OmánOmán a Közel-Keleten, a Perzsa-öböl torkolatán fekvő ország. Annak ellenére, hogy nem olyan gazdag, mint néhány szomszédja, Ománnak magas jövedelmű gazdasága van. Kormánya abszolút monarchia, és Qaboos bin Said al Said szultán vezette. Azok, akik nem tudják, az abszolút monarchia azt jelenti, hogy nincs ellenőrzés és egyensúly, a szultánnak abszolút hatalma van minden felett. Ezen tények fényében van néhány jó ok arra, hogy a VPN-t bármikor csatlakoztassa az internethez Ománban.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet
4HMA Pro VPN$ 3.99HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88SaferVPN180jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Ezért fontos a VPN használata Ománban. Mint felébredhet, az online adatvédelem nem aggodalomra ad okot a kormány számára. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre a választott helyre. Ez megkönnyíti a kíváncsi szemmel rendelkezők számára a személyes adatainak veszélyeztetését. Ne feledje azonban, hogy ha a kormány valóban akarja az Ön adatait, megvan a módja annak, hogy megszerezzék.

Ha csatlakozik egy másik ország szerveréhez, hozzáférhet a földrajzilag blokkolt anyagokhoz. Az országspecifikus korlátozásokat a kormány írhatja elő cenzúra formájában, vagy egy olyan társaság, amely blokkolja a hozzáférést, ha egy megcélzott régiókon kívül helyezkedik el. Ha ismeri valamelyik kommunikációs eszközt, például a Skype-t, csatlakozhat egy szerverhez az adott országban, ahol hívja, és képes beszélgetni az ott található emberekkel. Ománban a Skype le van tiltva, tehát a VPN-szolgáltatásnak értelme lenne. Vessen egy pillantást egy másik alkalmazásra. Példaként a Netflixet fogjuk használni. Mivel a streaming szolgáltatás a Közel-Keleten még nem érhető el, fizetős előfizetésre és VPN-re lesz szüksége. Mivel az ománi kormány számos webhelyet megtilt az IP (VoIP) és a Skype használatának betiltása mellett, a VPN lehetővé teszi számukra, hogy ezeket is használhassák. A tiltott tárgyak teljes listája általában a nyilvánosság számára elérhető.

Jó ötlet az Ománban lévő VPN használatával megakadályozni, hogy a kíváncsiskodó szemek látják az Ön böngésző forgalmát, és megkerüljék a földrajzi blokkokat és a tiltott anyagokat. Miután feliratkozott a tervre, a szolgáltatás más felhasználása is megtalálható. Csak jelentkezzen be, hogy ma megóvja magát. Remélhetőleg megmagyaráztuk, miért fontos a VPN használata. Ha nem ismeri, hogy mit kell keresnie egy szolgáltatónál, a választás és az opciók lenyűgözőek lehetnek. Ennek ellenére egyszerűvé tesszük az Ön számára.

Mi a legjobb VPN Omán számára?

E kérdés megválaszolásához meg kell vizsgálnunk a terület legfontosabb tényezőit. Itt állnak a legjobbak Omán számára a legjobb VPN meghatározására.

  • Erős katonai titkosítás a felhasználók magánéletének védelme érdekében
  • Szerverek, amelyek jó teljesítményt mutatnak az ománi régióban
  • Szigorúan nincs naplózás
  • Szilárd hálózati stabilitás a szolgáltatásmegszakítások elkerülése érdekében
  • Képesség megkerülni a földrajzi és tartalmi korlátozásokat
  • Több platformon keresztül támogatott mobil alkalmazások, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást

Most az Omán legjobb VPN-jeinek listáján:

1. A legjobb VPN Ománban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Omán sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. A „hely választása” gombra kattintás után egyszerűen válassza az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsiai-csendes-óceáni tételt, majd nyissa meg Pakisztánot (mivel ez a legközelebbi hely). Ezen a ponton kattintson a csatlakozás gombra. A tesztelés során a sebesség 21,70 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Omán számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Omán sebességteszt

Mivel egy kiszolgálót próbáltunk tesztelni Pakisztánban (a legközelebbi szerverhely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Pakisztánig és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz Pakisztánban. Csatlakoztunk egy szerverhez, és 17,37 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

3. A legjobb VPN Ománon: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Ebben az esetben a Dubaiban található kiszolgálókat fogjuk használni. Az IPVanish továbbra is jól fog működni az Ön számára, és remek választás VPN-szolgáltatás keresésekor. Számos szerverhely található a régióban, és általában szilárd választás. Ez jó VPN-választást tesz lehetővé ők Omán számára.

Az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan erős az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok, Egyesült Királyság és mások. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Omán sebességteszt

Az IPVanish szervert üzemeltet Dubaiban, és csatlakozhat hozzá, vagy másokhoz, amelyek közeli lehet. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Dubaiban, dxb.c01.ipvanish.com, és a sebesség 13,30 Mbps volt. Ez minden bizonnyal képes kezelni a legtöbb dolgot, amelyet meg akar tenni.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

4. A legjobb VPN Omán számára: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, havonta csak 3,99 USD-ért (67% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Omán sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA számos VPN szervert üzemeltet a környéken, köztük néhányat az ománi Salalahban. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz ki kell választania a „Helyzet módot”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Salalah-t. Innen kiválaszthatja a szerver helyét. Csatlakoztunk egy Salalah szerveréhez tesztelni, és a sebesség 47,42 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, és minden új felhasználóra 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

5. A legjobb VPN Ománban: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Omán sebességteszt

Mivel egy szervert szeretnénk kipróbálni Muscat-ban, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózatnak számos kiszolgálója van a környéken. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 31,28 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét az asztalon és a mobilon is. A PureVPN 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál új ügyfeleinek.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Szóval megvan. A VPN-szolgáltatások számos jó előnnyel járnak, főleg ha blokkolt tartalomhoz akar hozzáférni. Szeretettel várjuk átnézni a mi oldalainkat az első 10 VPN-szolgáltatás listát más válogatásokra, de erre nincs szükség. Arra számítunk, hogy elégedett lesz az itt nyújtott választásokkal, mivel az általunk említettek a legjobbak. Ezeket a választásokat a biztonság, a szerver helye, a sebesség és az ár miatt választottuk. Szolgáltatásokat keresett jó VPN-kiszolgálók hálózatával is a Közel-Keleten vagy bárhol másutt, amelyhez csatlakozni szeretne.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me