A legjobb VPN-k a Google Play Zenehez

Google Play ZeneA Google Play Music egy zenei streaming szolgáltatás, amely június 23-án indította el az ingyenes verziót, és így versenyezhet az Apple streaming szolgáltatásával., Apple Music, június 30-án szabadul fel. A többi streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a Google két különböző verzióval rendelkezik. Az új ingyenes szolgáltatás lehetővé teszi, hogy akár 50 000 dalt is ingyenesen hallgasson, de hirdetések támogatják. A szolgáltatás „All Access” verziója havonta 9,99 USD, és lehetővé teszi a 30 millió dal korlátlan streamingjét a Google könyvtárban. Jelenleg 65 országban nyújtanak támogatást. Ha azonban egy olyan országban nem tartózkodsz, amely nem volt támogatva, akkor bárhol meghallgathatja a Google Play Zenét (GPM-nek hivatkozva) egy VPN-sel.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Annak ellenére, hogy a Google három évvel ezelőtt nyitotta meg szolgáltatásunk fizetős verzióját, úgy döntöttek, hogy elindítanak egy hirdetéssel támogatott ingyenes verziót is. Ennek a lépésnek az ütemezése egyértelműen szándékos volt, hogy megpróbálják versenyezni legnagyobb versenytársukkal. Noha a Google későn érkezik a piacra az ingyenes zenei streaming szolgáltatások növekvő területén, úgy gondolják, hogy jobban meg tudják csinálni. Ez azt mondta, hogy a cégek kedvelik Spotify és Pandora lehet, hogy ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a Google.

A Google Play Zene lehetővé teszi, hogy saját gyűjteményéből akár 50 000 dalt tárolhasson és streamizálhasson. Szakértőket is nyújtanak, akik kézműves zenei állomásokat hoznak létre az Ön számára, így nem kell. Ha konkrét dolgokat szeretne, az évtized, hangulat, műfaj vagy tevékenység alapján állomásokat kínálnak. Ezenkívül előadó, cím vagy dal alapján is kereshet, hogy hasonló zenei állomást hozzon létre. Itt található azoknak a tevékenységeknek a listája, amelyek rádióállomásokat készítettek. Élvezze ezeket és a többi nagyszerű szolgáltatást a Google Play Zene segítségével.

 • Ébredés boldog
 • Fokozza az energiát
 • Belépés a Beast módba
 • Edzés
 • Vezetés
 • Szórakozás a munkahelyen
 • Miután barátok vége
 • kikapcsolódáshoz
 • Lefekvés ideje
 • Vadonatúj zene

E lehetőségek mindegyikével egyértelmű, hogy a Google hangot szeretne adni az életedhez. Azt mondják, hogy a zene jobbá teszi az életet. Akár vezetés, pihenés, edzés, akár felkészülés a kedvenc videojátékok lejátszására, nagyszerű, ha zenét hallgatunk, amely megfelel a hangulatnak vagy a helyzetnek. Még akkor is, ha szereted hallgatni a 80-as évek zenéjét, a Google Play Zene biztosítja az Ön védelmét.

Ha a támogatott tartományon kívüli országba utazik, akkor földrajzi helyzetét blokkolnák. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely felismeri a felhasználó IP-címének alapját, ezért szüksége van egy jó VPN-szolgáltatásra. A VPN lehetővé teszi a csatlakozást bárhonnan van internet-hozzáférés. Miért kellene a zene nélkül lenned??

A VPN használatának további jó oka a biztonsággal kapcsolatos. A VPN-k titkosítják az Ön adatait, hogy megvédjék őket gonosz célokkal szemben. Mivel annyi jelentés történt, hogy csapkodtak az emberekre, a biztonság komoly aggodalomra ad okot. A két kérdésre, amelyet meg kell válaszolnia, a következő: „Miért veszünk részt egy adattal?” és „Melyik VPN-t választana?”

Szerencsére van néhány javaslatunk, amelyeknek könnyebbé kell tenni a dolgokat. Minden választásunk egyedi klienssel rendelkezik, így az indulás ugyanolyan egyszerű, mint az ország kiválasztása és a gombnyomás. Ha aggódik a biztonság miatt, javasoljuk az ExpressvPN-t, hogy nem tartalmaznak napló nélküli VPN szolgáltatást, hanem egy kill kapcsolót is kínálnak, amely leállítja a VPN-kapcsolatot bármikor, amikor az internet leesik. Ez a szolgáltatás segíti a magánélet védelmét a VPN-kapcsolat visszaállításakor.

Ha csak azt akarja, hogy biztosan hozzáférjen-e zenéjéhez, az ExpressvPN MediaStreamer kiváló lehetőség. Ez egy intelligens DNS szolgáltatás, amely feloldja a földrajzi korlátozásokat anélkül, hogy a titkosítás sebessége elveszne. Mindkét szolgáltatás elérhető az ExpressvPN minden tagjának.

További késedelem nélkül itt a Google Play Zene legjobb VPN-jei kerülnek áttekintésre:

1. A Google Play Zene legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Google Play Zene legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Google Play Zene legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Google Play Zene legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Google Play Zene legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz a választásokkal. A magánélet (naplózási politika és titkosítás), a kiszolgáló helyei, a sebesség, a funkcionalitás, a megbízhatóság és az ár alapján gondosan kiválasztottuk őket a többi vezető VPN szolgáltatáshoz képest. Azt is figyelembe vettük, hogy a szolgáltatásokat egy jó VPN-kiszolgáló-hálózattal szembesítsük szerte a világon. Bár adtunk neked néhány szilárd választást, kérjük, bátran lépjen át a az első 10 VPN-szolgáltatás.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map