A legjobb VPN-k a College Station számára

Főiskolai állomásA College Station, Texas, az állam keleti és középső részén található, Brazos-völgy szívében. Referenciakeret megadása érdekében Houstontól 90 mérföldre északnyugatra található. A metró területén 255 ezer ember működik, míg a városban 93 ezer fő ad otthont. Számos oka van annak, hogy miért látogatná meg a várost. A város látogatásának legnagyobb oka azonban a Texas A&M Egyetem. Nem számít mi a látogatás oka, nem akarsz nyilvános WiFi-t használni VPN használata nélkül. Mielőtt részletesebben elmagyaráznánk, kérjük, nézze meg a College Station legjobb VPN-jeinek listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

A College Station eredete 1860-ban nyúlik vissza. Amikor a Houston és a Texas Központi Vasút épült a régióban. 11 évvel később a jogalkotó úgy dönt, hogy a telek a mezőgazdaság otthona lesz & A Texasi Mechanikai Főiskola. Csak 1963-ban nevezték el az iskola Texas A-nak&M. Amint kitalálhatja, a főiskolai rendszer a régió legnagyobb munkáltatója.

A főiskolai sportok természetesen a térség jelentős eseményei. Pontosabban: az egyetemi futball hatalmas. A Texas A&Az M stadion megközelítőleg 102 ezer ember befogadására képes. A sport sokat vonz be, és kiválóan alkalmas a város gazdaságai számára. Nem félnek pénzt költeni egy jó labdarúgó-edzőre.

Nem számít, miért látogat fel a várost, esélye van arra, hogy némi leállással jár. Szerencsére számos vállalkozás ingyenes Wi-Fi-t kínál. Mielőtt kihasználná ezt, használnia kell egy VPN-t. Ennek oka az, hogy a bűnözők is szeretik. Fogadhat arra, hogy mindig valaki csalódik, csak arra vár, hogy megtalálja a kiszolgáltatott célt. VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi az internetet érintő érzékelők számára az érzékeny adatok beszerzését.

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Tegyük fel, hogy futballmeccseket szeretne nézni, de nem kap jegyet. Ahelyett, hogy bárba menne, online szeretne nézni. Az engedélyezési jogok miatt azonban áramszünet lép fel. Ebben az esetben VPN használatával csatlakozhat egy másik területen található szerverhez. Ez megakadályozza, hogy a felismerő szoftver megtudja, hol tartózkodik. Így élvezheti a játékot, mint általában.

Van még egy példa, amelyet felhasználhatunk. Ha az iskolában megpróbálja használni a WiFi-t, akkor ezek általában megakadályozzák, hogy hozzáférjen olyan webhelyekhez, amelyek általában élvezik. Az ilyen tűzfalak általánosak az iskolákban és akár a vállalkozásokban is. A VPN segít e korlátozások megkerülésében is. Most átnézzük a felhasználható legjobb lehetőségeket.

1. A legjobb VPN a College Station számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Amint az a fenti táblázatból látható, az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több száz szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan figyelheti kedvenc csapatait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ez igaz Dallasra (mivel ez a legközelebbi lehetőség a College Station-hez). Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Dallas szerver helyét. Mint láthatja, egy szervert teszteltünk Dallasban, és a sebesség 59,55 Mbps volt.

ExpressVPN Houston sebességteszt

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a College Station számára: IPVanish

IPVanish

A College Station gazdaságának legnagyobb ágazatai a sporttal és az egyetemmel kapcsolatosak. Noha kifejezetten a College Station-ben nincs szerver, a Dallas-i szerverhez való csatlakozás nagy sebességet biztosít. Az IPVanishnek több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-társaságnál. Ez teszi őket a VPN használatának egyik legfontosabb választásává a College Station-ben.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 36 szervert üzemeltet Dallasban, és választhat, hogy csatlakozni kíván bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például dal-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Kipróbáltunk egy IPVanish szervert Dallasban, a dal-a26-ot, a College Stationhez való közelség miatt, és megállapítottuk, hogy a sebesség 63,83 Mbps.

IPVanish Houston sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. A legjobb VPN a College Station számára: PureVPN

PureVPN

A PureVPN 2007 óta működik, így a piac egyik legrégebbi VPN szolgáltatója. A korai kezdés segített nekik kibővülni és innoválódni. A PureVPN az egyik legjobb elérhető VPN-ügyfél a piacon. Ingyenes alkalmazásuk is van iOS és Android számára

CountriesServersProtocols
58750SSTP, PPTP, L2TP, Open

Az innováció olyan terület, amely segíti a PureVPN-et, hogy kitűnjön a csomagolásból. Továbbra is új szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel bővítik a szolgáltatást. Hozzáadhat egy NAT tűzfalat, egy dedikált IP-címet, StealthVPN böngészőt és egy külön opciót, amelyet dedikált streamingnek hívnak, hogy gyorsítsák fel a teljesítményt.

Mivel egy szervert tesztelni akartunk a College Station közelében, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk az „Országválasztó eszköz” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert a “Minden szerver böngészése” lapon. A PureVPN hálózatnak számos kiszolgálója van Houstonban. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 61,35 Mbps volt.

PureVPN Houston sebességteszt

A PureVPN nagyon jól teljesít az árképzési kategóriában. Az árak több mint 50% -kal csökkentek, mivel a szolgáltatás tovább növekszik. Regisztrálhat korlátlan VPN-re, és egyszerűen hozzáférhet minden szerverhelyükhöz Havonta 4,99 USD. Az éves terv nagy érték.

Látogasson el a PureVPN oldalra

Noha úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb lehetőségeket nyújtottuk Önnek, mindig megnézheti a mi lehetőségeket top 10 VPN szolgáltatások listája. A sebesség, megbízhatóság, ár és biztonság alapján választottuk őket. Sok szolgáltatónak a régióban vagy annak környékén található kiszolgálók vannak. Így biztos lehet benne, hogy a legjobb sebességet kapja. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség fontos, ha az élő tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Útmutatónk segítségével meghozhatja a rendelkezésre álló legjobb döntést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map