A legjobb VPN-k a Green Bay számára

Green Bay WisconsinItt van egy pillantás az öt legfontosabb VPN-szolgáltatásra a Green Bay számára.


 1. ExpressVPNLegfontosabb választásunk. Gyors, tökéletes streaminghez.
 2. NordVPN – Biztonságos VPN szerver a közelben Chicagóban.
 3. CyberGhost – Ideális kezdőknek, a környéken lévő szervereknek.
 4. Surfshark – Könnyen kezelhető Illinois állambeli VPN-kiszolgálókkal.
 5. Privát internet-hozzáférés – P2P barátságos a régió szervereivel.

A Green Bay egy amerikai megyei székhelyű Brown County, Wisconsin államban. A Michigan-tó medence részén fekszik. A város ipari meka volt, és a labdarúgó-válogatott neve, a Green Bay Packers a húscsomagoló üzemekre utal. Más NFL városokhoz képest a Green Bay valójában viszonylag kicsi. Ha meglátogatja a várost, csatlakoznia kell egy VPN-hez, mielőtt bármilyen nyilvános WiFi-hez csatlakozna.

Több mint valószínű, hogy némi leállás jelentkezik, ha ellátogat a városba. Míg néhány látogató másokat fog tenni, a legtöbb ember legalább egyszer használja a nyilvános WiFi-t. A WiFi mindenhol megtalálható, és fogadhat, hogy sok Green Bay-ös és környékbeli létesítmény kínálja. A legtöbb úgy véli, hogy ez nagyszerű hozzáférési lehetőség, és a számítógépes bűnözők egyetértenek vele. Noha ez segíti az adatok mentését az adattervén, vagy gyorsabb segítséget nyújt, ugyanakkor sebezhetővé teszi a kibertámadásokat. VPN használatakor megvédheti érzékeny adatait azoktól az emberektől, akik el akarják lopni az adatait.

A VPN használatának következő oka a Green Bay-ben való tartózkodás során az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Akár utazó, akár sportrajongó, időről időre földrajzi korlátozásokat vagy áramszüneteket tapasztalhat. Ha szereti nézni a sportot, és ellátogat a városba, akkor már tudja, hogy az engedélyezési jogok miatt nem fogják látni a helyi csapatokat online. A korlátozásokkal kapcsolatos további helyek között főiskolák, vállalatok és még néhány nyilvános WiFi hely is található. Ha egy másik város VPN szerveréhez csatlakozik, a blokkoló szoftver azt fogja gondolni, hogy valahol máshol található. Egy jó VPN szolgáltatás segít megkerülni az ilyen típusú korlátozásokat.

Noha a VPN használatához más célok is vannak, ezek a leginkább okozzák a VPN használatát. A regisztráció után valószínűleg más felhasználási lehetőségeket is talál. A magánélet védelmétől a földrajzi korlátozások megkerüléséig a szolgáltatás magában foglalja. Ha készen áll a szolgáltatás kiválasztására, néhány szempontot figyelembe kell vennie.

Mi a legjobb VPN a Green Bay számára?

A következő kritériumok alapján elkészítettük a Green Bay legjobb VPN-jeinek listáját:

 • Geo-blokkolt tartalom és élő sport megtekintése
 • A VPN-hálózat megbízhatósága a hosszú csatlakozási idő lehetővé tétele érdekében
 • Alkalmazások többplatformos mobil eszközökhöz, beleértve az Amazon Firestick alkalmazást
 • Gyors szerverek a Green Bay régióban
 • Nem naplózási házirenddel rendelkező szolgáltatók
 • Katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében

További késedelem nélkül a Green Bay számára elérhető legjobb VPN-szolgáltatások listája:

1. A legjobb VPN a Green Bay számára: ExpressVPN

ExpressVPNAz ExpressVPN a legjobb választás a Green Bay-nál

 • Legjobb ár – 6,67 USD / hónap. 15 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Hálózat – 160 szerverhely 94 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN a Brit Virgin-szigeteken

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Green Bay sebességtesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell a leggyorsabb kiszolgálót választania. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Természetesen ez igaz a Green Bay-re is. Válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikát, majd az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiválaszthatja az USA – Minneapolis szerver helyét. Mint látható, teszteltünk egy szervert Minneapolis-ban Green Bay-ig, és a sebesség 108,58 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Green Bay számára a legjobb VPN: NordVPN

NordVPNAz NordVPN biztonságos VPN-kiszolgálókkal rendelkezik Chicagóban

 • Legjobb ár – 3,49 USD / hónap. 36 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Hálózat – 87 szerverhely 59 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN Panamában

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

NordVPN Green Bay sebességtesztAz NordVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban (mivel ez a legközelebbi). A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Teszteltük az Egyesült Államok szerverét Chicagóban, és a teljesítmény 107,31 Mbps volt.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Green Bay legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhostA CyberGhost tökéletes kezdőknek, akik a környéken vannak szerverek

 • Legjobb ár – 2,75 USD / hónap. 36 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 45 napos pénz-visszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android
 • Hálózat – 112 szerverhely 90 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN Romániában

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Green Bay sebességtesztMivel egy szervert teszteltünk a Green Bay közelében, megnyitottuk a Windows klienst és kibővítettük az interfészt. Innentől kattintson az „Összes kiszolgáló” fülre, ha az még nem aktív. Görgessen le az Egyesült Államokig, és kattintson a csillag jobb oldalán. Ezzel megjelenik az USA szervereinek teljes listája. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz a chicagói térségben. Csatlakoztunk egyikükhöz és teszteltük a teljesítményt. Mint láthatja, letöltési sebességünk 104,31 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A Green Bay legjobb VPN-je: Surfshark

SurfsharkA Surfshark könnyen használható szerverrel Illinoisban

 • Legjobb ár – 1,99 USD / hónap. 24 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android
 • Hálózat – 68 szerverhely 61 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN a Brit Virgin-szigeteken

A Surfshark 2018-ban indította el VPN szolgáltatását. Azóta a társaság meglehetősen nagy lendületet adott a közösségnek. A csapat tovább növekszik, és kiszolgálóhelyekkel bővíti nagysebességű hálózatát. A magánéletre és az értékre összpontosítottak. A szolgáltatás olyan extra funkciókat tartalmaz, mint a CleanWeb (blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat), a Whitelister (a megosztott alagútálás), a MultiHop dupla VPN, a kill kapcsoló, a privát DNS és a szivárgásvédelem.

A világszerte működő nagy szerverhálózattal, erős titkosítással és a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Premium és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségével számos lehetőséget kínál a szolgáltatás élvezésére. Az Amazon Prime Video-hoz több régióban is hozzáférhet, beleértve az Egyesült Államokat, Németországot és az Egyesült Királyságot. A Windows kliens lehetőséget ad fizikai kiszolgálóhelyekhez, virtuális kiszolgálókhoz (amelyek a földrajzi korlátozások feloldásához legmegfelelőbbek), a P2P használatát támogató szerverekhez és a MultiHop kiszolgálókhoz való csatlakozáshoz..

Surfshark Green Bay sebességtesztA Green Bay-vel kapcsolatos tesztjeinkhez ki kellett választanunk egy, a környéken található szervert. Miután bejelentkezett, egyszerűen kattintson a hely fülre, és írja be a helyet a keresősávba. Innentől csatlakozhat egy Chicagóban található szerverhez. Amikor csatlakoztunk egy szerverhez és teszteltük a Green Bay-be, a sebesség 107,99 Mbps volt.

Az érték és a szolgáltatások szempontjából a Surfshark kiváló lehetőség azok számára, akik meg akarják védeni magánéletüket és feloldják a korlátozásokat. Az összes VPN-alkalmazást hasonló felhasználói felülettel tervezték, és könnyen kezelhetők. Regisztrálhat korlátlan VPN-fiókra kockázatmentesen, mivel a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el a Surfsharkba

5. A Green Bay legjobb VPN-je: Privát internet-hozzáférés

Privát internet-hozzáférésA PIA P2P-barát a régió VPN-kiszolgálóival

 • Legjobb ár – 3,33 USD / hónap. 12 hónapig (lásd az összes tervet)
 • Garancia – 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 • VPN alkalmazások – Windows, Mac, iOS, Android
 • Hálózat – 52 szerverhely 30 országban
 • Naplózási politika – Nincs naplózó VPN az Egyesült Államokban

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

PIA Green Bay sebességtesztA PIA Windows kliense nagyon egyszerű. A felhasználás és a beállítások miatt sokat nem fog elérni. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja, a sebesség-tesztünk azt mutatta, hogy a PIA 103,73 Mbps sebességgel futott, amikor egy chicagói szerverhez volt csatlakoztatva.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Azok számára, akik további lehetőségeket keresnek, mindig megnézhetik a top 10 VPN szolgáltatások listája. Mindazonáltal elégedettnek kell lennie a fent megadott lehetőségekkel. A sebesség, megbízhatóság, ár és biztonság alapján választottuk őket. Olyan szolgáltatókat is keresettünk, amelyek szerverei Green Bay-ben vagy annak közelében helyezkednek el. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek. A sebesség akkor fontos, ha HD-tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. A fent említett szolgáltatók a legjobb választási lehetőségek erre, függetlenül attól, hogy mely népszerű szolgáltatásokat kívánják használni. Remélhetőleg felhasználhatja útmutatóunkat a lehető legjobb döntés meghozatalához.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map