Kindle FireA Kindle Fire az Amazon népszerű e-olvasója, a Kindle tabletta verziója. Az első generációt 2011-ben adták ki, és az Android Gingerbread 2.3.3 operációs rendszer speciális verzióját használta. Azóta a tűz több generáción ment keresztül és javult. Most, hogy csak tűznek hívják, 2014-ben a név Kindle részét eltávolították. Ha van Amazon Prime-fiókja, végtelen videókat tölthet tovább a tűzoltó készülékre. Bár ha az Egyesült Államokon vagy az Egyesült Királyságon kívül lennél, akkor VPN-t kell használnia.

A Kindle Fire legfontosabb 5 VPN-je

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Mint már említettük, a Kindle Fire több változáson ment keresztül. Mindig hét hüvelykes érintőképernyős képernyővel, az első generációs eszköz 512 MB RAM-ot és 1 GHz-es processzort tartalmazott. Annak ellenére, hogy 199 USD-ben szerepeltek, anyaguk költsége önmagában 150 és 201,70 USD között mozog. Az Amazon gondolata mögött az áll, hogy többet fognak keresni a tűz digitális tartalmából, mint maga az eszköz.

A tűz második generációjában változások történtek. Az egyiknél a RAM mennyiségét megdupláztuk 1 gb-ra, és a processzor sebességét 1,2 gHz-re javítottuk. Ezen felül az árat 159 dollárra csökkentették. Mint minden technológia esetében, az idő azt is jelenti, hogy a költségek csökkennek. Ezen a ponton a videóbarát HD verziót 199 dollárban adták ki a 7 hüvelykes kijelzőnél és 299 dollárt a 9 hüvelykes változatnál..

A Fire legújabb verziója a Fire HDX 8.9. Bemutatja 2 GB RAM-ot, valamint egy négymagos, 2,5 GHz-es processzort. Mint sok más tabletta manapság, a Fire HDX tartalmaz egy 8 megapixeles szelfi kamerát és egy előre néző 720p kamerát. Az audio tiszta és tiszta is, mivel az összes tűz Dolby technológiát használ. Ezek a funkciók tökéletesen alkalmasak az Amazon Prime videóinak streamingjére vagy videobeszélgetésre valakivel. Ezenkívül jó indokok a VPN használatához.

Ha ezt olvassa, akkor valószínűleg már tudja, mi a VPN. Abban az esetben azonban, ha nincs szüksége frissítésre, egyszerű nyelven magyarázza meg, valamint annak előnyeit, ha egy Fire készüléket használunk. A virtuális magánhálózat (VPN) olyan szoftver, amely biztonságos kapcsolatot hoz létre a kiszolgálóval, valószínűleg egy másik országban, az Ön céljaitól függően. Ezzel egy titkosítási réteget ad hozzá minden, amit online csinál, mindaddig, amíg csatlakozik a VPN-hez. Akár kommunikál valakivel, akár csak online anyagot böngész, lehetősége van bármilyen vezeték nélküli tevékenység elfogására. Még akkor is, ha olyan helyen tartózkodik, amely meghatározza, hogy biztonságos vezeték nélküli szolgáltatásuk van, nem kell kockáztatnia.

Egy másik jó ok a VPN használatára azért van, mert képes feloldni a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz vagy webhelyekhez való hozzáférést. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amely azonosítja a felhasználó helyét az IP-cím alapján. Ez a technológia akadályt teremt, amely vagy blokkolja a blokkolt webhelyeket (attól függően, hogy hol tartózkodik a világon), vagy korlátozza a tartalmat egy adott területre. Ha egy másik országbeli szervert választ, akkor megkerülheti ezeket a korlátozásokat. Használjunk egy példát a forgatókönyv tisztázására. Tegyük fel, hogy az USA-ban élt, és előfizetéssel rendelkezik Amazon Prime-ra és / vagy Netflix-előfizetésre. VPN segítségével csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Királyságban, és megnézheti a könyvtárat, vagy akár vízummentesen is. Mivel mindkét streaming szolgáltatásról ismert, hogy különféle régiókban vannak különböző könyvtárak, hozzáférhet olyan területekhez, amelyek általában nem lennének. Ugyanez mondható el minden olyan régióról, amelyhez csatlakozni akart.

Most, hogy elmagyaráztuk a fogalmakat, megvizsgáljuk a lehetőségeket. Nem számít, hogy melyik cégnél megy, különféle protokollokkal rendelkeznek, amelyeket használhat. Az összes választás, amelyet itt kínálunk, biztonságos titkosítást használ, de az OpenVPN protokoll egyik verziójának használata mindig a legjobb biztonságot nyújtja. Ha a sebesség elengedhetetlen, akkor az OpenVPN (UDP) szolgáltatást kell használni. Ez a legjobb megoldás VoIP, Skype, online játékokhoz, vagy akár olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, Hulu vagy Pandora. Ha kapcsolódási problémái vannak, vagy problémák merülnek fel a kapcsolat kiesésével, válthat az OpenVPN (TCP) fájlra. A TCP verziója nem olyan gyors, de az adatok hibásan ellenőrizve vannak. Most, hogy túljutottunk ezen a téren, át fogjuk vinni azokat a vállalatokat, amelyek speciális okokból jók.

A tartalom blokkolásának feloldásához vagy az adatok biztonságának biztosításához az ExpressVPN-t ajánljuk. Nem tartanak semmilyen naplót, és kill-switch funkcióval is rendelkeznek, tehát ellenőrizni fogja, hogy mindig védett-e a kapcsolat, amikor és amikor a kapcsolat megszakad. Az olyan streaming szolgáltatások használatához, mint a Netflix, Hulu vagy Pandora, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Mivel Android-ügyfelet kínálnak, nem szabad gondot okoznia a Fire támogatásával. A leggyorsabb hálózatuk van Észak-Amerikában és Európában is, így csak csatlakoznia kell, és élvezheti a más országokból származó blokkolt tartalom streamingjét is..

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalmat szeretné megnézni, akkor a legjobb megoldás az ExpressVPN MediaStreamer (Intelligens DNS) szolgáltatása. Az intelligens DNS-sel és a VPN-vel segített a csatornák feloldása kis sebességveszteség nélkül. Ez természetesen attól függ, hogy a SmartDNS feloldja-e azt a konkrét csatornát, amelyet látni szeretne. A Wi-Fi jellege miatt javasoljuk a titkosított beállítás használatát. A sebességért nem kell feláldozni a biztonságot. Míg a sebesség problémát jelenthet, ha néha streamingre próbálkozik, mindaddig, amíg nem lát különbséget a minőségben, a VPN titkosítási extra rétege többet ad, mint az elveszített sebesség. Mindkettőt az ExpressVPN tagság tartalmazza.

Nézd meg az első 10 VPN-szolgáltatás listát, ha más lehetőségeket szeretne, de nem kell erre. A legjobb átfogó választás kiválasztásakor ebben a bejegyzésben a biztonságot, a sebességet, az árat és a szerver elérhetőségét választottuk kritériumunkként. Emellett kiválasztottuk azokat a cégeket is, amelyek nagyszámú hálózati szerverrel csatlakozhatnak a legjobb megtekintéshez. Amit egy megbízható VPN-szolgáltatónál szeretne keresni, az biztonságos lesz, és gyors hálózattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a más országokból származó nagyfelbontású tartalom streamingjét..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me