A legjobb VPN-k a Netflix számára

Netflix


A Netflix 2008-ban elindította online streaming szolgáltatását az Egyesült Államokban, és azóta nem tér vissza. A Netflix 21 országban kapható, és a terjeszkedés folytatását tervezi. Az előfizetők számára több ezer televíziós műsor, film és eredeti program hozzáférést biztosítanak. Gyorsan rájön azonban, hogy a hozzáférhető tartalom nagyban változik, attól függően, hogy melyik országban van akkor. Itt jön létre a VPN. A VPN segítségével könnyedén válthat a Netflix régiók között, ezáltal bármilyen régió tartalmát élvezheti.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

A Netflix mindenféle filmet kínál, mint például a Men In Black 2, a Top Gun és a Hunger Games. Rengeteg népszerű előadása van az USA-ban, mint például a The Office, a Family Guy, a Futurama, a Raising Hope, a Jessie, a Pokemon és a Power Ranger több sorozat, a Parkok és Szabadidő, a Dr. Who és a Sherlock. Az Egyesült Királyságban népszerű filmeik vannak, például a Hamupipőke, a Happy Gilmore, a Star Trek a sötétségbe és a Wreck it Ralph. Az Egyesült Királyságban olyan népszerű show-k vannak, mint a Suits, a DareDevil és a Derek. Kanadában a Netflix olyan filmeket szállít, mint a Pulp Fiction, az Old Boy és a Battle Royal. Néhány kanadai népszerű show a Dexter, a Breaking Bad és a Dragons Den. A Netflix néha elmaradhat a mai napig tartó népszerű műsorok szezonjától, de rengeteg műsorral és filmmel rendelkeznek, amelyek kielégítik a tagok túlzott nézettségi igényeit..

Mint egy pillanattal ezelőtt említettem, a Netflix jelenleg 21 országban van, és azt tervezi, hogy még több régióba folytatja a növekedést. A trükk az, hogy hozzáférjen a tartalomhoz bármelyik térségben, amelyet meg akar nézni. Élvezheti a Netflix által kínált lehetőségeket mindent egyben előfizetésben. A tagság lehetővé teszi, hogy a Roku, az Apple TV, a Chromecast, a PS3, a PS4, a Wii U, a Wii, az Xbox one, az Xbox360, a PC, a Mac, a mobil, a táblagép és a többi eszközön nézhessenek. A Netflix a kedvenc streaming szolgáltatásaim széles választéka miatt, és remélem, hogy élvezni fogja azt is.

Amikor megfontolja, mely VPN-szolgáltatást használja a Netflix számára, néhány fontos tényezőt kell figyelembe venni:

 1. Van-e a VPN-szolgáltatónak olyan kiszolgálója a régióban, ahol a Netflix tartalmát szeretné megtekinteni? Például, ha tartalmat szeretne megnézni az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Brazíliában és Írországban, akkor ellenőriznie kell, hogy a VPN kiszolgálókat kínál-e ezekben az országokban..
 2. A teljesítmény alapvető fontosságú a HD tartalom egy másik országból történő streamingjeinél. Arra számíthat, hogy bármelyik VPN lelassítja a kapcsolatot, de az eredmények a szolgáltatónként nagyon eltérőek lehetnek. A fenti lista a leggyorsabb szolgáltatásokat tartalmazza. Olvassa el véleményeinket, hogy megtekinthesse az egyes szolgáltatók sebesség-teszt eredményeit.
 3. A megbízhatóság szintén fontos. Az utolsó dolog, amit szeretne, az, hogy megszakítja a kapcsolatot, miközben kedvenc Netflix filmjét, tv-műsorát vagy eredeti sorozatát élvezheti. Ezt figyelembe vettük, amikor felállt a listánkkal. A fentiek bármelyikétől gyors, megbízható VPN-hozzáférésre számíthat.
 4. Készülék kompatibilitás – győződjön meg arról, hogy a választott VPN szolgáltatás támogatja az összes eszközt, amelyen a Netflix figyelését tervezi. Olyan cégeket választottunk, amelyek egyedi ügyfeleket és mobilalkalmazásokat kínálnak. Útmutatót állítottak fel az útválasztók számára, így élvezheti a Netflix-et más, a hálózaton futó eszközökön.
 5. Extra szolgáltatások – ez a listánk utolsó kritériuma. Meg fogja találni a legjobb VPN-ket, amelyek gyakran tartalmaznak további funkciókat. Például az ExpressVPN rendelkezik VPN kill kapcsolóval, amely megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN leesik. Ez elősegíti az Ön magánéletének védelmét mindaddig, amíg a kapcsolat nem alakul ki. Az ExpressVPN magában foglalja a MediaStreamer (SmartDNS) szolgáltatást is a VPN szolgáltatással. Az intelligens DNS segít a Netflix blokkolásának feloldásában több régióban, a titkosítás fölött.

1. A Netflix legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Netflix legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Netflix legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Netflix legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Netflix legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Netflix tartalom ország / régió szerint

Még mindig sokan nem veszik észre, hogy a Netflix régiónként eltérő tartalmat kínál. Az mit jelent? Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok ügyfelei sokkal több filmhez, tv-műsorhoz és Netflix eredeti műsorhoz férhetnek hozzá, mint bárki más a világon. A VPN használatával élvezheti ugyanazt a tartalmat, amelyet az Egyesült Államokban meg lehet nézni. Ugyanez érvényes minden más országban, ahol streaming szolgáltatást kínálnak. Egy pillanat alatt megnézjük a Netflix címek régiónkénti számát..

Először meg akarom osztani ezt a jó dolgot A VPN feloldja a hozzáférést minden Netflix régióhoz függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Csak csatlakozni kell a megtekinteni kívánt régió VPN szerveréhez.

USANetflix Egyesült Államok – 7 400 cím

Az Egyesült Államok a Szent Grál a Netflix rajongók számára. A kezdõk számára az Egyesült Államok messze a legnagyobb tartalomkönyvtárat tartalmazza, több mint 7400 címmel és számlálással. A szolgáltatás havi 8,99 dollárba kerül, ami meglehetősen értékes érték más országokhoz képest, különösen, ha figyelembe vesszük az USA-ban elérhető tartalom mennyiségét. A Netflix előfizetői a világ minden tájáról csatlakoznak az Egyesült Államok VPN szervereihez, hogy élvezhessék kedvenc TV-műsoraikat, filmeiket és eredeti sorozataikat.

Nincs jobb régió a Netflix megtekintéséhez, mint az Egyesült Államokban. Lefedi a programok legnagyobb választékát. Vannak idők, amikor az amerikai nézők más régiókhoz kapcsolódnak, ideértve Kanadát (Dragon’s Den), Egyesült Királyságot (BBC, ITV, Channel 4) és Németországot (Big Bang Theory), hogy olyan műsorokat nézzenek, amelyek az Egyesült Államokban nem érhetők el. A gyors, megbízható VPN mind a két világ legjobbját nyújtja. Élvezze a helyi Netflix könyvtárat és más régiók címeit.

UKNetflix Egyesült Királyság – 2800 cím

Amikor az Egyesült Királyságban folyó streaming szolgáltatásokra gondolok, az első dolog, amire eszembe jut, a BBC iPlayer. A Netflix természetesen nem akarta elhagyni az Egyesült Királyságot a keverékből. 2012. január 4-én terjedtek ki az Egyesült Királyságba, mint első európai ajánlatot. A Netflix minden bizonnyal megnézte a tagok nézési szokásait, hogy megismerje kedve és nem tetszését. Ez lehetővé tette számukra, hogy menjenek, és megfelelő kiegészítéseket találjanak a szolgáltatáshoz. 2013-ban a Netflix hozzáadott tartalmat a BBC-től, az ITV-től és a Channel 4-től. 2014 végére a Netflix több mint 3 millió előfizetővel rendelkezik az Egyesült Királyságban. A szolgáltatás ára 6,99 £ egy hónapban HD-n, vagy 8,99 £ havonta a 4K-tartalom streamingjéért.

Gondoltam volna, hogy az Egyesült Királyságban lesz a második vagy talán a harmadik legnagyobb tartalom könyvtár. Ehelyett a 7. helyen állnak az Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Mexikó, Argentína és Kolumbia mögött, alig 2800 cím közül lehet választani. Ez az Egyesült Államok alig több mint egyharmada. Mint már említettem, az Egyesült Királyság nézői hozzáférhetnek a régióra szabott tartalmakhoz, beleértve a BBC-t, az ITV-t és a Channel 4-et. Ez a népszerű Netflix régió a VPN-felhasználók számára az egész világon, akik szeretnék megnézni az Egyesült Királyságban népszerű műsorokat..

KanadaNetflix Kanada – 3700 cím

A kanadai nézők 2010. szeptember 22-én hivatalosan is hozzáfértek a Netflixhez. Nekik van a második legnagyobb könyvtár, több mint 3700 címmel. Ide tartoznak az exkluzív show-k, mint például a Dragon’s Den. Mint más régiókban is, a kanadaiak nézhetnek olyan filmeket és műsorokat, amelyek másutt nem érhetők el. Hiányzik azonban a más régiókban található tartalom. Egy jó VPN segítségével bármilyen Netflix régióra válthat, és élvezheti ezeket a címeket földrajzi korlátozások nélkül.

ArgentínaNetflix Argentina – 2.900 cím

A Netflix 2011. szeptemberében kibővült Argentínában. A régió mintegy 2900 címet tartalmaz a CBS, a Showtime és a Miramax latin-amerikai programjaival. Argentína 2900 címet tartalmazó könyvtára jóval kevesebb, mint az Egyesült Államokban kínált 7500, és még a Brazíliában elérhető 3600 cím. Nem csoda, hogy az előfizetők továbbra is a VPN-t használják más régiók tartalmának megnézésére.

AusztráliaNetflix Australia – 1500 cím

Az ausztrál férfiak 2015. márciusban fértek hozzá a Netflixhez. A valóságban már több százezer ausztrál volt a VPN-t használva, hogy más régiókban nézzen. Annak ellenére, hogy a Netflix Ausztráliában elérhető, a tartalom könyvtár kicsi. Körülbelül 1500 címmel rendelkeznek. Ez nem hasonlítható jól az Egyesült Államokban elérhető 7500 címhez. A szolgáltatás Ausztráliában is drágább, havi tervek 8,99 és 14,99 dollár között mozognak. Az ára a riválisaik alatt, a régióban – a Stan, a Presto és a Quickflix.

AusztriaNetflix Ausztria – 1600 cím

Az osztrák emberek 2014. szeptemberben kaptak hozzáférést a Netflix-hez. A dob elindult egy maroknyi európai országgal. Ausztriában viszonylag kis tartalom könyvtár található, mindössze 1600 címmel. A Netflix Austria árai havi 8,99 eurótól kezdődnek, és havi 4K-os adatfolyamba szeretnének havi 11,99 eurótól. A szolgáltatás drágább, mint az amerikai társa, és csak a tartalom körülbelül 20% -át tartalmazza. Egy jó VPN gondoskodik erről a problémáról.

BelgiumNetflix Belgium – 1800 cím

Belgium egy másik európai ország volt, amely 2014 szeptemberében megkapta a Netflix-et. Kissé nagyobb könyvtáruk van, mint Ausztriában, közel 1800 címmel. Ez még mindig messze elmarad az Egyesült Államokban elérhető 7500-ból. Az ár ismét 8,99–11,99 € havonta, attól függően, hogy a 4K tartalmat szeretné megnézni. A magasabb terv több egyidejű kapcsolatot is eredményez.

BrazíliaNetflix Brazil – 3600 cím

Brazília volt az első latin-amerikai ország, amely élvezte saját Netflix könyvtárát. A szolgáltatás 2011. szeptember 5-én indult, és ára havonta BR14,99 USD. Brazíliában nagyobb tartalom könyvtár található, mint a legtöbb országban, több mint 3600 címmel. Ez jóval kisebb, mint az amerikai könyvtár, de csaknem kétszerese a legtöbb európai országban elérhető címnek. Nekik van a legnagyobb könyvtár Dél-Amerikában és a régiók harmadik legnagyobb száma.

ColombiaNetflix Kolumbia – 2900 cím

Kolumbia csatlakozott a latin-amerikai országok sorozatához, amikor 2011. szeptember 9-én elindult a Netflix. A régió mintegy 2900 címet tartalmaz, ami összhangban áll Argentínával. Brazília a legtöbb tartalommal rendelkezik a régióban, több mint 3600 címmel. A többi Netflix régióhoz hasonlóan a kolumbiaiaknak nincs hozzáférése az Egyesült Államokban elérhető népszerű műsorokhoz és filmekhez. Sok tag továbbra is használja a VPN-t kedvenc tartalmának élvezetére.

DániaNetflix Denmark – 2200 cím

A Netflix 2012. szeptemberében kiterjesztette streaming szolgáltatását Dániába. Dánia kapcsán nincs sok tennivaló, ami nem igaz más európai országokra. A dán Netflix könyvtár 2200 címet tartalmaz. A szolgáltatás ára 75 DKR, ami havonta körülbelül 12 dollárnak felel meg. Az ár egy kicsit magasabb, mint az Egyesült Államok verziója, ahol kisebb filmek és televíziós műsorok közül választhat.

FinnországNetflix Finland – 2100 cím

A Netflex Finland szintén 2012. szeptemberében indult. A regionális könyvtár 2100 címet tartalmaz. Ez nagyon hasonló a többi európai országhoz. A szolgáltatás ára 7,99 € havonta. Ez 1 euróval kevesebb, mint Ausztriában és Belgiumban. 2012 októberében rövid ideig a Netflix rajongója volt Andromeda-nak, de gyorsan kihúzták a könyvtárból. Ellenkező esetben a tartalom nem számottevő más a közeli régiókhoz képest.

FranciaországNetflix Franciaország – 1 650 cím

Franciaország szintén csatlakozott a Netflix foldhoz 2012. szeptemberében. Kisebb könyvtáruk van, mint néhány európai országban, mintegy 1650 címmel. Eleinte Franciaország aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a Netflix bevezetése tönkreteszi az országokat a kultúrára összpontosítva. Erre válaszul a Netflix kifejlesztett egy eredeti, Marseille nevű eredeti példányt, amely a népszerű House of Cards sorozat újragondolása. A Netflix France ára 7,99 € havonta. Nem rossz ár, ám tartalmi könyvtáruk hiányzik, összehasonlítva az USA-ban szereplő könyvek közel ötszörös címével.

NémetországNetflix Németország – 1600 cím

A német nézők 2012. szeptemberében, öt másik európai országgal együtt hozzáfértek saját Netflix könyvtárához. A német Netflix könyvtár mintegy 1600 címet tartalmaz. A szolgáltatás havi 7,99 euróba kerül. A Netflix versenyképes az Amazon azonnali videóval, amely ugyanazt az árat számolja fel. Más német versenytársuk, a Watchever havi 8,99 eurót fizet. A többi európai országhoz hasonlóan a Netflix nem kínál sok választékot.

ÍrországNetflix Ireland – 2400 cím

A Netflix Írországban indult, az Egyesült Királysággal egy időben. Az ír nézők 2012. január 4-én csatlakozhattak a Netflixhez. Tartalomkönyvtáruk közelebb áll az Egyesült Királysághoz, mint más európai országok, több mint 2400 címmel. Ez magasabb, havonta 9 €. Rendelkeznek egy havi 8 eurós költségvetési tervvel is, amely kizárja a nagyfelbontású adatfolyamokat, és csak egy kapcsolatot engedélyezi. Ez azt jelenti, hogy nem nézhet egyszerre két eszközön.

LuxemburgNetflix Luxembourg – 1500 cím

Luxemburg 2014. szeptember 19-én csatlakozott a Netflix tapasztalatához. Mint sok más európai országban, a világ más területeivel összehasonlítva is van kis tartalomjegyzékük. A képviselők 1500 filmet és TV-műsorhoz férhetnek hozzá. A szolgáltatás ára 8,99 € havonta. Rendelkeznek egy havi 11,99 eurós tervével is, amely magában foglalja a 4K streaming-et. A luxembourgi tagok határozottan részesülhetnek abban, ha VPN-t használnak más régiók tartalmának megfigyelésére.

MexikóNetflix Mexikó – 3000 cím

Mexikó korai kiegészítése volt a Netflix beosztásának. A szolgáltatás rajongói 2011. szeptember 12-én hivatalosan is csatlakozhattak. Mexikóban található az egyik legnagyobb tartalomkönyvtár, több mint 3000 címmel. Csak néhány száz cím mögött áll Brazília és Kanada. Mexikónak mintegy 200 további címe van, mint az Egyesült Királyságban. Természetesen továbbra is jóval elmaradnak az Egyesült Államoktól, kevesebb mint felsorolt ​​műsor és film elérhető felével. A szolgáltatás ára 99 pesó havonta.

HollandiaNetflix Hollandia – 1950 cím

2013. szeptember 11-én a Netflix elindult Hollandiában. A Netflix nagyon okos megközelítést alkalmazott a BitTorrent hálózatok felkutatásakor, hogy megtalálja a letöltött legnépszerűbb műsorokat és filmeket. Tudták, hogy egy legális alternatíva kínálása az ügyfelek javát szolgálja, és nagy téttel járnak, ha több mint 3 milliárd dollárt fizetnek a kiegészítő tartalomért abban az évben. A következő negyedévben a Netflix először gyorsabban bővítette európai ügyfélkörét, mint az Egyesült Államok. Fogadásaiknak az elkövetkező években továbbra is megtérülniük kell.

Új ZélandNetflix Új-Zéland – 1450 cím

Az ausztráliai és új-zélandi Netflix felhasználók évek óta használják a VPN-eket a szolgáltatás eléréséhez. A Netflix végül 2015. március 24-én kezdte meg szolgáltatását Új-Zélandon. A szolgáltatás havi 9,99 USD-t (SD), és 12,99 USD-t (HD tartalom) fizet. Az egyetlen probléma az, hogy tartalmuk a régiók közül a legkisebb, mindössze 1450 címmel. Ötször kisebb, mint az Egyesült Államoké. Úgy gondolom, hogy biztonságos azt gondolni, hogy Kiwis továbbra is használja a VPN-t kedvenc műsorainak élvezetére.

NorvégiaNetflix Norvégia – 2200 cím

Norvégia 2012. szeptemberében csatlakozott a Netflix-hez, és Dániával, Finnországgal és Svédországgal együtt indultak. Az európai társaikhoz hasonlóan a norvég tagok hozzávetőlegesen 2200 címet tartalmazó könyvtárhoz férnek hozzá. A szolgáltatás ára 79 NOK, ami havonta mintegy 14 USD-t tesz ki. Ez elég drágának tűnik, tekintettel a régióban a tartalom hiányára. Szerencsére a norvégiai felhasználók VPN-t használhatnak más Netflix régiók népszerű tartalmainak eléréséhez.

SvédországNetflix Svédország – 2200 cím

A Netflix 2012 januárjában kezdte meg európai terjeszkedését az Egyesült Királyságban, és szeptember 18-ig kezdte meg elindítását Svédországban, Dániával, Finnországgal és Norvégiával együtt. A Netflix Norvégia tagjai a régióban 2200 címet választhatnak a könyvtárból. A svéd ügyfelek számíthatnak arra, hogy 79 SEK-t fizetnek, ami havonta körülbelül 12 dollárnak felel meg. Ez ismét drága a népszerű online streaming szolgáltatás amerikai verziójához képest.

SvájcNetflix Svájc – 1700 cím

A Netflix 2014 szeptemberében nyitotta meg kapuit a svájci kapcsolatok előtt. Svájc csatlakozott azon európai országok listájához, amelyek ugyanazon a napon hozzáfértek a Netflixhez. Sajnos a svájci könyvtár nagyon kicsi, mindössze 1700 címmel. Az ügyfelek elvárhatják, hogy fizetjenek prémiumot az európai társaikhoz képest. A Netflix ára Svájcban havi 11,90 frank. Ez havonta közel 13 dollárba kerül, ami meglehetősen prémium a többi régióhoz képest.

Megtekintheti a top 10 VPN szolgáltatások további lehetőségeket. Azt hiszem, elégedett lesz a fent felsorolt ​​bármelyik választással. A sebesség, a megbízhatóság és az ár alapján választottam őket más vezető VPN-szolgáltatókhoz képest. Emellett jó VPN-kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatásokat kerestem az Egyesült Államokban és más népszerű Netflix régiókban. Azt szeretné, ha egy gyors VPN-szolgáltató közvetíti a Netflix műsorokat és filmeket. Különösen akkor, ha szereti nézni a HD vagy akár 4K tartalmat. A bejegyzésben megosztott szolgáltatások a legjobb VPN-ek más népszerű streaming szolgáltatásokhoz is, mint például a Hulu, az Amazon Instant, a HBO Now, a BBC iPlayer, a Spotify és a Pandora..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map