Róma, OlaszországOlaszország egy európai ország, és otthont ad minden idők egyik legnagyobb kultúrájának, a rómaiaknak. Ennek a fejlett országnak a gazdasága a nyolcadik legnagyobb a világon, és 61 millió embert támogat. Olaszország is ismert mérsékelt éghajlatáról, kiváló ételéről, és sajnos most a kalózkodás elleni törvényekről rendelkezik. Ezek az új törvények a világon a legszigorúbbak közé tartoznak. Ez Olaszországból remek helyet kínál a VPN használatához.

Természetesen számos csoport aggódik ezen új törvények következményei miatt, valamint a törvények megírásának alapvető változása miatt. E csoportok némelyike ​​attól tart, hogy a törvényeket hogyan lehetne alkalmazni a politikai írásban. Mások mégis aggódnak a felhasználó személyes jogainak megsértése miatt, és úgy érzik, hogy ha jogaikat ilyen módon lehet figyelmen kívül hagyni, mit tart a jövő??

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Az új törvények a piac fő szereplői után lépnek életbe. Ha jogsértést találnak, értesítést tesznek közzé, és megküldik a bíróságnak. Amint a bíróság dönt, az internetszolgáltatóknak 3-5 munkanapon belül van az elkövető leszámolása és a webhely hozzáférésének blokkolása, még akkor is, ha a telek Olaszországon kívül található. E határozat időben történő be nem tartása eseményenként 250 ezer euró pénzbírságot von maga után. A törvény nem említi kifejezetten, hogy az internetszolgáltatók megtérítik a weboldalak blokkolásának minden költségét, de úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Bár továbbra is szeretne hozzáférést elérni ezekre a webhelyekre, VPN használatával megteheti.

Íme néhány ok a VPN használatához Olaszországban. Mint láthatja, az internetszolgáltatóknak blokkolniuk kell bizonyos webhelyeket, amelyek károsnak tartják a szerzői jogokat. Ha hiszel a hálózatsemlegességben, azt akarja, hogy a szabadság bármilyen webhelyre beléphessen. Ha azt mondják, hogy Ön blokkolva van a webhelyeknél, akkor az emberek más alternatív módszereket találnak. A VPN lehetővé teszi a hozzáférést a blokkolt tartalomhoz.

Míg Olaszország az adatmegőrzés során nagyon sok védelmet igényel a magánszervezetektől, úgy tűnik, hogy az olasz kormány ki van zárva e szabályok alól. Figyelemmel kísérhetik Önt bármilyen okból, amelyre szükségük van, és akár hat hónapig megőrizhetik Önnel kapcsolatos adatokat. Az ilyen túlfigyelési szabályok alkalmazásával VPN segítségével szeretné megvédeni az adatait.

Tehát hogyan működik a VPN? Ez a rész könnyű. Az első lépés a szoftver letöltése. Miután ezt megtette, válasszon egy országot, amelyhez csatlakozni szeretne, és nyomja meg a csatlakozás gombot. Ehhez biztonságos és titkosított kapcsolatot kell létrehozni egy másik ország szerverével, ezáltal védeni kell az Ön személyes adatait. Ha kiválasztja a használni kívánt országot, megkerülheti a földrajzi vagy az internetszolgáltatók webhelyének blokkolását. Noha a Netflix kijelentette, hogy októberben egy olasz változat elindítását tervezi, nem kell megvárnia. Ha meg akarja nézni a Netflixet az Egyesült Államokban, feltéve, ha fizetős előfizetéssel rendelkezik, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy ott található szerverhez, és hozzáférhet a dolgokhoz, mintha fizikailag az Egyesült Államokban lenne. Ugyanez vonatkozhat minden más régióra vagy területre, amelyhez csatlakozni akart.

Remélhetőleg mára világossá tettük, hogy a VPN használatának alapvető okai vannak. A választott lehetőségek azonban konkrétan a céltól függenek. Ennek ellenére van néhány konkrét elképzelésünk Olaszországban. Az itt megadott összes választás biztonságos titkosítási szinteket kínál, bár az OpenVPN protokoll használata a lehető legjobb lehetőség. Ha szívesen kipróbálja a sok streaming szolgáltatás egyikét, akkor az OpenVPN (UDP) lenne a legjobb választás streaminghez. Mobilhálózatok esetén a magánélet védelme érdekében bejelentkezhet más protokollokba, beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t.

Az adatok biztonságának biztosítása vagy a tartalom feloldása érdekében javasoljuk az IPVanish használatát. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek megölési kapcsoló funkcióval, így gondoskodni fog arról, hogy a böngészés biztonságos-e. Ha korán be akar lépni a Netflixbe, vagy megpróbál másokat, az IPVanish továbbra is a legjobb választás. Észak-Amerikában és Európában a leggyorsabb hálózattal rendelkeznek, és mobil klienst is kínálnak, így csak csatlakoznia kell, és a nagy piacokról is képes lesz streamálni, még mielőtt a Netflix hivatalosan megérkezik. Mondanom sem kell, hogy az olaszországi címek száma rövidebb lesz, mint az Egyesült Államok piacán, így a szolgáltatás megtartása nem lenne rossz ötlet.

Ha a célja csak a földrajzilag korlátozott tartalom nézése, akkor javaslatunk az IPVanish vagy az ExpressVPN. Mindkettő titkosítja a forgalmat, de az ExpressVPN magában foglalja a SmartDNS-t és a VPN-t is, így a titkosítás sebességének csökkentése nélkül hozzáférhet a blokkolt tartalomhoz. Ha azonban van nagysebességű internetkapcsolat, akkor a védelem extra rétege megéri minden esetleges sebességhiányt. Mindaddig, amíg ez nem befolyásolja a minőséget, a biztonság árán nem indokolt a gondatlanság.

Swing a mi mellettünk az első 10 VPN-szolgáltatás listázza, ha más választásokat szeretne, de azt gondoljuk, hogy teljesülni fog választásainkkal. Ezeket a szolgáltatásokat a többiekkel szemben választottuk meg a sebesség, ár, a regionális elhelyezkedés és a biztonság alapján. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek jó VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek az EU-ban.

A megbízható VPN-szolgáltatók biztosítják az Ön adatait, valamint gyors hálózatokat biztosítanak a nagy felbontású tartalmak más országokból történő streamingjéhez. A VPN segítségével őrizze meg az internet szabad és nyitott tulajdonságait. Függetlenül attól, hogy miért használja ezt, egyedül kell eldöntenie, hogy melyik tartalom elfogadható. Védje magánéletét és blokkolja fel a csatornákat az olaszországi belsejéből egy VPN segítségével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me