat. Az alkalmazásnak van egy listanézete is a kiszolgálók kiválasztására. Válthat az OpenVPN UDP, az OpenVPN TCP és az IPSec protokollok között. Reméljük, hogy a jövőben támogatást kapnak az IKEv2-hez. Időközben azt is beállíthatja, hogy az alkalmazás automatikusan újracsatlakozzon, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Az ExpressVPN biztos abban, hogy elégedett lesz szolgáltatással, ha lehetősége van kipróbálni. Minden új tagnak 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, amely rengeteg időt igényel a szolgáltatás tesztelésére az összes eszközén.

ExpressVPN iPhone-ra

Az ExpressVPN szolgáltatás ugyanolyan lenyűgöző az eszközök széles skáláján. Van egyedi ügyfeleik a Mac, a Windows, az iOS és az Android számára, és minden kategóriában megtalálják az „top 5” listánkat. Szoftverük mindig is lenyűgöző volt, de 2016 számos fejlesztést hozott. Először is, az alkalmazásokat sokkal könnyebb beállítani és használni. A csatlakozáshoz egyszerűen megérinti a szerver helyét. Asztali alkalmazásuk sebességteszteket tartalmaz, amelyek segítenek megtalálni a leggyorsabb szervert. A Windows kliens VPN kill kapcsolót is tartalmaz. Ami az iOS alkalmazást illeti, beállíthatja a kedvenc szerver helyeit, hogy gyorsan csatlakozzon az iPhone-tól bármely 94 ország ExpressVPN szerveréhez.

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN iPhone-ra: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN iPhone alkalmazás

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN iPhone-hoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) tiszta iOS-alkalmazást biztosít az iPhone felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Az új PIA-alkalmazással bármilyen szerverhelyre csatlakozhat 29 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata régiók szerint rendezte szervereit az iPhone felhasználók számára. A kiszolgáló helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, az alkalmazás csatlakozni fog. Könnyen csatlakoztatható és leválasztható a csúszka egyetlen érintésével. A 2.5-es verzió bevezette az új Safari tartalomblokkoló funkciót, hogy blokkolja a hirdetéseket azok számára, akik ezt engedélyezik. A legújabb iOS alkalmazás támogatja az OpenVPN és az IPSec kapcsolatokat is.

PIA iOS alkalmazás

A privát internet-hozzáférésből származó iOS-alkalmazás elég egyértelmű. Az összes szoftverük egyszerűen használható. Ha Mac vagy Windows rendszerről kíván csatlakozni, javasoljuk a PIA által kínált VPN kill kapcsoló használatát. Emellett rendelkezik DNS szivárgásvédelemmel, IPv6 szivárgásvédelemmel és port-továbbító funkciókkal az asztali kliensben. Noha a mobilalkalmazások nem tartalmazzák az előzetes szolgáltatásokat, könnyen csatlakozhat bármely szerverhez, és titkosíthatja a kapcsolatot. Ne felejtsen el bármikor csatlakozni a PIA-hoz, amikor egy Wi-Fi hálózatot használ, hogy megvédje az adatlopásokat. Nem korlátozzák a felhasználást, így bármikor elhagyhatja a VPN-t a magánélet védelme érdekében.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN iPhone-hoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost 7 2018 őszén történő elindításával vitathatatlanul a VPN rendelkezik az iparág legjobb szoftverével. Az egyik első dolog, amit észrevesz a CyberGhost 7 felület használatakor. Ugyanez a helyzet a Mac, a Windows, az iOS, az Android és az Amazon Fire TV esetében. Ez azt jelenti, hogy ugyanazt az élményt várhatja el az eszköztől függetlenül. Ez nagyszerű, mivel egyszerre akár 7 eszközön is használhatja a VPN-t. Ez nagyon hasznos a magánélet védelmében otthon vagy útközben. Vissza az iOS alkalmazáshoz. Bármelyik VPN-kiszolgálóhoz csatlakozhat, és kiszűrheti azokat a kiszolgálókat, amelyek támogatják a HD streaming-et. Még kedvenceket is beállíthat, hogy gyorsan elérhesse az adott kiszolgálóhelyet. Az iOS alkalmazás a hotspotokon is védelmet nyújt Önnek. Megmondhatja az alkalmazásnak, hogyan kell reagálni a biztonságos és nem biztonságos hálózatokra. Ez nagyobb irányítást biztosít.

CyberGhost iPhone alkalmazás

Vigyázzon a felhasználói felületre. Ez egyszerű, de hatékony. Egyszerűen megérintheti a lámpát, hogy csatlakozzon a legjobb szerverhez, vagy bármilyen helyet megválaszthat. Az új alkalmazás lehetővé teszi egy adott kiszolgáló hely és akár egy egyedi kiszolgáló kiválasztását. Ez teljes körű ellenőrzést nyújt Önnek azon kiszolgáló felett, amelyhez bármikor csatlakozik. A „Streaming” és a „Favorites” lapokat is észreveszi. A streaming szervereket foglal magában kulcsfontosságú helyeken (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Finnország, Dánia), hogy élvezhesse kedvenc streaming szolgáltatásait a térségen kívül. A legjobb az egészben, hogy a CyberGhost egy nem bejelentkezett VPN, így a szolgáltatás használatakor további adatvédelmi réteggel rendelkezik.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN iPhone-hoz: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish-t az egyik legjobb iPhone VPN-nek választottuk, az elvégzett munka alapján az iOS felhasználók számára fejlett szolgáltatások fejlesztésében. Egy dolog, ha van egy szép megjelenésű iPhone alkalmazás, de a legtöbbjükben hiányoznak az adatvédelmi szolgáltatások kiegészítő szolgáltatásai, amelyek biztosítják az Ön védelmét. Az IPVanish azzal kezdődik, hogy lehetőséget ad választani az IKEv2 és az IPSec protokollok között. Anélkül, hogy túl technikai lenne, az IKEv2 a legjobb protokoll az iPhone számára. A MOBIKE támogatása elősegíti a gyors újracsatlakozást a VPN-hez, amikor átvált az internetkapcsolat pontok között, vagy átvált az otthoni Wi-Fi-ről a mobil adatokra. Az IPVanish iOS alkalmazás olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek automatikusan aktiválódnak, amikor csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz, vagy amikor konkrét webhelyeket látogat meg. Teljes befolyással van az alkalmazás felett, amint azt demonstráljuk.

IPVanish iOS alkalmazás

A fenti kép három képernyőképet tartalmaz, amelyekkel teljes képet kaphat az iOS VPN alkalmazásról. Észre fogja venni, hogy az első kép azt mutatja, hogy elválasztottuk a kapcsolatot. Könnyedén csatlakozhat, ha jobbra mozgatja a csúszkát. Ez összeköti Önt a választott szerverrel, és a jobb oldali képhez vezet. A középső képernyő a szerver helylistáját mutatja. Bármelyik 85 vagy több szerverhelyét kiválaszthatja az alkalmazás több mint 60 országában az alkalmazáshoz a csatlakozáshoz. Néhány érintéssel bármikor könnyedén válthat a VPN-kiszolgálók között.

IPVanish iOS beállítások

Amint az a fenti képen látható, az IPVanish iOS alkalmazás teljes ellenőrzést gyakorol a VPN-szolgáltatás és az iPhone készülék közötti interakció felett. Választhat az IKEv2 és az IPSec protokollok között. Az „On Demand” megérintésével megjelenik a jobb oldalon látható képernyő. Innen beállíthat néhány fejlett funkciót:

  • Mindig be – kapcsolatban maradjon az IPVanish-rel bármikor, amikor iPhone-ját használja.
  • Hálózati SSID-k – automatikusan csatlakozzon az SSID-k alapján meghatározott hálózatokhoz
  • Domains – automatikusan csatlakozik a kiválasztott webhelyekhez

Meg kell jegyeznünk, hogy ezeket a beállításokat nem kell módosítania. Az alkalmazás készen áll a csatlakozásra az első indításkor. Ez csak egy további lehetőség a magánélet védelméhez. Nagyon értékeljük őket, mivel a legtöbb más VPN-alkalmazásnak nincsenek speciális adatvédelmi beállításai.

A legjobban megtalálható iPhone VPN megtalálásához segítünk, de az IPVanish szinte minden kategóriában magas rangú. Ugyanazt az erőfeszítést teszik Android-alkalmazásukba. A Windows és a Mac felhasználók olyan fejlett funkciókat találnak, mint a VPN kill switch és az IP-k elforgatásának képessége. A „nulla naplózás” politikájuk csak egy újabb jele annak, hogy komolyan veszik az Ön személyes adatait. Napi rendszerességgel használjuk az IPVanish alkalmazást, és azt javasoljuk, hogy próbálja meg nekik.

Látogasson el az IPVanish oldalra

6. A legjobb VPN az iPhone-ra: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark iPhone alkalmazás

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

7. A legjobb VPN iPhone-ra: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN csapata 1995 óta működik együtt. A webtárhelyen indultak, és több mint 60 alkalmazottat foglalkoztató vállalattá nőttek fel, amely nagyon nagy a VPN szolgáltatás számára. 2010 óta ismertük a StrongVPN szolgáltatást, és az évek során folytattuk az innovációt. 2016-ig több VPN-tervet kínáltak, amelyek megértése kissé zavaró volt. Ez mind megváltozott, mivel a StrongVPN-nek most egyetlen terve van, korlátlan hozzáféréssel a 400+ szerver hálózatához a világ 44 városában. A szolgáltatást az iOS, az Android, a Mac és a Windows egyéni alkalmazói gratulálják. Telepítési útmutatóik vannak a Chromium, a DD-WRT és a Paradicsom útválasztókhoz is. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a csatlakozáshoz, gyors, megbízható kapcsolatra számíthat, amikor a StrongVPN-t használja.

StrongVPN iOS alkalmazás

A StrongVPN iPhone VPN alkalmazás az egyik legjobb azok számára, akik egyszerűen meg akarják érni és csatlakozni. Amint azt fent láthatja, az iOS alkalmazás a „Érintse meg a kapcsolatot” lehetőséget ad. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon és titkosítsa az adatait. Az alkalmazás alapértelmezés szerint IKEv2 protokollt használ, amelyet igazán értékelünk. Választhat az L2TP vagy a PPTP közül is, de nagyon javasoljuk, hogy ragaszkodjon az IKEv2-hez. Az IKEv2 használatával automatikusan gyorsan visszatérhet a hálózatba. Ez különösen azok számára lehet hasznos, akik sokat utaznak. Ha rákattint az alkalmazás alján felsorolt ​​szerverhelyre, akkor megjelenik a középső képen látható szerverlista. Itt kiválaszthatja a kiszolgáló helyét és a csatlakozáshoz használni kívánt protokollt.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me