A legjobb VPN-ek Windows-hoz

ablakokElkezdtem használni a Microsoft operációs rendszereket a Windows 3.1 rendszeren, és azóta minden operációs rendszert használtam. Volt néhány győztes és vesztes, de az egyik biztos. Amikor a Microsoft kiadja operációs rendszerük új verzióját, partnereiknek gyakran össze kell hangolniuk a kompatibilitási problémák megoldása érdekében. Ez minden bizonnyal igaz a Windows 10-re. Függetlenül attól, hogy a Windows melyik verzióját használja, a VPN elősegíti a magánélet védelmét és feloldja a tartalmi korlátozásokat..


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5Surfshark$ 1.99Surfshark68jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Windows 8-ról a Windows 10-re történő frissítés során egyértelművé vált, hogy sok VPN-ügyfél nem működik megfelelően. Ez idővel megváltozott, de vannak VPN-k olyan szoftverekkel, amelyek nem támogatják a Windows 10-et. Egy pillanat alatt megosztom a legjobb VPN-szolgáltatók listáját, amelyeket a Windows 10 és az operációs rendszer régebbi verzióira találtam. Nem akarok senkit összekeverni. Manuálisan konfigurálhatja a Windows-t, hogy PPTP vagy L2TP használatával csatlakozzon egy személyes VPN-szolgáltatáshoz. Van egy nyílt forráskódú OpwnVPN kliens is, amelyet a legtöbb vállalat támogat. Függetlenül attól, hogy manuálisan csatlakozik-e vagy használ egyéni klienst, előbb VPN-szolgáltatást kell választania. Személy szerint jobban szeretem azokat a szolgáltatásokat, amelyek a Windows operációs rendszerhez könnyen használható kliens szoftvert kínálnak olyan fejlett szolgáltatások mellett, mint a VPN megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem, a portok továbbítása és az IP-címek elforgatásának képessége..

Ha olyan vagy, mint én, a Windows PC futtatásának napjai régóta eltűntek. A házamban Windows és Mac OS X, Android és iOS rendszert futtató rendszerek és mobil eszközök vannak. A családomnak VPN-szolgáltatóra van szüksége, amely támogatja mindet. Egy lépéssel tovább egy VPN-t akartunk, amely egyedi Windows és Mac szoftvert kínál, valamint iOS és Android mobil alkalmazásokkal. Még egy DD-WRT útválasztót is hozzáadtam, hogy az összes eszközt VPN-n keresztül futtassuk, amikor az otthoni hálózathoz csatlakozunk.

Ha már időt töltött a VPN-ek megnézésével, akkor tudja, hogy szó szerint több száz lehetőség közül választhat. Az a döntés, hogy melyik társaságot választani, sokáig tartott. A folyamat során számos vezető szolgáltatót teszteltem. Ez végül a webhelyhez és a Windowshoz tartozó legjobb VPN-ek listájához vezetett. Örülök, hogy megoszthatom azokat a szolgáltatókat, amelyek kiváló ügyfélszoftvert, valamint gyors és megbízható szolgáltatást kínálnak.

Az alábbiakban megtalálja azokat a legjobb VPN-ket, amelyek teljesítik az összes kritériumomat. Mindegyik egyszerűen használható VPN alkalmazásokat kínál a Windows 10 számára, a Windows régebbi verzióinak támogatásával. Sok ügyfél fejlett funkciókat is tartalmaz, amelyek segítenek az online biztonságban. A róluk az egyes szolgáltatások összefoglalójában olvashat bővebben. Mindegyik gyors, megbízható szolgáltatást kínál elfogadható áron. A fő különbségek között vannak a fejlett kliens szolgáltatások, a hálózat mérete és az ár.

Mi a legjobb VPN Windows-hoz?

A következő okokból összeállítottuk a Windowshoz tartozó legjobb VPN-ek listáját:

 • Minden VPN-szolgáltatást a Windows 10 rendszerrel teszteltünk
 • A Windowson keresztül a VPN-hez csatlakoztatott sebesség-tesztek
 • Könnyen használható kliens szoftverrel kerestük a VPN-eket
 • Képesség a népszerű webhelyek földrajzi korlátozásainak feloldására
 • Erős titkosítás az adatvédelem online biztosításához
 • Speciális funkciók, mint például a VPN kill kapcsoló és a port továbbítás

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Windows legjobb VPN-jeit:

1. A legjobb VPN Windowshoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Két tényező teszi az ExpressVPN-t nagyszerű választássá a Windows gépekhez. Ez a szolgáltatás gyorsasága és a MediaStreamer szolgáltatás. Amikor együtt használja őket, feloldhatja a földrajzi korlátozásokat. Ha valaha is észrevette, hogy néha nem fér hozzá kedvenc alkalmazásaihoz vagy webhelyeihez, az valószínűleg a földrajzi blokkolás miatt. Mindkettő együttes felhasználásával ezeket az alkalmazásokat vagy webhelyeket sebességveszteség nélkül használhatja. Arra is rájön, hogy továbbra is használhatja a VPN-kiszolgálókat a kapcsolat titkosításához. Nem számít, milyen tevékenységeket tervez végezni, ez egy nagyszerű választás.

Az ExpressVPN használatával kiválaszthatja a használni kívánt várost. Noha nem választhat egyes kiszolgálókat, jó munkát végeznek az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Amikor beállítja a dolgokat, nyomja meg a „Hely választása” gombot a régió, ország vagy város kiválasztásához. A szerver megváltoztatása később egyszerű.

ExpressVPN Windows kliens

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Windowshoz: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Windows kliens

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Windowshoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés az adatvédelemről és az értékről szól. Nem kezelik olyan nagy hálózatot az országok és a kiszolgálók elhelyezkedése szempontjából. Ehelyett más területekre koncentrálnak, és alacsonyabb árat kínálnak a szolgáltatásért. A privát internet-hozzáférés a fájlmegosztó közösség megbízható kedvence.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst használom, és a beállítás és a használat szempontjából nagyon egyszerű. Egyszerűsége nem azt jelenti, hogy az ügyfél nem jellemző szolgáltatásgazdagságra. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Irányítsa a titkosítási szinteket, és keresse meg a megfelelő egyensúlyt a magánélet és a sebesség között.

PIA Windows alkalmazás

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani.

Amint azt korábban már említettük, a privát internet-hozzáférés kiváló érték. Gyorsan növekedtek az egyik legnagyobb VPN-szolgáltatóvá, részben az ár alapján. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN Windowshoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözzön, védje a Wi-Fi-t, névtelenül torrent, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

CyberGhost 7 Windows

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Windowshoz: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Windows kliens

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

Megnézheti a listánkat top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket. Azt hiszem, elégedett lesz a fent felsorolt ​​VPN-ekkel. A sebesség és a megbízhatóság alapján választottam őket más vezető VPN-szolgáltatókhoz képest. A Windows VPN kliens szoftver minőségével együtt. Bizalommal kell bíznia a VPN-szolgáltatónál a magánélet védelme érdekében. Ezek a szolgáltatások ezt megteszik, és mindegyik jó minõséget kínál rendkívül elfogadható áron. Mindhárom szolgáltatás Windows XP, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik. Kövess minket @VPNFan a legújabb VPN-ajánlatokra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map