A legjobb VPN-k a Comcast Xfinity számára

Xfinity ikonraAz Egyesült Államokban a Comcast Xfinity nevű internetszolgáltatása mindenhol megtalálható. A mobiltelefon-szolgáltatás elindításával több mint egymillió vezeték nélküli hotspotot hoztak létre. Internetes szolgáltatásukhoz alapértelmezés szerint engedélyezve vannak vezeték nélküli hotspotok. Ha rendelkezik a Comcast Xfinity szolgáltatással, akkor valószínűleg megvan a hotspot. A Comcast természetesen visszatartja Önt attól, hogy kapcsolja ki ezt a kiegészítő hálózatot, így még többki élvezheti az Xfinity WiFi hotspotjait. Gyorsaságuk gyors lehet, attól függően, hogy hol tartózkodik, és a szolgáltatásban részt vevő emberek számától függően. Van néhány nagyszerű ok a VPN-hez való csatlakozáshoz a Comcast internetszolgáltatása közben. Erről rövidesen beszélünk, de először vessünk egy pillantást a Comcast Xfinity legjobb VPN-jeinek listájára..


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Mi az az internet fojtása??

A közelmúltban az Egyesült Államok szövetségi kormánya megfordította a nettó semlegességre vonatkozó politikáját. Ha hallotta a kifejezést, de nem tudja, mit jelent ez, magyarázatot adunk. A nettó semlegesség azt jelenti, hogy az internetszolgáltatók, mint például a Comcast, nem tudnak kedvezményes elbánást biztosítani bizonyos típusú tevékenységekre. A hálózatsemlegesség megfordításával korlátozhatják a letöltési sebességeket streaming szolgáltatásokban, játékokban, P2P hálózatokban és még sok másban. Egyes vállalatok szerint ez méltányos, mert a felhasználók kis százaléka nagyobb sávszélességet vesz igénybe, mint mások. Ez nagyon sok pénzt számít nekik. Fojtással gyorsabb kiszolgálást tud biztosítani több ember számára, és megpróbálhatja az árakat alacsonyan tartani. Noha ezek a gyakorlatok nem illegálisak, határozottan megkérdőjelezhetők. Mivel egyes internetszolgáltatók monopóliummal rendelkeznek több területen, nincs nyomás arra, hogy ne korlátozzák ügyfeleiket.

Végez-e Comcast Xfinity fojtószeleppel végzett internetes tevékenységeket?

Az Electronic Frontier Foundation független tanulmánya megerősíti ezt a Comcast-ot fojtott P2P Networks és Netflix 2007-ben. Nem tudjuk azonban, hogy továbbra is folytatnak-e ilyen gyakorlatokat. A helyzet határozottan megváltozott a jelentés megjelenése óta. Bár a sávszélesség az utóbbi években sokkal olcsóbb lett, mégis előfordulhat.

Az Xfinity fojtószelep tesztelésének módjai

Wehe AppSzerencsére van néhány különböző módszer a fojtás ellenőrzésére. Futtathatja a Internetes egészségügyi teszt a Battle for the Net webhelyen. Több különféle fázist mutat be, ahol a fojtás bekövetkezhet. Ha sebessége állandó marad, akkor valószínű, hogy az Xfinity nem fojtja el. Ha mobilkészüléket használ, akkor jobb választás. A Northeastern University és a Massachusetts University Amherst kifejlesztett egy alkalmazást Wehe. Ez a nagyszerű alkalmazás elérhető iOS-re és Android-ra. Amit tesz, a sebesség tesztelése 7 másik alkalmazás segítségével. Ezek a Youtube, a Skype, az NBC Sports, a Vimeo, az Amazon, a Netflix és a Spotify. Ha mindent ellenőriz, minden alkalmazáshoz üzeneteket kap, amelyek azt mondják, hogy nincs különbségtétel. Ha probléma merül fel, tudatja Önnel, hogy különbségeket észleltek (Ön fojtott). Ha igen, a Comcast Xfinity-nak továbbra is fennáll a kérdése, hogy megragadja a felhasználókat.

Miért kellene VPN-t használni a Comcast Xfinity számára

Most, a korábban említett okok miatt. Ha úgy gondolja, hogy a Comcast gátolja a kapcsolatot, a VPN jó ötlet. VPN szerver használatával biztonságos és titkosított kapcsolatot hozhat létre a választott szerverrel (általában a legközelebbi a helyedhez). Ez azt jelenti, hogy elrejti tevékenységét az internetszolgáltatóktól. Valójában a Comcast nem tudja elérni azt, amit nem lát. Az egyetlen dolog, amit látnak, hogy titkosított forgalom sávszélességet használ. Ezen túlmenően a VPN használata megvédi a magánéletét. Még ha úgy gondolja is, hogy nincs mit rejteni, ez még mindig nem jelenti azt, hogy a Comcast Xfinity-nak tudnia kell, hogy mit szeretne letölteni, közvetíteni vagy online tenni. Most áttekintjük a Comcast Xfinity legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 3,49 dollárból regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. Jelenlegi promóciója alatt havonta mindössze 2,75 dollárért regisztrálhat teljes hozzáférést a CyberGhost hálózathoz.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: Surfshark

Surfshark

Iratkozzon fel 24 hónapra mindössze havonta 1,99 dollárért (83% kedvezmény)

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (osztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A szerte a világon található nagy kiszolgálóhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. 2 hónapos előfizetéssel korlátlan VPN-fiókot regisztrálhat havonta mindössze 1,99 dollárért.

Látogasson el a Surfsharkba

5. A legjobb VPN a Comcast Xfinity számára: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (67% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,33 USD-től kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

A fentiekben megpróbáltuk megmutatni a VPN-ek legjobb okait és lehetőségeit, miközben a Comcast Xfinity-on működött, és néhány pontot kifejtettünk. Nyugodtan nézze meg a mi oldalainkat top 10 lista VPN szolgáltatók. A lényeg az, hogy nagyon sok jó termék van odakinn, amelyek segíthetnek. Minden attól függ, amit keres. Reméljük, hogy felvilágosítottunk a Comcast Xfinity-ra, hogy segítsen Önnek a lehető legjobb döntés meghozatalában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map