FortniteA Fortnite egy népszerű játék, amelyet az Epic Games készített. Versenyképes online shooter. A Fortnite a PC, az Xbox One és a PS4 számára készült. A játéknak több mint 4 millió játékosja van. Mivel a Fortnite annyira népszerű, akkor valószínűleg van némi késés. A probléma megoldása érdekében javasolnék egy VPN-t. A VPN lehetővé teszi, hogy IP-címét másik IP-re változtassa meg a választott helyen. Ha olyan szervert választ, amely közel áll ahhoz, ahol csatlakozik a lejátszáshoz, akkor kevesebb késés és gyorsabb kapcsolat léphet fel. Mivel ez nem az Ön IP-je, védve lesznek a DDoS támadásoktól. A VPN lehetővé teszi továbbá, hogy megkerülje a földrajzi vagy tűzfal korlátozásait, így bárhonnan játszhat.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Fortnite egy online PvP shooter. A játék nagyon összetett, és versenyképes környezetet biztosít. Két fő területtel rendelkezik, amelyekre összpontosítania kell. Az egyik a bányászat és a kézművesmunka. A másik védekezik és támad. Míg a térképen használni fogod a fejszeket, hogy elpusztítsd az autókat, fákat, sziklákat, házakat és így tovább. Ezek az elemek ad forrásokat. Ezek az erőforrások felhasználhatók egészségügyi csomagok, platformok és fegyverek készítésére. Fegyvereket és egyéb tárgyakat is megtalálhat a ládákban.

A második dolog, amit megteszel, az a támadás és a védekezés. Fegyverekkel harcolhat más játékosok ellen. Öt fő típusú fegyver létezik. A Breacher támadó puska, amely összességében jó. A fegyvernek nincsenek gyengeségei vagy erősségei. A Scoped Bullseye mesterlövész puska. Egy sorozatban nagyszerű, de közelről nem hatékony. A Ninja-kard nagyszerű közelharci támadásoknál, de nem sokkal nagyobb rajta. A keresztes egy puska. Nagyon jó, de nagy távolságban szörnyű. A behúzható padlótüskék olyan csapdák, amelyeket elhelyezhet az ellenségek megsértésére. A Fortnite-ben négy fő karaktertípus található, amelyekkel játszhatsz. Ezek tartalmazzák:

  • Konstruktőr: Gyorsabban építik erődöket, mint mások, és használják a keresztezőt.
  • Nindzsa: Kétszer ugrálhatnak és használhatják a Ninja kardokat.
  • idegeneket: Nagyszerűek az anyagok megsemmisítésében és a Scoped Bullseye-rel vadásznak.
  • Katona: Nagyon jóak az erőd megvédésében a megtörővel.

A fő játékmód a csapatként való játék és a küldetések befejezése. Megpróbálsz legyőzni a Husk, amelyek zombik, és más szörnyek. Néhány példa a játszható küldetésekre: bomba szállítása, túlélők mentése határidőn belül és különféle horda-módok. A másik mód, amely népszerű a játékban, a 100 játékos ingyenes. Ebben az üzemmódban egy 100 személyes térkép kerül a térképre azzal a céllal, hogy az utolsó túlélő álljon. Fegyverek nélkül indul, és a térképen el kell terjednie. Amint erőforrásokat szerez, kézműves és harcolsz másokkal, lassan közelebb kerül a végéhez. Minél közelebb kerülsz, annál csökken a térkép. Ez a módszer a játékmenet felgyorsítására szolgál. Ebben a módban bármilyen fegyvert használhat, osztályától függetlenül.

Hogyan lehet eltávolítani Fortnite IP Ban

Az Epic Games csapata, a Fortnite fejlesztői, ismert, hogy blokkolja a játékosokat. A probléma az, hogy nem fogalmazzák meg, mi tilthatja Önt a szolgáltatás feltételeiben. Ehelyett az IP figyelmeztetés nélkül tiltott lehet. Ha ez történik, akkor nem fog hozzáférni a Fortnitehoz. Az egyetlen pozitív, hogy az Epic Games úgy tűnik, hogy ugyanazt a technológiát használja, amelyet a többi szolgáltatás is használ, hogy blokkolja a felhasználókat az IP-cím alapján. Ez azt jelenti, hogy csatlakozhat egy VPN szerverhez az IP-cím megváltoztatásához, hogy megkerülje az IP-tilalmat.

Most ugorjunk be, és vessünk közelebbről a Fortnite legjobb VPN-jeit.

1. A Fortnite legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Fortnite legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Fortnite legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Fortnite legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Fortnite legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

A Fortnite népszerű játék az Xbox One, a PS4 és a PC számára. Ingyenesen játszható, és bonyolult játékmenettel rendelkezik. Két fő módot kell játszani, de a fejlesztők mindig további eseményeket adnak hozzá. A Fortnite egy nagyszerű játék, amelyben biztos vagyok benne, hogy te és barátaid is élvezni fogják a játékot.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me