TaiwanTajvan, hivatalosan Kínai Köztársaság, Kelet-Ázsia állam. 23 millió lakosa van, és a legnépesebb állam, amely nem tagja az Egyesült Nemzetek Szervezetének. Ez a kicsi sziget nemzet gazdasági erőmű, és a világ 22. legnagyobb gazdaságával rendelkezik. Sok ember ismeri Tajvanot a csúcstechnológiájú iparáért. Számos oka van a város meglátogatásának, de javasoljuk, hogy ne használja az internetet VPN nélkül. Vessen egy pillantást a legjobb tajvani VPN-ek listájára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Tajvan egy nagyon hozzáértő ország, és a városi területeken nagyon gyakori az ingyenes WiFi. A helyek között hostelek, kávézók, házak, bevásárlóközpontok és még sok más található. Mindezen lehetőségek mellett fontos a VPN használata. Mindenki szereti az ingyenes WiFi-t, de ez azt is jelenti, hogy a bűnözők is. Fogadhat, hogy alig várják, hogy megszerezzék a személyes adataikat. Ha kapcsolatot létesít egy választott biztonságos VPN szerverrel, jelentősen csökkentheti (ha nem is állítja le teljesen) annak esélyét, hogy a csalók ellopják az adatait.

Mint már említettük, Tajvan nyugatirá válik. Ez alatt azt értjük, hogy nincsenek kormányzati cenzúrázási törvények. Valójában a polgárok élvezik a szólásszabadságot és a sajtószabadságot. Tekintettel arra, hogy a VPN használatának másik oka Tajvanon az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha otthoni tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor általában megtiltotta ezt. Ennek oka az, hogy sok vállalat korlátozza a tartalmat, ha a célterületen kívülről érkezik. Ha csatlakoztat egy VPN szerverhez a használni kívánt régióban, rávilágíthat a szervezetre, hogy valahol máshol található.

A személyes adatainak védelme az internetes tolvajoktól a különböző régiók tartalmáig történő hozzáférésig, a VPN használata segít elérni ezeket a célokat. Most, hogy elmagyaráztuk miért fontosak, beszéljünk arról, mit kell keresnünk. Számos szabályt kell követni, amikor VPN-szolgáltatást választ.

Mi a legjobb VPN Tajvanon?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a tajvani legjobb VPN-ek listájának meghatározására:

  • Sebességteszt eredményei Ázsia VPN szerverein – Taipei vagy Hong Kong
  • Előnyben részesítik az Ázsiában több kiszolgálóhelyű VPN-ket
  • Támogatás a streaming szolgáltatások feloldásához más régiókban
  • Erős titkosítás az internetkapcsolat biztonságához
  • Könnyen használható mobilalkalmazások Android és iOS eszközökre

További késedelem nélkül itt található a Tajvan számára elérhető legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN Tajvanon: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Tajvan sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a szerver helyének a városig történő kiválasztását. Nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Az alkalmazás megnyitásakor válassza a „Hely kiválasztása” gombot. Ezután léphet az „összes” fülre, megnyithatja Ázsiát, és megtalálhatja azt, vagy beírhatja a „Tajvan” pontot a fenti keresősávba. Mint látható, teszteltünk egy szervert Tajvanon, és a sebesség 86,22 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Tajvanon: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Tajvani NordVPN teszt

Az NordVPN szerverhelyet üzemeltet Taipeiben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. A tajvani szervert teszteltük, és a letöltési sebesség 40,17 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Tajvanon: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost Tajvan sebességtesztje

Mivel egy Taipei-i kiszolgálót próbáltunk kipróbálni, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le a Tajvanig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 21,31 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

Azok a lehetőségek, amelyeket már említettünk, a legjobb élményt nyújtják, amíg Tajvanon tartózkodik. Mindig szívesen megnézed a mi oldalainkat top 10 VPN felsorolja az egyéb lehetőségeket. Csak győződjön meg arról, hogy a választott szolgáltatónak Szerver közelében található szerverei vannak. Döntéseink a szerver helyén, a biztonságon, az áron, a sebességen és a megbízhatóságon alapulnak. Így a lehető legjobb sebességet érheti el. Mivel a kiszolgálók valószínűleg Tajpejben vannak, nem szabad gondot okoznia. Ha a tartalom streamingét tervezi, a jó sebesség fontos. Útmutatónk segítségével megalapozott döntést hozhat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me