Fülöp-szigetekA Fülöp-szigetek szigete nemzet szuverén ország, amelyet a század első felében az Egyesült Államok ellenőrzése alatt tartottak, és az USA befolyása továbbra is meglehetősen nyilvánvaló. Az ország több mint 7000 szigetről áll, és a 12. legnépesebb ország a világon. Ez a 100 millió emberből álló ország túlnyomórészt katolikus. A magánélettel és az e-kereskedelemmel kapcsolatos egyes törvények ellenére nincs meghatározva az érzékeny vagy személyes adatokat. Más szavakkal, a hatályos törvények nem határozzák meg, mit védnek valójában. A kormány általában csak akkor nem figyeli polgárait, ha az adókötelezettség megállapítása. A magánélet védelmére vonatkozó valódi szabályok nélkül, ha a Fülöp-szigetekre utazik, bölcs dolog egy VPN-t használni.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Az internet sebessége a Fülöp-szigeteken tovább javul. Nem számít, hol tartózkodol az országban, mindig vannak számítógépes bűnözők, akik megragadják a gyanútlan személy adatait. Ez az első ok a VPN használatához. Senki sem akarja, hogy bizalmas adataikat ellopják. Ha VPN-hez csatlakozik, biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre. Ez sokkal nehezebbé teszi a számítógépes bűnözők számára az adatok ellopását.

A VPN használatának második oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Noha nem kell aggódnia az ottani cenzúra miatt, a szokásos módon látott tartalom megnézése vagy streamingje nehéz lehet. Gyakran a vállalatok blokkolják a média elérését, amely kívül esik a megcélzott területen. Amikor a megtekinteni kívánt régió VPN szerveréhez csatlakozik, a blokkoló szoftver azt gondolja, hogy valahol máshol található. Egyszerűen válassza ki a kiszolgálót egy másik régióban, és Önnek is megy.

Ez a két legnagyobb oka a VPN használatának, ha a Fülöp-szigeteken látogat. Ugyanakkor más szolgáltatásokat is találhat, ha feliratkozik egy szolgáltatóval. Akár meg akarja kerülni a földrajzi korlátozásokat, akár megvédi magát a számítógépes támadásoktól, könnyen lefedhet egy VPN-t.

Mi a legjobb VPN a Fülöp-szigeteken?

Az alábbiakban néhány tényezőt vizsgáltunk meg, amelyek segítenek a Fülöp-szigetek VPN-jeinek kiválasztásában:

  • Nagysebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a régióban
  • Támogatás a mobil alkalmazásokhoz, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
  • Nincs névnapló-naplózási politika
  • Erõs szerverstabilitás a leválasztások elkerülése érdekében
  •  Képesség megkerülni a földrajzilag korlátozott tartalmat
  • Katonai titkosítás, amely megvédi a kíváncsiságtól

Most ugorjunk be, és nézzük meg a Fülöp-szigetek legjobb VPN-jeit:

1. A legjobb VPN Fülöp-szigeteken: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Fülöp-szigetek sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Előfordulhat, hogy ez a probléma az általunk említett városok között található meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Ázsiai-csendes-óceáni tételt, majd a Szingapúrot. Ezen a ponton kiválaszthatja az egyik kiszolgálót. Kiválasztottunk egy szervert Szingapúrban, és a sebesség 106,83 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS-támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Fülöp-szigeteken: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN Fülöp-szigeteki sebességteszt

A NordVPN számos szervert üzemeltet a környéken. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé és válassza ki a közeli szerverek bármelyikét. Mint láthatja, kiszolgálót teszteltünk Szingapúrban, és a sebesség 100,03 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN Fülöp-szigeteken: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Fülöp-szigetek sebességteszt

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA jól teljesít Fülöp-szigeteken. Amikor csatlakoztunk egy szingapúri szerverhez, és 67,73 Mbps sebességet kaptunk.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Fülöp-szigetek legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost Philippines sebességtesztje

Mivel egy szervert teszteltünk Szingapúrban (mivel ez a legközelebbi hely), megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le Szingapúrig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az ország szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat néhány szervert tartalmaz. Csatlakoztunk egy szingapúri szerverhez, és 84,60 Mbps sebességet kaptunk.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN Fülöp-szigeteken: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Amint a helyzet növekszik az országban, nem meglepő, hogy sok VPN-nek vannak helyszínei a fővárosban. Ide tartozik az IPVanish. A személyes ismeretek alapján megmondhatjuk, hogy ez jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország területén hol tartózkodik. A gyors kiszolgálókra számíthat, ha több kiszolgálóhelyen tartózkodik, mint sok más VPN-szolgáltatásnál. Ezen okok miatt az IPVanish-ot választottuk az egyik legfontosabb lehetőségünknek, amelyet Fülöp-szigeteken tartózkodunk.

Az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat nagy sebességet hoz létre, ahol elvégezzük a sebesség-teszteket. Több szerverhelyet fog találni az egész régióban. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Fülöp-szigetek sebességteszt

Az IPVanish számos kiszolgálót üzemeltet a környéken, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Ha olyan kiszolgálókat lát, amelyekben a kiszolgáló nevében „a” betű található, akkor ezek a leggyorsabbak. Például keresne egy, az nml-hez hasonló címkét-a01.ipvanish.com. (Manilában található). A legtöbb esetben észreveszi, hogy az „a” szerver a leggyorsabb. Itt teszteltünk egy IPVanish szervert (mnl-a05), és a sebesség 96,52 Mbps volt..

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Megnézheted volna a miénket az első 10 VPN-szolgáltatás ha különféle lehetőségeket szeretne, de úgy gondoljuk, hogy nem kell. Az általunk említett lehetőségeket kézzel választottuk meg, mert ezek a legjobbak. Kiválasztásaink meghatározó tényezői a sebességen, a biztonságon, a regionális helyszíneken és az áron alapulnak. Ezen kívül kiválasztottuk azokat a kiszolgálókat is, amelyekhez nagy kiszolgálóhálózatok kapcsolódnak. Megbízható VPN-szolgáltatók azok, amelyek gyors hálózatokat biztosítanak a HD-tartalom más helyekről történő streamingjéhez és megóvják az Ön személyes adatait. Természetesen mindkettőt megtesszük.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me