A legjobb VPN-ek Türkmenisztán számára

TürkmenisztánTürkmenisztán egy közép-ázsiai ország. Kazakstan, Üzbegisztán és Afganisztán határolja. A lakosság becslése szerint 5,66 millió ember, négyzetmérföldenként csupán 27,2 ember. Van néhány ok, hogy meglátogassa ezt az országot. Ide tartoznak a múzeumok, a jó ételek, a barátságos emberek, a gyönyörű templomok és a világ legnagyobb földgázkészlete. A pokol kapujának hívták, és 1971-ben tüzet gyújtottak és továbbra is égnek. Az egyik dolog, amelyben biztos lehet benne, ha VPN-t használ minden alkalommal, amikor ott az internetet használja. Röviden megmagyarázzuk miért. Először is, kérjük, nézd meg Türkmenisztán legjobb VPN-jeit.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A szabadságról szóló weboldal, a Freedomhouse.com jelentése szerint. Türkmenisztán valószínűleg a legrosszabb helyzetben van az egész világon. Ami a kormányzati elnyomást illeti, azt állítja, hogy rosszabb, mint Kína és Észak-Korea. A bonyolult elnyomás szintjén biztosan érdemes VPN-t használni az internethez való csatlakozáskor. Amikor megteszi, titkosított kapcsolatot hoz létre. Ez segít megóvni a türkmén kormány kíváncsi szemétől.

Nem meglepő, hogy az országban nagyon sok cenzúra van. Ez a második okhoz vezet ahhoz, hogy Türkmenisztánban csatlakozzunk egy VPN-hez, hogy megkerüljük a kormány cenzúráját. Így csatlakozhat egy másik országbeli szerverhez. Ez becsapja a blokkoló szoftvert arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ezután megnézheti a blokkolt tartalmat, amely mind része a kormány cenzúrájának.

Mi a Türkmenisztán legjobb VPN-je?

Ennek az országnak van néhány komoly kérdése, tehát két különféle kritériumkészlet létezik, amelyeket meg kell vizsgálnunk. Ebben az esetben mindkét típusú probléma az ország számára azonos. Emiatt áttekintjük őket, és elmondjuk, mi a legmegfelelőbb VPN Türkmenisztán számára.

 • Erős titkosítás katonai minőségű alkatrészekkel, hogy megvédje Önt a kormány kíváncsiságú szemétől
 • Képesség a tűzfalak és a kormány által cenzúrált tartalmak megkerülésére Türkmenisztánban tartózkodás közben
 • Nagysebességű szerverek, amelyek tesztelés közben jól teljesítenek a környéken levő sebességteszteknél
 • Magas hálózati stabilitás, hogy elkerülhető legyen a leválasztás a régióban
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
 • A szolgáltatók szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkeznek

Vessen egy részletesebben a legjobb VPN-ket, amelyeket Türkmenisztánban használhat.

1. A legjobb VPN Türkmenisztánban: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

ExpressVPN Türkmenisztán sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Csak válassza az „Összes” fület, nyissa meg az Európát. Ezen a ponton kiválaszthatja a kiszolgálókat Törökországban. Amikor egy törökországi szerverre teszteltük a bakui sebességmérő szerverre, a sebesség 56,58 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel bizalommal, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Türkmenisztán legjobb VPN-je: IPVanishIPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az IPVanish egy nagyon népszerű szolgáltatás, és sok szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról. Nem számít, hogy melyik kontinensen tartózkodik, kiváló teljesítményt nyújthat az ott található szerverekből. Általában gyorsak, és a szolgáltató a világ egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik.

A nagy világhálózattal együtt az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. Mint már említettük, általában a piac egyik leggyorsabb szolgáltatója. Ismert, hogy számos országban több kiszolgálóhely található. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan védi a magánéletét, de elérheti a népszerű streaming szolgáltatások feloldását.

IPVanish Türkmenisztán sebességtesztAz IPVanish szerverekkel rendelkezik a régió egész területén, és mindegyik elérhető az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy IPVanish szerverhez Indiában. A sebesség 55,84 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. A legjobb VPN Türkmenisztánban: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost Türkmenisztán sebességtesztMivel egy szervert kipróbálni akartunk Indiában, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Select My Server” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Indiában. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 32,88 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. Türkmenisztán legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

PIA Türkmenisztán sebességtesztA PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy indiai szerverhez, és 38,12 Mbps sebességgel jött létre.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollárból kínálja, egy 7 napos pénz-visszatérítési garanciával.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. Türkmenisztán legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

NordVPN Türkmenisztán sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Törökországban. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Kipróbáltunk egy egyiptomi szervert, és teszteltük a Tripoliba. A letöltési sebesség 1,73 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

Ha még nem találta ki, akkor tényleg VPN-t kell használnia, amikor Türkmenisztánban csatlakozik az internethez. Fent bemutattunk néhány kedvenc lehetőségünket. Nyugodtan nézhet másokra is top 10 VPN lista. Mindannyian működni fognak, de úgy döntöttünk, hogy kifejezetten Türkmenisztán számára jól működünk. Ilyen módon képes lesz védelmezni magánéletét és hozzáférést elérni a területen elérhető legjobb sebességhez. Az útmutató elolvasásával segíthetünk megalapozott döntés meghozatalában, hogy az Ön igényeinek legjobban megfeleljen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map