IránIrán egy ősi ország, Nyugat-Ázsiában. A világ egyik legrégebbi civilizációja is otthont ad. Eredetileg Perzsia néven Irán látta részesedését a hullámvölgyön. A föld lakosainak többsége síita muszlimok, és az elsődleges nyelv továbbra is perzsa. Mindannyian jól tudjuk az internetet érintő különféle törvényeket a világ minden tájáról. Irán természetesen nem idegen a cenzúrának, és nincs értelme a webhelyekhez való hozzáférés blokkolásáról. Ezzel továbbra is használhat egy jó VPN szolgáltatást a letiltott tartalom eléréséhez. Itt van egy pillantás Irán legjobb VPN-jeire.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Surfshark$ 3.49Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az Egyesült Királyság által 1953-ban kezdeményezett puccs után Irán fokozatosan egyre inkább autokratikus lett. 1979-re, amikor az irániok elkezdték átfogni a nyugati kultúrát, egyre nagyobb volt az egyetértés, amely ugyanabban az évben forradalomhoz vezetett. 1979-ben Irán iszlám köztársasággá vált, és mindent elkerül, bármit iszlámnak tekintettnek tekintett. Még ma is ezért kell a VPN-hez kapcsolódnia magánéletének védelme érdekében. Ezzel létrehoz egy titkosítási réteget. Ez sokkal nehezebbé teszi a kormányt vagy bárki mást, hogy megismerje személyes adatait, vagy megnézze a forgalmat.

A VPN-hez való kapcsolódás második oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha nem tudja, sok olyan normál webhely, amelyet mások meglátogatnának, az országban blokkolva van. Ennek megoldása az, ha csatlakozik egy másik régió VPN-hez. Ily módon rácsaphatja a szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ez után a kérdés nem jelenthet további problémákat.

Mi a legjobb VPN Irán számára?

Iránnak számos különféle kérdése van, az adatvédelem kérdéseitől a korlátozó internetes kérdésekig. Ezért megvizsgáljuk mindkét tényezőkészletet, és megmondjuk, mi a legjobb VPN Irán számára.

  • Erős titkosítás katonai minőségű alkatrészekkel, hogy megvédje magánéletét a kormány kíváncsiskodó szemétől
  • Magas hálózati stabilitás, hogy elkerülhető legyen a leválasztás a régióban
  • A szolgáltatók szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkeznek
  • Képesség megkerülni a kormány által korlátozott tartalmakat Iránban
  • Nagy sebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a környéken végrehajtott sebességteszteket
  • Mobil alkalmazások és a mobil eszközök támogatása, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást.

Vessen egy részletesebben a legjobb VPN-ket, amelyeket Iránban használhat.

1. Irán számára a legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

ExpressVPN Irán sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg a Közel-Keletet és Afrikát. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat Pakisztánban. Amikor a pakisztáni Karachiban teszteltünk, a sebesség 152,04 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel bizalommal, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Irán legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

Iráni NordVPN sebességtesztA NordVPN számos szervert üzemeltet Isztambulban, Törökországban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy szervert, amely a törökországi Instanbulban található. A letöltési sebesség 181,04 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Irán legjobb VPN-je: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat folyamatosan növekszik és helyszíneket bővít, és nagy hangsúlyt fektet az árakra és a magánéletre. Rendelkezik azokkal a sípokkal és harangokkal is, amelyekre számíthat a nagyobb szolgáltatásoknál

50 országban több mint 500 szerverrel, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának képességével számos lehetőséget kínálnak szolgáltatásaik élvezésére. Még akkor is megnézheti azokat a szolgáltatásokat, amelyek több régióban elérhetők. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy privát szörfözést végezzen, védje a WiFi forgalmat, névtelenül torrent-t és még sok más, amikor egy szervert választ.

Surfshark Irán sebességtesztAz Iránnal kapcsolatos tesztjeinkhez kiszolgálót választottunk, amely Isztambulban, Törökországban található. Miután bejelentkezett, egyszerűen keressen Isztambulra a keresősávon. Innen csatlakozhat az ott található szerverhez. Amikor csatlakoztunk egy szerverhez, a sebesség 228,75 Mbps volt.

A pénz és a szolgáltatások miatt a Surfshark jó megoldás azok számára, akiknek ott tartózkodásukhoz nem feltétlenül szükségük nagyon nagy sebességű kapcsolatra. Minden könnyen használható, és nem kell gondjai lennie. 2 éves terv vásárlása esetén korlátlan számú fiókot regisztrálhat korlátlan eszközökkel havonta 1,99 dollárért.

Látogasson el a Surfsharkba

4. Irán legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

PIA iráni sebességtesztA PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy, az Egyesült Arab Emírségekben található szerverhez, amelyet Dubaiba teszteltünk. 35,43 Mbps sebességgel jöttünk létre.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollárból kínálja, egy 7 napos pénz-visszatérítési garanciával.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A legjobb VPN Irán számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Irán sebességtesztMivel egy szervert tesztelni akartunk Pakisztánban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Pakisztánban. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük az előadást Teheránban. Mint láthatja, letöltési sebességünk 6,13 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Elolvashatja a top 10 VPN szolgáltatásokat, ha további javaslatokat szeretne, de úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz az ebben a posztban szereplő VPN-ekkel. Kiválasztottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz az adatvédelem (naplózási politika és titkosítás), a kiszolgálóhelyek elérhetősége, a sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján. A régióban jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat is keresettünk. Azt szeretné, ha megbízható VPN-szolgáltató segíti az online adatvédelmet. Érdemes lehet egy gyors hálózatot a HD-tartalom más országokban történő streamingjére is. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek a magánélet védelmére és a földrajzi korlátozások feloldására olyan népszerű streaming webhelyeknél, mint a Netflix, Hulu, az Amazon Instant Video és sok más népszerű csatorna is..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me