PanamaPanama egy viszonylag kicsi ország, Közép-Amerikában található. Az ország ismert legnagyobb dolgai a Panama-csatorna és a hírhedt diktátor, Manuel Noriega. A lakosság csaknem fele a fővárosban él, a Panamaváros néven. Kis mérete ellenére Latin-Amerika második legversenyképesebb országa. Ha üzleti vagy szórakozási célból meglátogatja Panamát, a nyilvános internet használatakor VPN-t kell használnia. Itt egy rövid áttekintés a Panama legjobb VPN-jeiről.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 HMA Pro VPN $ 4.29 HideMyAss 280
3 PureVPN $ 2.88 SaferVPN 180 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

Internet-hozzáférés és adatvédelem Panamában

Ha üzleti célokat szolgál az országban, vagy csak szeretne valamit tenni az esőzések során, akkor az internet mindenképpen elérhető. Noha az országnak csak felében van internet-hozzáférés, a számok és a sebesség folyamatosan javulnak. Az internet átlagos sebessége körülbelül 13 Mbps. Az ország turizmusának, kereskedelmének és kereskedelmének nagyságával az ilyen típusú sebességnövekedés azt jelenti, hogy ragadozók vannak körül. Ez az első ok a VPN használatához.

Senki sem akar külföldre menni, és adatait ellopják. A biztonság megsértéséről való hallás nélkül azonban sehová nem mehetsz. Amikor titkosítja a forgalmat egy VPN segítségével az internethez való kapcsolódáshoz, segít megvédeni az érzékeny adatait. Elképzelheti, hogy lehet egy ingyenes wifi helyszínen valaki, aki csak arra vár, hogy ellopja ezt az információt tőled.

A VPN használatának további jó oka a földrajzi korlátozások. Míg Panamának nincsenek cenzúrázási szabályai, az Ön számára továbbra is korlátozott lehet bizonyos tartalmak elérése. Függetlenül attól, hogy a tartalom streaming vagy az otthoni területről származó tartalom, normál módon nehéz elérni. Egyszerűen csatlakozzon egy otthoni szerverhez egy VPN-sel, és ezzel a kérdéssel ügyelni kell a problémára.

Mi a Panama legjobb VPN-je?

Számos tényezőt vizsgálunk meg, hogy megfelelő választ adjunk erre a kérdésre. Ebben az esetben inkább a magánéletre összpontosítanak. Vessen egy pillantást az általunk használt kritériumokra.

  • Erőteljes katonai titkosítási alkatrészek, hogy megvédje magát Panamában
  • A szolgáltatók szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkeznek a magánélet védelme érdekében
  • Szolgáltatók, amelyek képesek megkerülni a tűzfalakat és a földrajzilag blokkolt tartalmakat, amikor Panamában tartózkodik
  • Gyors kiszolgálók a lehető legjobb sebességért
  • Magas hálózati stabilitás a kiszolgálók leválasztásának kiküszöböléséhez
  • Több platformon futó alkalmazások, amelyek különféle eszközökön működnek
  A legjobb VPN-k Kolumbiában

Most közelebbről megvizsgáljuk a Panama legjobb VPN-jeit.

1. A Panama legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Panama sebesség-tesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd a Panamát. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy panamai Panama City szervert teszteltünk, a sebesség 70,22 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

  A legjobb VPN-k a Shudder számára

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Panama legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Panama sebesség-tesztAzok számára, akik a legtöbb szerverhellyel rendelkező VPN-szolgáltatót szeretnék megtalálni, a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Panamában. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Panamavárost. Csatlakoztunk egy szerverhez, ahol tesztelhetjük, és a sebesség 105,86 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál..

  A legjobb VPN-ek Thaiföldön

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

3. A legjobb VPN Panama számára: PureVPN

PureVPN

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havi 2,88 dollárért (74% kedvezmény)

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára.

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

PureVPN Panama sebesség-tesztMivel egy kiszolgálót próbáltunk kipróbálni Panamában, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózatnak számos kiszolgálója van Panamában. Csatlakoztunk egyikükhöz Panamavárosban és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 17,54 Mbps volt.

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és elérheti kiszolgálóik összes helyét havonta 4,99 USD-tól. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Néhány egyéb lehetőséggel kapcsolatban olvassa el a top 10 VPN szolgáltatások listája. Úgy gondoljuk azonban, hogy elégedett lesz a fent megadott lehetőségekkel. Az opciók a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az áron alapulnak. Szintén szolgáltatók, amelyek jó VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek a környéken. Így lehet a legjobb sebesség. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha bármilyen tartalom elérését, letöltését vagy streamingét tervezi. Remélhetőleg útmutatónk segít a lehető legjobb döntés meghozatalában, és pénzt is megtakaríthat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me