MagyarországMagyarország egy viszonylag kicsi ország, Közép-Európában. Közel 10 millió lakosa van. Sok olyan ember található, akik különböző okokból utaznak a környéken. Legyen szó történelmi okokból vagy üzleti lehetőségekről, ezek rengeteg látnivaló és teendő. Ha üzleti, nyaralási vagy egyéb okok miatt megy Magyarországra, van esély arra, hogy nyilvános WiFi-t használjon. Mielőtt ezt megtenné, javasoljuk, hogy először használjon VPN-t. Egy pillanat alatt több információt nyújtunk neked.

Legjobb magyar VPN – Összegzés

Vessen egy rövid pillantást Magyarország 5 legkedvezőbb VPN-jére.

 1. CyberGhost
 2. HMA Pro VPN
 3. Privát internet-hozzáférés
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

A magyarországi internetes sebesség legfrissebb felmérése szerint ez nagyon magasra mutat. Más szavakkal, valószínűleg nagy sebességet élvez majd az országban. Ez azonban lehetőségeket is nyithat a számítógépes bűnözők számára. Noha az országnak lehet régi világ érzése, fogadhat, hogy közülük több olyan, amelyek kihasználják a helyzetet. VPN-kiszolgáló használatakor biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre. Ez elősegíti az adatok biztonságát

A VPN használatának második jó oka Magyarországon a cenzúrával és a földrajzi blokkokkal kapcsolatos. A Harvard University egy 2017. évi jelentése szerint szelektív cenzúra áll a szociális média körül Magyarországon. Úgy tűnik azonban, hogy ez a cenzúra egyetlen formája, amelyet megtalálunk. Ha hozzáférni akar a tiltott anyaghoz, akkor általában nincs szerencséje, ha VPN-t nem használ. Mivel IP-címet szerezhet be egy másik régióban, sikeresen megkerülheti a közösségi média korlátozásait. Míg a médiavállalatok megakadályozhatják a felhasználókat abban, hogy a megcélzott területen kívüli tartalmakat láthassanak, a kormányok ugyanezt tehetik az országon belüli bárki blokkolására.

Mi a legjobb VPN Magyarország számára??

A következő kritériumokra összpontosítottunk a legjobb VPN-ek listájának meghatározására Magyarországon:

 • Azok a VPN-szolgáltatók, amelyek nem vezetnek használati naplókat
 • Nagy és stabil hálózat, amely segít a leválasztások megszüntetésében
 • VPN szerverek, amelyek jól teljesítettek Magyarországon.
 • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében
 • Lehetőség van a népszerű streaming szolgáltatások feloldására és a szűrés megkerülésére
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

További késedelem nélkül itt található a legjobb VPN szolgáltatások listája Magyarország számára:

1. CyberGhost

CyberGhostSzékhelyű: Románia | Szerverek száma: 3 000+ | Szerver helye: 80 | Egyidejű kapcsolatok: 7

 • Kizárólagos 12 hónapos terv + 6 mos. ingyenes – 2,75 USD havonta (49,50 USD teljes költség)
 • 6 hónapos terv – 4,99 USD havonta (29,94 USD teljes költség)
 • 1 hónapos terv – havonta 11,99 USD

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére összpontosít. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

  A legjobb VPN-ek Panama számára

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

Mivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Magyarországon, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Magyarországig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Budapesten. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 119,05 Mbps sebességet kaptunk.

CyberGhost Hungary sebességteszt

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Olvassa el a CyberGhost VPN teljes áttekintését.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

2. HMA Pro VPN

HMA VPNSzékhelyű: Egyesült Királyság | Szerverek száma: 880+ | Szerver helye: 280 | Egyidejű kapcsolatok: 5

 • 12 hónapos terv – havonta 6,99 USD (összesen 83,88 USD)
 • 6 hónapos terv – havonta 7,99 USD (összesen 47,94 USD)
 • 1 hónapos terv – havonta 11,99 USD

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Indonéziában, köztük több szervert a nagyobb városokban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keressen Budapestet. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 119,60 Mbps volt.

HMA Hungary sebességteszt

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 6,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

  A legjobb VPN-k a Vivaldi böngészőhöz

Olvassa el a HMA teljes áttekintését.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

3. Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésSzékhelyű: USA | Szerverek száma: 3 000+ | Szerver helye: 52 | Egyidejű kapcsolatok: 5

 • Kizárólagos 24 hónapos terv – 2,50 USD havonta (59,95 USD teljes költség)
 • 12 hónapos terv – 3,25 USD havonta (38,95 USD teljes költség)
 • 1 hónapos terv – 6,45 USD havonta

Felhasználóként a privát internet-hozzáférés (PIA) számos különféle lehetőséget kínál Önnek. Korábban minden VPN-kiszolgálóhoz profilt kellett beállítania. Most könnyű csatlakozni a 28 ország hálózatának bármelyik szerveréhez. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat Budapesten a helyekhez a magyar VPN-kapcsolat biztosítása érdekében.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít a régióban. Amikor csatlakoztunk egy budapesti szerverhez, 114,92 Mbps sebességet kaptunk.

PIA Hungary sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Olvassa el a Privát Internet hozzáférés teljes áttekintését.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. IPVanish

IPVanishSzékhelyű: USA | Szerverek száma: 1,100+ | Szerver helye: 89 | Egyidejű kapcsolatok: 10

 • Kizárólagos 12 hónapos terv – 4,87 USD havonta (összesen 58,49 USD)
 • 3 hónapos terv – 6,74 USD havonta (összesen 20,24 USD)
 • 1 hónapos terv – havonta 7,50 USD

Magyarország központi elhelyezkedésű, és számos szolgáltatás szerverrel rendelkezik a régióban. Természetesen ez magában foglalja az IPVanish-t is. Gyors sebesség várható a világ számos részén. Ezért az IPVanish-ot választottuk egyik magyarországi tartózkodási lehetőségeink közül.

Az IPVanish nemcsak az egyes régiókra kiterjedő lefedettséget mutat, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet talál Ázsia-szerte. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a fent említett helyekben, és választhat úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Egy IPVanish szervert teszteltünk Budapesten, és a sebesség 85,09 Mbps volt.

  A legjobb VPN-k a Microsoft Edge számára

IPVanish Hungary sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. 7 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt új tagként.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. ExpressVPN

ExpressVPNSzékhelyű: Brit Virgin-szigetek | Szerverek száma: 2000+ | Szerver helye: 148 | Egyidejű kapcsolatok: 3

 • Kizárólagos 12 hónapos terv + 3 mos. ingyen – havonta 6,67 USD (99,95 USD teljes költség)
 • 6 hónapos terv – 9,99 USD havonta (59,95 USD teljes költség)
 • 1 hónapos terv – havonta 12,95 USD

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként működik egy nagyszerű, földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés feloldásának elősegítésében. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon és Kanadán túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedhet a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználói adatvédelmét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Csak válassza az „Összes” fület, nyissa meg az Európát, majd nyissa meg Magyarországot. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk Budapesten, a sebesség 62,38 Mbps volt.

ExpressVPN Hungary sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Összekapcsolhat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal havi 6,67 dollárért, éves előfizetéssel.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

Ha szeretné megnézni más szolgáltatókat, nyugodtan nézze meg a mi szolgáltatóinkat az első 10 VPN-szolgáltatás a különböző lehetőségekhez. Nem gondoljuk azonban, hogy erre szükség lesz. A regionális elhelyezkedés, a sebesség, az ár és a biztonság alapján sajátosan választottuk meg más vezető szolgáltatásokkal szembeni választásainkat. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek jó VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek. Így a lehető legjobb sebességet érheti el. Nincsenek rossz lehetőségek, tehát nem tévedhet el javaslatainkkal. Ha tartalom streamingét vagy akár webhelyek látogatását tervezi, a sebesség fontos. Remélhetőleg az útmutatónk segítségével megalapozott döntést hozhat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me