A legjobb VPN-k a fekete sivataghoz online

Fekete sivatagbanA Black Desert Online egy homokozó-orientált MMORPG (Massively Multiplayer Online Szerepjáték játék). Ezt a koreai Pearl Abyss cég gyártja. Ez elérhető a Windows és az Xbox One számára, a PS4 és a mobil verziók pedig hamarosan megjelennek. A játékot 2015-ben jelentették meg csak a Windows számára. A játék egy régi iskolai MMORPG, az a fajta, amire számíthat a 2000-es évek közepén. Noha a játék idősebb, előfordulhat, hogy időről időre késésben van. Ez az egyik nagy oka annak, hogy VPN-t javasolunk a játék közben. Hamarosan áttekintettük a többi okot. Mielőtt megtennénk, vessünk egy pillantást a legjobb sivatagi online VPN-ekre.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mint az RPG stílusban szokásos, manuális célzásra van szükség, és a készségeket kombók használatával lehet aktiválni támadás, elkerülés vagy blokkolás révén. A homokozó stílusa azt jelenti, hogy sok különböző helyet felfedezhet nyitott világ formátumban. Ezenkívül számos egyéb dolgot is tartalmaz, például PVP-t, házat, halászatot, mezőgazdasági tevékenységet, kereskedelmet és még sok minden mást.

Most, hogy megnézi a játék néhány szempontját, többféle módon is segíthet a VPN a játék lejátszásában. Mivel csatlakozhat egyhez, így kevésbé elfoglalt régiót választhat a játékához. Akár PVPing, akár mob vadászat, a késés megkülönböztetheti az egyes PVP munkamenetek megnyerését vagy elvesztését. Ha az internetszolgáltató elkezdi fojtani tevékenységét, a játékvilág megállhat. A probléma megoldása az, ha csatlakozik a VPN-hez a forgalom titkosításához. Ha a szolgáltató játékmintákat keres, a szolgáltatás megakadályozza a szolgáltatót, hogy látja ezeket a mintákat.

A VPN-hez való kapcsolódás másik jó oka az elosztó szolgáltatásmegtagadás (DDos) támadásainak megelőzése. Senki sem akarja, hogy kimaradjon a Fekete Sivatag játékából. Nagyon frusztráló lehet, különösen, ha a város felépítésén dolgozik. Ezért megkerülheti ezt a problémát, ha csatlakozik egy másik régió VPN-kiszolgálójához. Ennek gyorsan meg kell oldania a kérdést.

Mi a legjobb VPN a Black Desert Online számára?

Azok számára, akik e kérdéshez a legjobb megoldást keresik, néhány tényezőt kell megvizsgálnunk. E célból kritériumaink a sebességgel és a hozzáféréssel kapcsolatosak lesznek. Csak akkor tudjuk megmondani, mi a legjobb VPN a Black Desert Online számára.

  • Nagy és stabil hálózatok, magas hálózati stabilitással, hogy a játék közben csökkenjen a leválasztások száma
  • A szolgáltatók szigorú bejelentkezési tilalmának irányelve a személyes adatok védelme érdekében.
  • Szolgáltatók, amelyek gyors kiszolgálókkal rendelkeznek a különböző régiókban, hogy segítsék a lehető legjobb sebességet, amikor a Black Desert Online játékot játsszák
  • Szolgáltatók, amelyek képesek megkerülni a tűzfalakat és a földrajzilag blokkolt tartalmakat, így bárhonnan hozzáférhetnek a tartalomhoz
  • Erős titkosítás a magánélet védelme és a DDoS támadások megelőzése érdekében

Az alábbiakban részletesebben áttekintjük a Black Desert Online legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb sivatag online VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb sivatag online VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is elérhető. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN olyan fejlett adatvédelmi funkciókat kínál, mint a dupla VPN, P2P szerverek és dedikált IP, amelyek valóban elősegítik a szolgáltatás kiemelkedését.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb sivatag online VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb sivatagi online VPN: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb sivatagi online VPN: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Számos különféle ok van a VPN használatához a Black Desert Online játék során. Akár az iskolában, akár a munkahelyen megkerüli a tűzfalakat, vagy megvédi magát a DDoS támadásoktól és így tovább. Ha más lehetőségeket szeretne, akkor bármikor bátran megnézheti a mi lehetőségeket top 10 VPN lista. Mindegyik jól működik, de úgy döntöttünk, hogy a Black Desert Online élményét a lehető legjobban optimalizáljuk. Ily módon a lehető legjobb sebességet érheti el, elkerülheti a késést és megakadályozhatja a DDoS támadásokat. Amikor elolvassa útmutatót, segíthetünk abban, hogy megtalálja a legjobb megoldást a megalapozott döntés meghozatalához.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map