Peking, KínaPeking Kína fővárosa és a világ második legnépesebb városa, ahol 21,7 millió ember él. Lakossága a második helyen áll Sanghajban. A metróövezetben közel 25 millió ember él. Számos ok van a régió meglátogatására, a munkától a város csodálatos helyszíneiig. Ha egyikük leszel, a VPN használata nélkülözhetetlen ahhoz, hogy bármit megtegyen. Mi egy pillanat alatt megmutatjuk miért. Először vessünk egy rövid pillantást a legjobb VPN-ek listájára Pekingben.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet

Kína, Peking városa hosszú történelemmel rendelkezik, 3000 évvel ezelőtt. A név Észak-fővárost jelent, és először a városban alkalmazták 1403-ban. Ugyanakkor sokszor megváltoztatta a nevét. A terület legkorábbi települése Peking Manbe nyúlik vissza, mintegy 750 000 évvel ezelőtt.

A modern időkben Pekingnek Pekingnek, Jichengnek, Zhuojunnak, Fanyangnak, Yanjingnak, Nanjingnek és Shangjingnek nevezték. Olyan dolgok, amelyek vonzzák az embereket a városba, többek között a nagyvállalatok (a Global Fortune 500 több mint 10% -a székhellyel rendelkezik), múzeumok, sport, élelmezés, történelmi helyek és még sok más. Mint láthatja, Pekingben tartózkodás közben sem hiányzik tennivaló, függetlenül attól, hogy mi az oka annak, hogy ott vagy.

Mindezek a látnivalók nagyszerűek, és kezdetben könnyű elfelejteni, hogy kommunista országban vagy. Azonban gyorsan emlékezni fog rá, ha megpróbálja ott használni az internetet. Ezért szeretne VPN-t használni. Az országban bejuthat a Kína Nagy Tűzfalába. Ha nem ismeri, akkor a GFC megakadályozza, hogy hozzáférjen minden nem kormány által jóváhagyott webhelyhez vagy tevékenységhez. Ha biztonságos kapcsolatot létesít a választott VPN-kiszolgálóval, akkor becsapja a szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol van. Ez segít megkerülni a kínai kormány által bevezetett korlátozásokat.

A VPN használatának második oka Pekingben az adatvédelem. A WiFi használata a fővárosban veszélyes lehet. Nemcsak a számítógépes bűnözők miatt kell aggódnia, hanem a kormánynak az ön számára történő kémkedése miatt is. A korábban létrehozott VPN-kapcsolattal sokkal nehezebbé teheti az adatok veszélyeztetését. Ennek ellenére továbbra is óvatosan kell eljárnia, ha ott használja az internetet. Ha a kínai kormány valóban akarja az Ön adatait, meg fogja találni a módját, hogy megszerezzék azokat. Ennek ellenére nem kell, hogy megkönnyítse számukra vagy bárki másnak.

Ez a fő oka annak, hogy a VPN használata fontos Pekingben. Ha fiókja van, akkor más felhasználási lehetőségeket is találhat. A VPN-től a GFC-től körültekintve, és adatainak a kíváncsiságos szem elől történő megóvásától kezdve a VPN elengedhetetlen, ha az internetet ott tervezi használni.

Most ugorjunk be, és nézzük meg Peking legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN Pekingben: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN pekingi sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg Ázsiát, majd Hongkongot. Ezen a ponton kiválaszthatja az ott található kiszolgálókat. Mint látható, teszteltünk egy szervert Hong Kongban, és a sebesség 57,33 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb Pekingi VPN: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN pekingi sebességteszt

Teszteltük a hongkongi sebességet, és amint az az alább látható képen látható, a számok jóak, ha 56,13 Mbps letöltési sebesség van. Nem szabad gondot okoznia, ha bármit is tenne, miközben ott egy kiszolgálót használ.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Pekingben: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Noha Peking a világ második legnépesebb városa, nem meglepő, hogy nincsenek ott kiszolgálók. Ehelyett csatlakozni kell egy Hongkongban található szerverhez (mivel ez a legközelebbi hely, amely még mindig a régióban található). Az ott található kiszolgálók gyorsan működnek, és jól kell elvégezni a munkát. Gyorsaságuk miatt az IPVanish az egyik kedvenc lehetőségünk, amelyet Pekingben használhatunk.

Az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Ázsiában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni Ázsia egész országában. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Pekingi sebességteszt

Az IPVanish 19 szervert üzemeltet Hongkongban (a régió legközelebbi szervere), és dönthet úgy, hogy kapcsolódik bármelyikéhez. Érdekes módon vannak hongkongi szerverek. szerepel Kínában. Különböző szervereket találhat, ha Hongkongot használ országként. Teszteltünk egy Hong Kong-i IPVanish szervert, hkg-c10, és a sebesség 60,76 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Úgy gondoljuk, hogy már megadtuk a legjobb lehetőségeket, hogy Pekingben tartózkodjon. Nyugodtan nézze meg a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak a területén vagy annak környékén található kiszolgálók vannak. Döntéseink a biztonságon, a sebességen, a megbízhatóságon és az áron alapulnak. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek kiszolgálói ugyanabban a régióban vannak, mint Peking. Ily módon a legjobb magok állnak az Ön rendelkezésére. Ha tartalmat szeretne streamálni, a jó sebesség nagyon fontos. Mivel választásaink szilárd hálózatokkal rendelkeznek, nincs rossz döntés. Remélhetőleg útmutatónk segít az Ön igényeinek legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me