A legjobb VPN-ek Mac-hez

MacOS CatalinaAz Apple felhasználók letölthetik a legújabb MacOS-t Catalina ingyen. Nem sokkal azután frissítettük, hogy az Apple kiadta a legújabb Mac OS-t. Körülbelül másfél órát vett igénybe az új operációs rendszer letöltése és telepítése a MacBookba. Azonnal időbe teltünk az összes legfontosabb VPN tesztelésére. Vessen egy pillantást a MacOS legjobb VPN-éire. Mivel sok Mac felhasználónak van iPhone vagy iPad is, ezért olyan VPN-ket választottunk, amelyek egyedi Mac és iOS alkalmazásokkal rendelkeznek. Mindegyik Mac klienst kipróbáltuk, és az összes működő alkalmazás képernyőképeit beépítettük.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Néhány órán keresztül az OS X Catalina használatát követően nagyon tetszik az esztétika. Az új frissítés tisztább és jobb integrációt biztosít az iOS-eszközökkel. Az új funkciók hozzáadják a munkám termelékenységét és az általános élvezetet. Miután évek óta használunk PC-t, most az Apple termékeit (iMac, MacBook, iPad, iPhone) használjuk. Ez a Mac VPN-et teszi prioritássá.

Szó szerint több száz VPN-szolgáltatás létezik, de csak néhányukban könnyű használni a Mac klienseket. A legtöbb VPN utasításokat ad a VPN kapcsolat manuális beállításához. Ez egyszerűen nem elég jó nekünk. Ugyanazt a tapasztalatot akarjuk és várjuk el, mint a PC-n az iMac és a MacBook készülékeinken. Nehéz ezt elérni a VPN-sel, de van egy csomó szolgáltatás, amelyeket kényelmesen ajánlunk.

Egy pillanat alatt megosztjuk a legjobb VPN-szolgáltatók listáját a MacOS-hoz. A kritériumok egyszerűek. Mindenekelőtt a szolgáltatásnak gyorsnak és megbízhatónak kell lennie. Az évek során erős hírnevet kell építeniük. Végül feltétlenül felajánlaniuk kell egy egyedi VPN klienst a MacOS-hoz, valamint egy iOS alkalmazást. Mi nem manuálisan konfigurálunk VPN-t Mac-en, és ezt sem kellett volna elvégeznie.

Mi a legjobb VPN Mac-hez?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a Mac legmegfelelőbb VPN-jeinek felsorolására:

 • Olyan VPN-eket keresettünk, amelyek gyakran frissítik a Mac alkalmazásukat
 • Előnyben részesítik az olyan fejlett funkciókkal rendelkező alkalmazásokat, mint a VPN kill kapcsoló
 • Gyors sebesség és képesség a népszerű streaming szolgáltatások feloldásához
 • Magas szintű titkosítás a magánélet védelme érdekében a Mac rendszeren
 • Nincs naplózási politika annak biztosítása érdekében, hogy a használati naplókat ne tárolják az adatvédelem érdekében
 • Kiegészítő támogatás iOS és Amazon Firestick eszközökhöz

További késedelem nélkül a Mac felhasználók számára elérhető legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN Mac-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN ismert a karcsú szoftver-tervezésről, és nincs jobb platform, amely ezt megmutatná, mint a Mac. Amint egy pillanat alatt meglátja, az ExpressVPN Mac kliens legfrissebb verziója modernizálva van, így csak egyszer kell kattintania a csatlakozáshoz. Azok, akik nagyobb ellenőrzést akarnak, megváltoztathatják a szerver helyét és a protokollokat. Sebességtesztet is futtathat. Az ügyfélnek azonban nincs lehetősége arra, hogy megszakító kapcsolót állítson be vagy IP-címeket forogjon. Lehet, hogy ezeket a lehetőségeket a jövőben is hozzáadják.

Amint az az alábbi képen látható. az ExpressVPN Mac alkalmazás nagyon egyszerű. Az alkalmazás megjelenése átveszi a Windows, iOS és Android verziókat. Az első dolog, amit észrevesz, az az, hogy a felület tervezése milyen tiszta, amikor az alkalmazást először indítja el. Csatlakozhat a javasolt szerverhez, vagy választhat a világ több mint 100 szerverhelyének listájából.

ExpressVPN Mac kliens kapcsolat

Sebességteszttel is futtathatja a leggyorsabb kiszolgálóhelyek megtalálását. Ez néhány percet vesz igénybe, de érdemes megvárni, ha a leggyorsabb kapcsolatot szeretné megtalálni. Észre fogja venni, hogy az alábbi képernyőkép több kiszolgáló sebességindexét, késleltetési idejét és letöltési sebességét mutatja. Miután a teszt befejeződött, azt javaslom, hogy válassza ki a kívánt országbeli szervert a legmagasabb sebesség-indexel. A játékosok nagy figyelmet akarnak fordítani a késleltetésre is, mivel ez befolyásolja a késést. A sebességteszt azt mutatja, hogy Atlanta a legjobb választás a gyors teljesítményhez.

ExpressVPN opciók Sebességteszt

A sebességteszt futtatása mellett a protokollokat is megváltoztathatja. A Mac kliens támogatja az OpenVPN (UDP és TCP), L2TP / IPSec és PPTP protokollokat. Alapértelmezés szerint az alkalmazás automatikusan kiválasztja a protokollt. Ha saját maga szeretné beállítani, akkor egyszerűen lépjen a beállítások közé, és válassza ki a fent felsorolt ​​protokollok egyikét.

A VPN-ben még újak nagyon értékelni fogják az ExpressVPN Mac kliens kialakítását. A felület pont és kattintson. Válassza ki, hogy melyik kiszolgáló helyére szeretne csatlakozni, és a szoftver viseli a többit. Az ExpressVPN kliens szoftvernek és a mobil alkalmazásoknak feltétlenül A + -ot adnék a használat megkönnyítése érdekében.

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Mac-hez: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Mac kliens

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Mac-hez: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A magán-internethozzáférés (PIA) közismert népszerű VPN-szolgáltatásáról, valamint a magánélethez fűződő jogaink védelmében küzdő szervezetek támogatásáról. Különböző megközelítést alkalmaznak a szoftverükkel. Ahelyett, hogy egy önálló kliens lenne, amely a saját ablakában fut, a PIA-t a menüsoron keresztül érheti el. Egyes felhasználók értékelik a megközelítést, mások szerint kevésbé kívánatos. Ugyanazt a magas szintű titkosítást és fejlett funkciókat fogja találni, amelyeket a PIA kínál a Mac kliensben, a Windows megfelelőjében.

PIA Mac VPN alkalmazás

A PIA alkalmazás bemutatójában hasonló a nyílt forráskódú OpenVPN klienshez. Bármelyik szerverhez csatlakozhat, ha a menüsor PIA ikonjára kattint. Ez megjeleníti a kiszolgálók helyének legördülő listáját. Megmutatjuk a fenti lista elejét. Egyszerűen kattintson a kiszolgáló bármely helyére a csatlakozáshoz. Számos beállítást konfigurálhat az alkalmazásban, vagy meghagyhatja az alapértelmezett értékeket. A PIA nagyon népszerű a P2P / torrent felhasználók körében. A gyilkos kapcsoló funkció hasonló az IPVanish és a VyprVPN által kínált funkciókhoz. Az alkalmazás támogatja a porttovábbítást és a fejlettebb funkciókat is.

A PIA Mac kliensnek van egy másik aspektusa, amelyet mindenképpen érdemes megjegyezni. Beállíthatja az adat titkosítás, az adatok hitelesítése és a kézfogás titkosítási szintjét az ügyfélben. Az alapértelmezett beállítások az AES-128 / SHA1 / RSA-2048, ami jó kombináció a legtöbb felhasználó számára. A következő értékeket állíthatja be a Mac VPN alkalmazásban:

 • Adat titkosítás – AES-128 / AES-256 / Blowfish / Nincs
 • Adatok hitelesítése – SHA1 / SHA256 / Nincs
 • Kézfogás – RSA-2048 / RSA-3072 / RSA-4096 / ECC-256k1 / ECC-256r1 / ECC-521

Mint mondhatjuk, a PIA nagyon komolyan veszi a felhasználói adatvédelmet. Függetlenül attól, hogy Mac, iOS, Windows vagy Android rendszeren keresztül kíván csatlakozni, az egyéni alkalmazásokkal lefedik Önt. Hálózata nem olyan nagy, mint egyesek, így döntés meghozatala előtt mérlegelik az Ön céljait. Ha a PIA szerverei vannak a kívánt helyen, akkor profitálhat azokból az erőfeszítésekből, amelyeket csapatuk továbbra is a szolgáltatásba tesz, és ez teljes szoftver.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Mac-hez: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

Nehéz megtalálni jobban felszerelt Mac VPN klienst, mint a CyberGhost 7-et. A fejlesztőcsapat számos fejlett funkcióval túlteljesítette a magokat a Mac felhasználók számára. Meg fogja találni, hogy a szoftvertervezés intuitív. Bár van néhány beállítandó beállítás, a csatlakozáshoz nem kell módosítania. Az ügyfél gondoskodik a kapcsolat titkosításáról. A CyberGhost ugyanazt a felületet és funkcionalitást kiterjeszti a Windows, iOS, Android és az Amazon Fire TV alkalmazásokra is..

Amint az alábbi képen látható, a CyberGhost felhasználói felülete tiszta. Az alkalmazás használatának két módja van. Az első egy minimalizált verzió, amelyet a képernyőképezés jobb oldalán ábrázolunk. Egyszerűen rákattinthat a csúszkára, hogy csatlakozzon a legjobb helyhez. Ha másik szerverhelyet szeretne választani, akkor megnyissa a sárga lapot, amely kibővíti az ügyfelet. Innen bármilyen országot, várost és akár egyedi szervert is kiválaszthat a lehetőségek ezrei közül. A CyberGhost for Mac lapokon is megtalálhatók a letöltéshez és streaminghez legjobban megfelelő szerverek. Ez nagyon hasznos a torrent felhasználók számára és azok számára, akik fel akarják oldani a streaming szolgáltatások blokkolását a világ más régióiban.

CyberGhost Mac alkalmazás

Azt is beállíthatja, hogy a CyberGhost alkalmazás automatikusan csatlakozzon bármikor, amikor a nem biztonságos Wi-Fi-t használja. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amely segít megvédeni magánéletét utazás közben. Túl könnyű csatlakozni egy nem biztonságos hálózathoz, és felejtsd el elindítani a VPN-klienst. Azt javaslom, engedélyezze a funkciót, ha gyakran utazik. Azt is beállíthatja, hogy az ügyfél automatikusan újracsatlakozzon bármikor, amikor leválasztja. A „kill switch” funkció megvédi az Ön személyes adatait, amikor a VPN-kapcsolat megszakad az internet megsemmisítésével, amíg a kapcsolat helyre nem áll..

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Mac-hez: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish-ot választottuk a legjobb Mac VPN-k listájához, a legmagasabb szintű hálózatuk minõsége alapján, valamint a Mac VPN kliensükben kínált fejlett funkciókkal. Különösen az a képesség, hogy megsemmisítse az internetkapcsolatát, amikor a VPN leáll. Ez a szolgáltatás jobban ismert VPN kill kapcsolóként, és addig segít anonimként tartani, amíg a VPN újra nem csatlakozik. A szoftver lehetővé teszi az IP-cím időszakos megváltoztatását is.

Vessen egy pillantást a Mac kliensre. Elolvashatja az IPVanish áttekintést, hogy többet tudjon meg a szolgáltatásról. Az áttekintés nagyon mélyreható, és felhasználói kézikönyvet tartalmaz az egyedi alkalmazás minden egyes verziójára (Mac, Windows, iOS, Android). A sok részlet elmélyülése helyett csak röviden áttekintjük a felhasználói felületet és a bejegyzés néhány lehetőségét. Mint alább láthatja, a szoftver lehetővé teszi a kiszolgálók bármely helyének kiválasztását a listából vagy a térképről. Könnyen kibonthatja a térképet bármely régióban, hogy kiválassza a legjobb szerverhelyet.

IPVanish Mac szerver kiválasztása

A könnyű használat mellett az IPVanish egyértelművé tette a fejlett biztonsági szolgáltatások nyújtását a Mac felhasználók számára. Ez nagyszerű, mert sok szolgáltató elmarad a támogatási lehetőségektől, például a VPN kill kapcsolótól és a forgó IP-től Mac-hez. Amint az az alábbi képen látható, az IPVanish esetében nem ez a helyzet. Előttünk, és kiemeljük a VPN kill kapcsoló funkcióját. A szolgáltatás engedélyezéséhez egyszerűen jelölje be a „Huljon hálózatot, ha a VPN kapcsolat elveszik” melletti négyzetet. Ez elősegíti a magánélet védelmét, amíg a VPN újra nem csatlakozik.

IPVanish Mac beállítások

Van még néhány olyan elem, amelyet érdemes megemlíteni. Először is, az IPVanish csapata megvédi a Mac VPN felhasználókat a DNS szivárgásoktól azáltal, hogy beállítja a DNS-t úgy, hogy futjon a szerverein, miközben bármilyen VPN szerverhez csatlakozik. Beállíthat harmadik fél DNS-kiszolgálóit, például a Google vagy az OpenDNS az ügyfélen. Azt javaslom, hogy használja az IPVanish-t a DNS-feloldáshoz, amikor a szolgáltatást használja, de csak abban az esetben, ha másik harmadik féllel szeretne kapcsolatba lépni, itt találja a néhány legfontosabb DNS-címet. Ezek mind nyilvános DNS-kiszolgálók, így ezek használatáért nem számít fel díjat.

 • Google – 8.8.8.8 és 8.8.4.4 (IPv4) vagy 2001: 4860: 4860 :: 8888 és 2001: 4860: 4860 :: 8844 (IPv6)
 • Nyit – 208,67,222,222 és 208,67,220,220 (IPv4) vagy 2620: 0: ccc :: 2 és 2620: 0: ccd :: 2 (IPv6)
 • Comodo – 8.26.56.26 és 8.20.247.20 (IPv4)

A Mac kliensen kívül hasonló megjelenést és érzetet talál a Windows szoftverükben is. Az IPVanish csapata szép mobil alkalmazásokat is kifejlesztett iOS és Android számára. Meglepő lehet, hogy a Windows előtt fejlesztették ki a VPN kill kapcsolót Mac-hez. Ez azt mutatja, hogy elkötelezték magukat a Mac felhasználók mellett, és frissítő azok számára, akik az évek során küzdöttek minõségi VPN szoftver megtalálására a Mac számára.

Látogasson el az IPVanish oldalra

6. A legjobb VPN Mac-hez: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Mac kliens

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

7. A legjobb VPN Mac-re: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN úttörője a személyes VPN-térben. Évek óta kínáltak VPN-hozzáférést, mielőtt az iparág többi vezető márkája volt. Akár védelmezi magánéletét a Wi-Fi hálózatokon, akár fel kívánja oldani a többi ország tartalmának feloldását, a StrongVPN magában foglalja. Teljes kliens szoftverük van, beleértve egy jó alkalmazást a Mac felhasználók számára. Valójában jobban szeretem a Mac kliensemet, mint a Windowsot. Tisztább kialakítású és néhány extra funkcióval segíti a leggyorsabb kiszolgáló kiválasztását. Most ugorjunk be, és nézzük meg, mit kínálhatnak a Mac rajongók.

Mit keres egy VPN szolgáltatásban? Ha magas az egyszerűség a listán, akkor erősen ajánljuk a StrongVPN-t. Mac kliensükben hiányzik az IPVanish által nyújtott fejlett funkciók némelyike, ám tiszta, egyszerűen navigálható felhasználói felülettel biztosítja ezt. Amint az alábbi képeinkből látható, a StrongVPN a könnyű használat érdekében megtervezte Mac alkalmazásukat. Azok, akik pontosan tudják, hol akarnak, egyszerűen kiválaszthatják a kiszolgáló helyét, és kattintással csatlakozhatnak. Ez az. Nincs több magyarázat. Ha többet szeretne ásni a színfalak mögött, akkor ezt meg kell tennie. Csak kattintson egyszer a csatlakozásra, majd újra a leválasztásra. Nem lehetne sokkal könnyebb. Ez az oka annak, hogy a StrongVPN az egyik kedvenc VPN-szolgáltatásunk mind a Mac, mind az iOS felhasználók számára.

StrongVPN Mac kliens

Szeretne mélyebben belemerülni az ügyfélbe? Vessen egy pillantást néhány lehetőségre, amelyek azok számára állnak rendelkezésre, akik jobban ellenőrzik a VPN-kapcsolatukat. Kezdetként kiszolgálóváltójuk segítségével tesztelheti az egyes kiszolgálók helyének sebességét. A felület lehetővé teszi, hogy egyetlen szervert vagy több szervert válasszon egyidejű teszteléshez. Az eredmények az alábbiakban láthatók. Összpontosítson mind a ping időre, mind a letöltési (DL) sebességre. Minél alacsonyabb a ping idő, annál jobb. A teszt azt mutatja, hogy elvárhatjuk az alacsony késleltetést, a gyors kapcsolatot az Atlanta-val, és pontosan ezt kapták meg.

Számos preferenciát is beállíthat az alkalmazásban. Egyes képernyők meglehetősen technikai jellegűek, és nagyobb rugalmasságot biztosítanak az alkalmazás használatában. Az alapokat lefedjük. A protokollváltáshoz kattintson a speciális fülre. Választhat a PPTP, az L2TP, az SSTP, az IPSec és az OpenVPN közül. Javasoljuk, hogy az OpenVPN (UDP) használatát használja, amikor csak lehetséges, a sebesség és a megbízhatóság legjobb keveréke érdekében.

StrongVPN Mac - lehetőségek

Az StrongVPN nem áll meg a Mac-kel, de minden bizonnyal nagyra értékeljük, hogy az Apple felhasználókra összpontosítottak. Bármikor elérheti ugyanazt a minőségi szintet, amikor kapcsolatba lép a támogató csapatával. Ez az, amikor a legtöbb év tapasztalatai mutatják a legjobban. Az StrongVPN tagjai letölthetnek egyedi alkalmazásokat Mac, Windows, iOS és Android rendszerre. Az útmutatók segítségével beállíthatja a VPN szolgáltatást az útválasztón keresztül történő futtatáshoz. Ezzel a teljes hálózatot egyetlen VPN-fiókkal védi, amely kiterjeszti a játékkonzolok és más csatlakoztatott eszközök támogatását.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

A VPN iparág nagyon versenyképes, és a vállalatok egyre inkább a Mac felhasználókra koncentrálnak. Tudják, hogy a részletek fontosak, és időt és erőforrásokat költenek a Mac és iOS fejlesztéséhez. Hiányzik a kedvenc VPN-szolgáltatás a listánkból? Ha igen, kérjük ossza meg velünk @VPNFan így kipróbálhatjuk és megfontolhatjuk a következő negyedéves frissítésre.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map