A legjobb VPN-ek Izrael számára

IzraelIzrael állam egy kis ország, amely Nyugat-Ázsiában található a Földközi-tengeren. Becslése szerint 8,9 millió ember él. A zsidók, keresztények és muzulmánok az országot bibliai szent földnek tekintik. Számos turista, zarándok, misszionárius és vállalkozás utazik a területre a történelmi jelentőség és a lehetőségek miatt. Nem számít mi az oka az ország látogatásának, nagy esély van arra, hogy nyilvános WiFi-t fog használni. Mielőtt ezt megtenné, először csatlakoznia kell egy VPN-hez. Itt található az izraeli VPN-k listája.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
3ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az izraeli kormány korlátozza és teljesen blokkolja a tartalmat. Először blokkolják a pornográf weboldalakat. Technikailag a felhasználók kiléphetnek a cenzúrától, ha hozzáférést kérnek az internetszolgáltatótól, de ez óriási sértés a magánélethez. A közösségi média többnyire Izraelben nyitott, de korlátozni fogja a nem megfelelőnek ítélt tartalmakhoz való hozzáférést. A tézisek általában gyűlöletesek. Ugyanez vonatkozik a sajtóra. A kormánynak joga van korlátozni a sajtó számára a zavaró jelentéseket.

Az ország kicsi mérete ellenére nagy a nagy sebességű internet-kapcsolatok lehetősége. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy kiválóan használható a cybercrooks számára. Senki sem akarja, hogy eltulajdonítsák személyes adataikat üzleti útra, nyaralásra vagy misszió útjára. VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Mivel ez titkosított, sokkal nehezebb lesz a potenciális tolvajok számára az Ön bizalmas információinak ellopására.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi blokkokat és a korlátozásokat. Noha Izraelnek a gyűlöletbeszéd kivételével egyetlen valódi cenzúra kérdése nincs, határozottan vannak olyan dolgok, amelyekhez országon kívül érdemes hozzáférni. Ha ebben az esetben VPN-t használ, akkor csatlakozhat egy másik hely szerveréhez. Ez arra készteti a blokkoló szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ezután a szokásos módon böngészhet.

Noha ezek a VPN használatának két legnagyobb oka Izraelben, másokat felfedezhettek az út mentén. A VPN használata ragyogó ötlet a földrajzilag korlátozott és tiltott tartalmak elérésétől az ön magánéletének egyszerűvé tételéig. Most, hogy látta az ok használatának okait, van néhány dolog, amelyet meg kell vizsgálnia.

Mi a legjobb VPN Izrael számára?

Ennek a kérdésnek a mérlegelésekor több tényezőt is figyelembe kell vennie. Az izraeli VPN-k megtalálásához a következő kritériumokat használtuk:

 • Erős katonai titkosítás, amely segít megvédeni a tolvajoktól
 • Nagy sebességű szerverek, amelyek Izraelben jól teljesítenek
 • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók
 • Többplatformos mobil alkalmazás támogatása, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
 • Képesség megkerülni a földrajzi blokkokat a térségen belül és kívül
 • Magas hálózati stabilitás, amellyel csökkenthető vagy kiküszöbölhető a leválasztás esélye

És most az izraeli VPN-k listáján.

1. A legjobb VPN Izrael számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Israel sebességteszt

Mivel egy szervert teszteltünk Izraelben, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Izraelig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Tel-Avivban. Csatlakoztunk egy szerverhez ott, és 125,39 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

2. A legjobb VPN Izrael számára: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Izrael sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Izraelben, köztük több szervert a nagyobb városokban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Petah Tikvát (az ország legjobb helymeghatározási lehetősége). Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 86,09 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

3. A legjobb VPN Izrael számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Izrael sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg a Közel-Kelet és Afrika, majd nyissa meg Izraelt. Ezen a ponton kiválaszthat egy szervert. Amikor egy szervert teszteltünk Tel Avivban, a sebesség 34,20 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

4. A legjobb VPN Izrael számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Izrael kicsinek tűnhet, de határozottan megvan a részük a nyugati kultúrában. Számos VPN-szolgáltató rendelkezik szerverrel az országban. Természetesen ez magában foglalja az IPVanish-t is. Gyors sebesség várható a világ számos részén. Ezért az IPVanish-ot választottuk az Izraelben tartózkodás egyik legfontosabb lehetőségeként.

Az IPVanish nemcsak az egyes régiókra kiterjedő lefedettséget mutat, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet talál Ázsia-szerte. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Israel sebességteszt

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a fent említett helyekben, és választhat úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Teszteltünk egy IPVanish szervert Tel-Avivban, és a sebesség 29,65 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. A legjobb VPN Izrael számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Izrael sebességteszt

A NordVPN néhány szervert üzemeltet a környéken, köztük Izraelben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Teszteltünk egy szervert Tel-Avivban, és azt találtuk, hogy letöltési sebessége 9,81 Mbps.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Mindenki számára, aki más szolgáltatók számára szeretne lehetőséget, kérjük, ne habozzon, nézze meg a mi oldalt az első 10 VPN-szolgáltatás. Ugyanakkor nem gondoljuk, hogy ennek szüksége lesz. A regionális elhelyezkedés, a sebesség, az ár és a biztonság miatt sajátosan választottuk meg más vezető szolgáltatásokkal szembeni választásainkat. Olyan szolgáltatókat keresettünk, amelyek jó VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek. Így a lehető legjobb sebességet érheti el. Nem számít, melyiket választja, nincs rossz lehetőség. Ha tartalom streamingét tervezi, vagy csak biztonságban tartja magát Izraelben, a sebesség fontos. Tájékoztató döntést hozhat az útmutatónk segítségével.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map