A legjobb VPN-ek Kanada számára

Kanada képKanada országa ritkán lakott, a világon csak a 38. legnagyobb népességgel rendelkezik. Ugyanakkor a teljes területen Kína második helyén van. Kanada hosszú és bonyolult kapcsolatban áll déli szomszédjával, az Egyesült Államokkal. Az ország gazdasága erősen globalizálódott, és mérete szerint a világ 10. helyén van. A kanadai látogatás néhány oka a vadászat, a hátizsák és a sport. Ha ezek közé tartozik, akkor biztosan használnia kell a VPN-k egyikét.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Internetes szempontból Kanadában a sebesség jó a nagyvárosokban. Előfordulhat, hogy problémái vannak néhány kisebbben is. Általában a kanadai látogatók biztonságban érezhetik magukat, miközben országukban vannak, és számos olyan létesítmény található, amelyek ingyenes WiFi-t kínálnak meccseiknek. Sajnos ez sokan téves biztonsági érzéshez vezethet. Ez az első ok a VPN használatához. Senki sem akarja, hogy bizalmas adataikat ellopják. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos kapcsolatot hoz létre. Ez sokkal nehezebbé teszi a számítógépes bűnözők számára az adatok ellopását.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Noha nem kell aggódnia az ottani cenzúra miatt, a szokásos módon látott tartalom megnézése vagy streamingje nehéz lehet. Gyakran a vállalatok blokkolják a média elérését, amely kívül esik a megcélzott területen. Amikor a megtekinteni kívánt régió VPN szerveréhez csatlakozik, a blokkoló szoftver azt gondolja, hogy valahol máshol található. Egyszerűen válassza ki a megfelelő kiszolgáló helyét, és minden készen áll.

Most meglátja a VPN használatának két legnagyobb okát, ha Kanadába látogat. Ugyanakkor más szolgáltatásokat is találhat, ha feliratkozik egy szolgáltatóval. Akár meg akarja kerülni a földrajzi korlátozásokat, akár megvédi magát a számítógépes támadásoktól, könnyen lefedhet egy VPN-t.

Mi a legjobb VPN Kanadában??

Az alábbiakban néhány tényezőt vizsgáltunk meg a legjobb kanadai VPN-k számára:

 • Képesség megkerülni a sportkimaradásokat és más földrajzi korlátozásokat
 • Hálózati stabilitás a leválasztások elkerülése érdekében
 • Szerverek, amelyek jól teljesítenek kanadai sebességteszteken
 • Támogatás a mobil alkalmazásokhoz, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
 • Nincs naplózási politika
 • Erős katonai titkosítás a felhasználók magánéletének védelme érdekében

Most ugorjunk be, és nézzük meg Kanada legjobb VPN-jeit.

1. Kanada legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Észak-Amerikát, majd Kanadát. Ezen a ponton kiválaszthatja a Montreal, Toronto és Vancouver szerverhelyeket.

Kanada ExpressVPN sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Kanada legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A szerver teljesítményét teszteltük Montrealban, Torontóban és Vancouverben. Amint az alábbi képen látható, a számok jó voltak. Lehetségesnek kell lennie a nagy sebességű letöltésről és a HD tartalom bármilyen probléma nélküli streamingjéről.

A kanadai NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Kanada legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat az Egyesült Államok helyszíneihez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózatot újratervezik Kanadában a legfontosabb helyeken.

PIA kanadai sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Kanada legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

Mivel egy kiszolgálót kipróbálni akartunk Kanadában, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Kanada felé, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik a kanadai szerverek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Montrealban, Torontóban és Vancouverben. Minden helyszínen csatlakoztunk egy szerverhez és teszteltük a teljesítményt.

A CyberGhost Canada sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Kanada legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónknak, amelyet Virginiában tartunk.

Az IPVanish az európai Antarktisz kivételével minden kontinensen szervereket szervez, és nemcsak a különböző európai régiókban nyújt lefedettséget. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Kipróbáltunk egy IPVanish-t a szerverre Montrealban, Torontóban és Vancouverben.

IPVanish Canada sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A fentiekben megadtuk Önnek azt a lehetőséget, amelyet Kanadában tartózkodásakor a legmegfelelőbbnek tartunk. De mindig megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN felsorolja az egyéb lehetőségeket. Nem gondoljuk azonban, hogy ezt meg kell tennie. Döntéseinket a sebesség, ár, biztonság, megbízhatóság és akár a szerver helyzete alapján hoztuk meg. Nem számít, ha Kanadában megy, nem lesz gondja egy közeli szerver megtalálásával. Ilyen módon a lehető legjobb sebességet érheti el, függetlenül attól, hogy Kanadában hol tartózkodik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map