A legjobb VPN-ek Írországban

ÍrországÍrország egy szigeti nemzet az Atlanti-óceán északi részén, amely az Egyesült Királyság része. A vállalkozások számára a világ negyedik legjobb országa. Annak ellenére, hogy ez az ország része, úgy tűnik, hogy az ír adatpolitikája inkább magánjellegű, mint Angliaé. Az ír kormány indokolt esetben nem őriz meg információkat rólad, de megtörténik. Ez azt jelenti, hogy Írországban mindig fontos a magánélet védelme. Ugyanez mondható el az ottani új kalózkodás elleni törvényekről. Azonban adatait és magánéletét VPN-vel megvédheti.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Írország legfelsõbb bíróságai késõn keményen buktak le az internetszolgáltatókkal szemben, és legalább egyiküket arra kényszerítették, hogy három sztrájkpolitikát hajtsanak végre. A szabály brit verziójával ellentétben az ír politika megköveteli az internetszolgáltatótól, hogy kétszer küldjön leveleket a jogok megsértése miatt, és ha a jogsértő továbbra is így tesz, elveszítik internetes szolgáltatásaikat..

Nagyon durva nyelvvel a bíró egy olyan rendszer bevezetését követelték, amelyet az UPC-nek be kellene építeniük, amely becslések szerint 940 ezer eurót, és évente 300 ezer költséget jelent a rendszer üzemeltetésére. A UPC Írország második legnagyobb internetszolgáltatója, amely 360 000 előfizetőt szolgál fel. Más országok webblokkjaitól eltérően a bíróság úgy is döntött, hogy az internetszolgáltató az új rendszer számlájának 80% -át fedezi. A döntés oka a bíró azon gondolata, hogy a „zenei társaságok alkotmányos jogait megsemmisítik”..

Az ellen érvek ellenére az ISP úgy tűnik, hogy minden tekintetben elvesztette a bírósági ügyet. Ezen pontok egyike az volt, hogy az internetszolgáltatók „puszta vezetékek” voltak. Noha érvelésüket egy jelenlegi európai törvény támasztotta alá, a bíró úgy döntött, hogy az érvelés nem megalapozott. Úgy gondolták továbbá, hogy ezt az ügyet a jogalkotó feladata, nem pedig a bíróság.

Mindezen információk alapján egy jó VPN néhány különféle módon segít Önnek. Az egyik legnagyobb előnye annak használatához a magánélet védelme. VPN használatával az adatok titkosítva vannak, így megvédheti azokat mindenkitől, aki szeretné látni. Bárhová fordul manapság, hall valahol adatkapcsolatot, miért nem védi az érzékeny információkat?

A VPN következő előnye, hogy feloldja a geospecifikus tartalom blokkolását. A geospecifikus tartalom példájaként nézzük meg a prémium streaming szolgáltatást, a Netflix-et. Ha fizetős előfizetéssel rendelkezik, alig több mint 2600 címet élvezhet Írországban. Ez nagyon kevés cím, de miért nem férhet hozzá az amerikai könyvtárhoz, amelynek körülbelül 7500 van? Egyes filmek más módon történő megtekintésével ellentétben a közös nyelv használata határozott plusz. Nem lenne jó, ha belépünk egy hatalmas könyvtárba, ahol nem zavarodnak feliratok? VPN használatával egyszerűen csatlakoznia kell egy szerverhez az Egyesült Államokban, és élveznie kell, amennyit csak akar.

Mondhatjuk, hogy ez remek, de hogyan működik a VPN? A VPN biztonságos kapcsolatot hoz létre egy másik hely szerverével, valószínűleg egy másik országban. Ebből a másik helyről hozzáférhet a streaming szolgáltatásokhoz vagy bármilyen célt elérhet, akárcsak abban az országban. Látott némi forgalmat, de a specifikumokat nem követjük nyomon. Ha egy egyedi ügyféllel választ egy szolgáltatást, akkor az indulás egyszerű. Van néhány remek javaslat a legjobb VPN-ek számára az Ön számára. Ezek a javaslatok mind biztonságos titkosítási szinteket használnak, azonban az OpenVPN protokoll használata mindig a legjobb döntés. A streaminghez az OpenVPN (UDP) a legjobb.

Nézzük meg a VPN használatának fókuszát. Az adatok biztonságának biztosítása vagy a tartalom feloldása érdekében javasoljuk az ExpressVPN használatát. Nem vezetnek tevékenységi naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így egy extra védelmi réteg adódik a böngészéshez. Nagyon nagy a hálózatuk, így könnyen csatlakozhat a tartalom könyvtárakhoz, és élvezheti őket.

Ha Írországon kívül utazik, és szeretné látni kedvenc műsorait, javasoljuk az ExpressVPN vagy a PIA alkalmazást. Mindkettő titkosítja a forgalmat, de az ExpressVPN magában foglalja a MediaStreamer SmartDNS-t és a VPN-t, amely segít a csatornák feloldásában a titkosítás fölött. Miért nem láthatja bárhonnan kedvenc csatornáit, például az RTE News, a TG4 vagy a TV3 News? Nem kell kihagynia őket VPN-sel.

Nyugodtan olvassa el a az első 10 VPN-szolgáltatás ha további lehetőségeket szeretne. Úgy gondoljuk azonban, hogy elégedett lesz bármelyik VPN-vel ebben a bejegyzésben. Ezeket a választásokat más vezető VPN-szolgáltatásokkal szemben választottuk, az adatvédelem, a kiszolgáló helye, a sebesség és az ár alapján. A térségben jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat keresünk az Ön kényelme érdekében.

A jó VPN szolgáltatók segítenek az online adatvédelem biztosításában, és gyors hálózatokkal rendelkeznek a HD tartalmak más országokban történő streamingjéhez. Azok, amelyeket ebben a bejegyzésben megemlítettünk, a VPN-k összességében a legjobb, ha bármilyen célt szeretnének elérni. A földrajzilag blokkolt streaming szolgáltatások és sok más népszerű csatorna mind Írországból megnézhető egy VPN-sel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map