A legjobb VPN-k a Chromebookhoz

ChromebookAz Chromebook egy laptop, amely a ChromeOS rendszeren fut. Úgy tervezték, hogy leginkább az internethez kapcsolódjon, és vékony kliensnek tekintik. Ez azt jelenti, hogy az általa használt alkalmazások többsége a felhőben található, nem pedig a tényleges gépen. Mivel ez egy Google-termék, a felhasználók különféle alkalmazásokhoz is hozzáférhetnek, mint például a Gmail, a Google Naptár, a Google Keep és a Google Drive, offline módban is. A Google szerint a többrétegű biztonsági architektúrájuk kiküszöböli a víruskereső szoftverek szükségességét, de nem javasolnánk VPN nélkül történő használatát. Vessen egy pillantást a Chromebook legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Számos különböző gyártó közül választhat, igényeinek függvényében. Néhányuknak kettős funkciója van, és laptopként és táblagépként is működik. Legtöbbjük 7 és 9 óra közötti akkumulátor-élettartamot, gyors sebességet és operációs rendszert kínál, amelyet a saját maga is frissíthet. Vigyázzon azonban arra, hogy ha nincs adatterve, akkor szinte mindig szükség van egy Wi-Fi-kapcsolatra, hogy a dolgok még a kezdetben felálljanak. Ezt szem előtt tartva VPN-t szeretne használni online tevékenységeihez.

Tehát mi a VPN? A virtuális magánhálózat (VPN) olyan szoftver, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre egy szerverrel, talán egy másik országban, az Ön kívánságainak megfelelően. Íme néhány felhasználás az egyikre. A VPN használatának indoklása a földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés feloldása. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely azonosítja a felhasználó helyét az IP-cím alapján. Ez a technológia olyan blokádot hoz létre, amely megakadályozza, hogy tartalmakat láthasson a megcélzott területen kívül. Ha egy másik országbeli szervert használ, megkerülheti ezeket a korlátozásokat. Ha külföldre utazik, és a saját országa tartalmát szeretné megtekinteni, vagy ha egy másik ország tartalmát szeretné megtekinteni, akkor VPN-t használhat erre a célra..

A VPN használatának másik jó oka a magánélet védelme. Ez titkosítja az Ön adatait, és extra biztonságot nyújt. Noha a Google remek emberei azt állítják, hogy nem kell aggódnia a Google Chromebook malware miatt, mindig vannak olyan emberek, akik el akarják fogni az Ön adatait. Tekintettel arra, hogy a Chromebookot úgy tervezték, hogy az interneten legyen, bölcs dolog lenne, ha nem használja azt. A kérdés az, hogy a protokollokban milyen különféle választási lehetőségeket kell választani?

Bár minden vállalat különféle protokollokat használ, a legjobb protokollokat megosztjuk veled. Az OpenVPN protokoll használata mindig a legjobb biztonságot nyújtja. Streaming esetén általában az OpenVPN-t (UDP) használja. Ez a lehetőség kiválóan használható VoIP, Skype, online játékokhoz, vagy akár olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, Hulu vagy a Pandora. Ha kapcsolódási problémái vannak, vagy problémák merülnek fel a kapcsolat kiesésével, akkor az OpenVPN (TCP) opciót kell választania. A TCP verziója nem olyan gyors, de az adatok hibaellenőrzésen mennek keresztül.

A tartalom blokkolásának feloldásához vagy az adatok biztonságának biztosításához az ExpressVPN-t ajánljuk. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így biztosítja, hogy védelmet élvezzen, ha a kapcsolat leesik. Az olyan streaming szolgáltatások használatához, mint a Netflix, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Mivel mobil klienst kínálnak, és gyors hálózattal rendelkeznek Észak-Amerikában és Európában, akkor csak csatlakoznia kell, és élvezheti a streaming országokat a legnagyobb tartalomkönyvtárakkal rendelkező országokból. Jelenleg az USA-ban van a legnagyobb választék.

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalomhoz fér hozzá, akkor a legjobb választás az ExpressvPN MediaStreamer (Intelligens DNS) szolgáltatás. Mindkét szolgáltatás internetes forgalom titkosítást kínál, de a MediaStreamer segítséget nyújt a csatornák feloldásában enyhe sebességcsökkenés nélkül. Természetesen attól függ, hogy a SmartDNS feloldja-e azt a konkrét csatornát, amelyet látni szeretne. Mindkét lehetőség minden ExpressVPN-tag számára elérhető, és bármikor válthat közöttük. A Chromebook természete miatt javasoljuk a titkosított beállítás használatát. Nem javasoljuk a sebesség kereskedelmét. Míg a sebesség problémát jelent, ha bizonyos esetekben próbál streamolni, mindaddig, amíg nem lát különbséget a minőségben, a titkosítás extra rétege megéri minden olyan sebességet, amelyet esetleg elveszít..

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Chromebook legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN a Chromebookhoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a Chromebookhoz: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is elérhető. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN olyan fejlett adatvédelmi funkciókat kínál, mint a dupla VPN, P2P szerverek és dedikált IP, amelyek valóban elősegítik a szolgáltatás kiemelkedését.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Chromebookhoz: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN a Chromebookhoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A legjobb VPN a Chromebookhoz: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Van más választási lehetőségünk is az első 10 VPN-szolgáltatás oldal, de nem kell feltöltenie ezt a lehetőséget. Összességében a legjobbat választottuk, tehát nem kell erre szükség. A biztonságot, az árat és a sebességet döntéseink során választottuk. Ezen kívül kiválasztottuk azokat a cégeket is, amelyek nagyszámú hálózati szerverrel csatlakozhatnak a legjobb megtekintéshez. Ha megbízható VPN szolgáltatót keres, akkor feltétlenül válasszon egyet, amely biztosítja az Ön személyes adatait, és támogatja a gyors hálózatokat a HD-tartalom más országokból történő streamingjéhez..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map