A legjobb VPN-k a DirecTV Now számára (AT&T TV Now)

DirecTV BlimpNÁL NÉL&T elindítja a DirecTV Now-ot a piaci részesedés visszaszerzésének egyik módjaként. 2019-ben a szolgáltatást átnevezték NÁL NÉL&T TV most. Mivel egyre több TV-néző folyik a streaming szolgáltatások felé a hagyományos eszközök használata helyett, a médiacégek arra készülnek, hogy felfüggesztsék magukat. Mint más szolgáltatások, mint például Sling TV, A DirecTV Now célja a kábelvágók. Ez egyre növekvő embercsoport, amely dömpingeli a hagyományos televíziós szolgáltatókat a streaming szolgáltatások számára. A DirecTV most több mint 100 csatornát kínál havonta 35 dollárért. Összehasonlításképpen: a Sling TV 50 csatornát kínál havonta 40 dollárért, a Playstation Vue prémium csomagja pedig 100+ csatornát kínál 55 dollárért. A fenti számadatok alapján nem nehéz belátni, hogy a DirecTV Now miért népszerű. Vessen egy pillantást a DirecTV Now legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A DirecTV Now szerencsétlen része az általuk engedélyezett egyidejű stream-ek száma. Fiókonként csak egy vagy két adatfolyamon keresztül nehézségeket okozhat, ha több olyan eszközöd van, amelyeket használni szeretne. Lehetséges, hogy az adatfolyamok száma az idő múlásával növekszik. Ha AT vagy&A mobil ügyfél, a DirecTV Now jó üzlet. A szolgáltatást annyira tetszés szerint streamingítheti, hogy nem számol be az adattervbe. Ha nem AT-vel vagy&T mobil, gyorsan felhasználhatja az adattervét.

Számos figyelemre méltó csatorna kínálkozik a csomagban. Ide tartoznak a HBO, az ESPN, a Disney, az ABC és a Cinemax. Mint láthatja, számos lehetőség közül választhat. A kérdés az, hogy az interfész ugyanolyan könnyen használható-e, mint a Hulu vagy a Netflix.

Ha az Egyesült Államokban él, ez nagyszerű szolgáltatás. Mi történik, ha külföldre utazik, vagy nem az USA-ban él? Ezután javasolnánk egy VPN használatát. Ennek oka az, hogy megakadályozzák, hogy a szolgáltatást az államokon kívül használja. A regisztráció során győződjön meg arról, hogy csatlakozik egy szerverhez, amely az Egyesült Államokban található.

Noha a DirecTV Now használatakor nem kell aggódnia az adatvédelmi problémák miatt, van egy másik probléma, amelyhez VPN szükséges. Függetlenül attól, hogy már rendelkezik hozzáféréssel ehhez a szolgáltatáshoz, vagy szeretné megszerezni, az Egyesült Államokban kell lennie, hogy megnézhesse a DirecTV Now programot. Ha megpróbál országon kívülről nézni, akkor nem fogja tudni használni a terméket. Ebben a helyzetben a VPN használatával biztonságos és privát kapcsolatot hozhat létre az Egyesült Államok szerverével. Ez tökéletes a DirecTV nézéséhez, bárhol is van.

Mi a legjobb VPN a DirecTV Now számára?

A DirecTV Now számára a legjobb VPN-k listájának meghatározásában számos döntő tényezőt használtunk.

 • Nagy sebességű hálózatok, amelyek nélkülözhetetlenek a tartalom streamingjéhez
 • Több amerikai szerverhely a legjobb teljesítmény érdekében
 • Megbízhatóság, hogy a streaming-tartalom ne lógjon vagy pufferoljon
 • Más népszerű streaming szolgáltatások feloldásának lehetősége is
 • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása

Most, a DirecTV Now legjobb VPN-jeinek listáján.

1. A legjobb VPN az DirecTV Now számára (AT&T TV most): ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN az DirecTV Now számára (AT&T TV most): NordVPNNordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN az DirecTV Now számára (AT&T TV most): PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN az DirecTV Now számára (AT&T TV most): CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN az DirecTV Now számára (AT&T TV most): IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Mindenkinek, aki más lehetőségeket keres, meg akarja adni a mi top 10 VPN soroljon fel közelebbről. Nem gondoljuk azonban, hogy szüksége lesz rá. Az opciókat a biztonság, a sebesség, a megbízhatóság, az ár és a nagy hálózati rendelkezésre állás alapján választottuk meg. Ily módon a lehető legnagyobb sebességet fogja elérni, függetlenül attól, hogy hol használja a készüléket. Útmutatónk használatával megteheti a helyes választást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map