Myrtle BeachMyrtle Beach, Dél-Karolina egy tengerparti város, az állam északi részén, az Atlanti-óceán partján. Az 1950-es évek óta sokan jöttek ebbe a kisvárosba, ahol általában 32 ezer ember él. Nyáron azonban ezek a számok felrobbannak az ideális hely és az összes turista miatt. Ha Ön azon emberek közé tartozik, akik szeretnek felkeresni a várost, vagy gondolkodik rajta, javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-hez. Egy pillanat alatt többet mondhatunk neked. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, nézd meg a Myrtle Beach legjobb VPN-jeit.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Van néhány nagyon jó ok a VPN-hez való csatlakozáshoz, ha a Myrtle Beach, SC látogatást tervezi. Mint talán már tudod, a Myrtle Beach az Egyesült Államok keleti részén található számos állam számára nagy párthely. Ez azt jelenti, hogy bármikor találhat partit a városban és mindenféle őrültséget. Sok vállalkozás ingyenes Wi-Fi-t kínál ezeknek a turistáknak a vonzására. Sajnos ez azt jelenti, hogy a csalók is ott vannak, készen állnak a kihasználásra. Amikor csatlakozik egy VPN-hez, létrehoz egy titkosítási réteget, amely segít megvédeni. Ez sokkal nehezebbé teszi bárki számára az Ön személyes adatainak ellopását.

Egy másik jó ok a VPN használatára, miközben segít a földrajzi blokkok megkerülésében. Miközben a Myrtle Beach-en nem kell aggódnia a cenzúra miatt, problémát jelenthet a kedvenc műsorok nézése, ha azok külföldről származnak. Mivel a város sok nemzetközi utazót vonz, nem nehéz belátni, hogyan történhet ez. Ennek megoldása a VPN-hez való kapcsolódás. Egyszerűen válassza ki a kiszolgálót a megtekinteni kívánt régióban, és mindenki készen áll. Ennek az az a következménye, hogy a szoftver arra gondolja, hogy valahol máshol található.

Mi a legjobb VPN a Myrtle Beach számára?

A kérdés megválaszolásának legjobb módja néhány tényezőt tartalmaz. Ebben az esetben a biztonság valószínűleg a legfontosabb. Csak a kritériumok áttekintésével lehet meghatározni, hogy mi a legjobb VPN Myrtle Beach számára.

  • Erős titkosítás katonai minőségű összetevőkkel, hogy megvédje a felhasználót a cyberrooksokkal szemben, miközben Myrtle Beachben tartózkodik
  • A felhasználók számára a magánéletük védelme érdekében szigorú bejelentkezési szabályt kínálnak
  • Képesség a tűzfalak megkerülésére Myrtle Beach és a régió közelében
  • Nagy sebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a városban és a térségben végrehajtott sebességteszteknél
  • Mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Magas hálózati stabilitás, amely segít a leválasztások elkerülésében

Vessen egy részletesebb betekintést a legjobb VPN-kbe, amelyeket használni lehet, miközben a Myrtle Beach-ben találhatók.

1. A Myrtle Beach legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

ExpressVPN Myrtle Beach sebesség-tesztAz ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd nyissa meg az Atlantát. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Amikor egy szervert teszteltünk a Columbia, SC felé, a sebesség 108,29 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Myrtle Beach legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

NordVPN Myrtle Beach sebességtesztA NordVPN számos szervert üzemeltet Atlantában. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a környéken levő kiszolgálók százalékos arányát. A letöltési sebesség 109,94 Mbps.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Myrtle Beach legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

CyberGhost Myrtle Beach sebességtesztMivel egy szervert akarunk kipróbálni Atlantában, megnyitottuk a Windows klienst és rákattintottunk a „Saját szerver kiválasztása” opcióra. Innen bármilyen országot kibővíthet, és kiválaszthat egy adott szervert. A CyberGhost hálózat számos szervert tartalmaz Atlantában. Csatlakoztunk egyikükhöz, és teszteltük a teljesítményt a Columbia, SC-nál. Mint láthatja, letöltési sebességünk 107,61 Mbps volt.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A Myrtle Beach legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Az IPVanish egy nagyon népszerű szolgáltatás, és sok szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról. Nem számít, hogy melyik kontinensen tartózkodik, kiváló teljesítményt nyújthat az ott található szerverekből. Általában gyorsak, és a szolgáltató a világ egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik.

A nagy világhálózattal együtt az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. Mint már említettük, általában a piac egyik leggyorsabb szolgáltatója. Ismert, hogy számos országban több kiszolgálóhely található. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan védi a magánéletét, de elérheti a népszerű streaming szolgáltatások feloldását.

IPVanish Myrtle Beach sebességtesztAz IPVanish szerverekkel rendelkezik a régió egész területén, és mindegyik elérhető az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy IPVanish szerverhez Atlantában. A sebesség 106,25 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. A Myrtle Beach legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte kiszolgálóit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

PIA Myrtle Beach sebességtesztA PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Csatlakoztunk egy atlanta szerverhez, és 108,63 Mbps sebességgel jöttünk létre.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Függetlenül attól, hogy először látogatja meg a Myrtle Beach, SC-t, vagy ez az egyik kedvenc helyszíne, valóban csatlakoznia kell egy VPN-hez. Mint láthatja fent, adtunk néhány remek lehetőséget. Természetesen más lehetőségek is elérhetők a mi webhelyünkön top 10 VPN lista. Annak ellenére, hogy mind működni fognak, optimalizáltuk a választásukat, hogy kifejezetten a munkához járunk, miközben ellátogatunk Myrtle Beachbe és a régióba. Így hozzáférhet a rendelkezésre álló legjobb sebességhez és védelemhez. Ha átnézi útmutatóunkat, segíthetünk a megfelelő döntés meghozatalában.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me