A legjobb VPN-ek Ukrajnához

KijevUkrajna a legnagyobb ország egész Európában. A lakosok Kr. E. 32 000 óta a mai Ukrajna néven ismert területen élnek. Az ország 1991 óta független a Szovjetunió feloszlatásakor. Ez azonban nem akadályozta meg az orosz elnököt abban, hogy megpróbálják helyrehozni a térség egy részét Oroszország számára. Átmeneti időszakban vannak, a kommunista társadalomból a kapitalista társadalomba mozogva. Az ukrán kormány nem figyeli az internetes forgalmat, de ez nem akadályozza meg a rendőrséget abban, hogy gyakran erre megfelelő engedély nélkül kerüljön sor. Ha Ukrajnába látogat, vagy arra törekszik, hogy ott költözzön, használjon VPN-t.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Az internet Ukrajnában ingyenes. Más szavakkal, a kormány nem akadályozza az internethez való hozzáférést és nem blokkol egyetlen webhelyet sem. Annak ellenére, hogy csak 33% -os internettelítettséggel rendelkezik, az ország a leggyorsabb internetes sebesség top 10-eiben van. Ahogy az ország gazdagabbá válik, jó néhány javulás és előrelépés várható.

A kalózkodás Ukrajnában rohamos, annyira, hogy a Nemzetközi Szellemi Tulajdon Szövetség (IIPA) felsorolja őket a prioritást élvező országok listáján. Elképzelhető azonban, hogy az országnak nagyobb problémái vannak, mint a digitális kalózkodás miatt. Még ha létezik egy irányító testület is, amely szabályozta a kalózkodást, az ukrajnai rendfenntartás hírhedten korrupt. Azt mondják, hogy sok ott élő bűnöző fizeti a rendőrséget, hogy beismerje mind a kisebb, mind a súlyos bűncselekményeket.

Mint már említettük, ha Ukrajnában kíván áttelepülni vagy meglátogatni, akkor VPN-t szeretne használni. Ennek oka az országban nagyon sok merész tolvaj. Néhányan ismertek, hogy ATM-eket építnek a hitelkártya-információk ellopására. VPN használatával biztonságos kapcsolatot létesíthet egy másik országban található szerverrel. A forgalom ezen a ponton titkosítva van, így adatait titokban tarthatja a hackerek kíváncsiskodó szemében.

Bár a Netflix még nincs Ukrajnában, valószínűleg hamarosan megjelenik. A népszerű prémium streaming cég hivatalos bejelentés nélkül ott regisztrálta a Netflix védjegyet. Addig, amíg az ukrán Netflixhez nem fér hozzá, VPN szükséges. Mivel csatlakozhat egy másik ország szerveréhez, csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik a kedvenc országához, és képes lesz a tartalom streamingjére. Még a Netflix elindulása után is, ha hozzáférést szeretne kapni egy nagy könyvtárhoz, csak a VPN-kapcsolatot használja erre a célra..

Ha világossá tettük a VPN előnyeit és felhasználását, akkor látnia kell az előnyöket. A kérdés az, hogy milyen döntéseket kell hoznia? Szerencsére van néhány nagyszerű javaslat Ukrajnának, és elmagyarázza a felhasználható legjobb protokollokat. Opcióink egyedi kliensekkel rendelkeznek, így a VPN-kapcsolat beállítása egyszerű. A lehetőségei azután a céljuk, hogy felhasználják.

Ha fel szeretné oldani a tartalom blokkolását, a magánélet védelmét, és olyan streaming szolgáltatásokat szeretne használni, mint a Netflix, javasoljuk az ExpressVPN használatát. Nagyon stabil kapcsolataik vannak, és nagyon nagy VPN-hálózat mellett. Ugyancsak nem vezetnek naplókat, és a legjobb adatvédelmi lehetőségek eléréséhez kapcsolót kínálnak. A streaming a legjobb fogadás az OpenVPN (UDP), de az OpenVPN protokoll használata a lehető legjobb ötlet. Ha VPN-t használ mobil eszközként, akkor a biztonság érdekében más protokollokat is bevizsgálhat, beleértve az IKEv2-t és az L2TP-t.

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldását akarja felszabadítani, akkor az ExpressVPN MediaStreamer lehetőséget választja. Az intelligens DNS szolgáltatás segít a tartalom feloldásában a titkosítás enyhe sebességvesztesége nélkül. Nem tudjuk őszintén javasolni, hogy titkosítás nélkül menjen el. Mivel az átlagos nettó sebesség 1,1 mbps, a titkosítás lenne a legbiztonságosabb módszer. Mindaddig, amíg a videó minőségét nem veszélyezteti, a sebességnövelésből származó haszonkat meghaladja a titkosítással kiegészített biztonsági réteg.

Szóval megvan. A VPN-szolgáltatások pozitív előnyökkel járnak, mint például az adatok titkosítása és védelme, valamint az Ukrajnában korlátozott tartalom feloldása. Szeretettel várjuk a mi az első 10 VPN-szolgáltatás listát más válogatásokra, de feltételezzük, hogy nincs rá szükség. Ha a biztonságot, a sebességet, az árat és a szerverhelyeket kritériumként használja, akkor elégedettnek kell lennie ezekkel a választásokkal, mert ezek a legjobbak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map