A legjobb VPN-k a Playstation számáraA Playstation 4 jól teljesítette a konzolra vonatkozó elvárásait. Grafikák, amelyek a játéknak valódi életnek tűnnek, a játékok széles választéka nem engedi el, és a Blu-ray és a szokásos DVD-k lejátszásának képessége csak néhány a PS4-nél. A PS4 online funkciói, például a Netflix, a Hulu és a FUNimation figyeleme, vagy olyan online játékok lejátszása, mint a CoD, FFXIV, Destiny és Minecraft, számtalan órányi szórakozást kínálnak..

Lehet, hogy az online funkciók tiltva vannak attól függően, hogy hol tartózkodik és mit akar tenni. Ha el akarjuk kerülni ezeket a földrajzi korlátozásokat, hogy egy másik országban barátaival játszhassunk, vagy a Netflix adatfolyamát streambe tölthessük, miközben nyaralunk a támogatott régiókból, javasolnék egy VPN-t. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét egy másik helyre. A VPN lehetővé teszi, hogy egy másik országban játsszon barátaival, megnézze a streaming szolgáltatásokat a támogatott területeken kívüli vakációkon, megvédjen a DDoS támadásoktól, csökkenti a késést, és akár gyorsabb kapcsolatot is eredményezhet. Vessen egy pillantást a legjobb VPN-szolgáltatások listájára a Sony Playstation 4 (PS4) számára.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 2.85 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 jelölőnégyzetet

A Playstation 4 a DVD-ket fogja lejátszani, tehát ha nyaralni megy, és filmeket játszani és játékot játszani szeretne, a DVD-lejátszó és a PS4 csomagolása helyett csak PS4-t is készíthet. A streaming szolgáltatásokat hozzáadták a PS4-hez, így a video- és zeneszolgáltatások ugyanabban a dobozban helyezkedhetnek el, mint a játékod, ahelyett, hogy a TV-hez más mellékleteket kellene vásárolni a szolgáltatásért. Az olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, továbbra is külön tagságra van szüksége az alkalmazás letöltéséhez és a PS4 tartalom megnézéséhez. A PS4 közösségi médiáját is felhasználhatja annak bemutatására, hogy kiemelkedik a játékod, vagy elkészítheti a játék képeit, és elküldheti azokat.

A támogatott streaming szolgáltatások / alkalmazások a következők:

  • Helymeghatározó zene, Playstation Store, Amazon azonnali videó, Youtube, Netflix, HBO GO, MLB.TV Premium, Hulu, VUDU, Crackle, Crunchyroll, EPIX, Yupp TV, VidZone, Gaiam TV, Tunein Rádió, NBA játékidő, Qello koncertek, Élő esemény néző, WWE hálózat, NHL GameCenter Live, Daily Burn, Dish Network, NFL vasárnapi jegy, Snagfilms, Flex, FUNimation, ShareFactory, Colors!, Skype, Nico Nico, AR Play, Frobisher Says !, Kincses csomag, Paint Park, Paint Park Plus, Wake-Up Club, PS Home Arcade és Imaginstruments.

A támogatott közösségi média a következőket tartalmazza:

  • Facebook, Twitter és Flickr

Mindezen alkalmazások és a közösségi média mellett vannak játékok. A játékok mindig szórakoztatók, és az újabb grafikákkal fantasztikusan néznek ki. A PS4 játékok széles választéka elérhető, és rengeteg DLC ​​van a játékokhoz, amelyeket a PS4 áruházban meg lehet vásárolni. A játékokat a játéktól függően online vagy offline is játszhatjuk.

Néhány népszerű Sony Playstation 4 játék a következőket tartalmazza:

  • Batman Arkham Knight, GTA 5, Destiny, Bloodborne, MBL the Show 16, Fifa 16, Madden 16, NBA 2K16, CoD, Minecraft, Mortal Kombat X, Assassin’s Creed Syndicate, Plants vs. Zombies Garden Warfare és FFXIV.
  A legjobb VPN-k a Crunchyroll számára

A PS4 tagsággal rendelkezik a játékok speciális kiegészítőivel, a havi ingyenesen játszható játékokkal és még néhány online játékkal is. A tagság PlayStation Plus néven működik. Vásárolhat egy, három vagy egy éves hozzáférést. Az egy hónap 9,99 dollárba kerül, a három hónap 17,99 dollárba, egy év pedig 49,99 dollárba kerül.

A PS4 egy népszerű játékkonzol, amely kiváló grafikával rendelkezik. Számos alkalmazás és játék található a gyűjteményében. Ez lehetővé teszi a közösségi média használatát, hogy megmutassa a barátoknak, hogy vagy a játékokban. A PlayStation Plus lehetővé teszi azoknak a dolgoknak a feloldását, amelyek általában nem állnak rendelkezésre, havonta ingyenes játékokat szerezhetnek, és bizonyos játékokat online játszhatnak. Nem számít, mit csinálsz, a PS4 jó konzol játszani.

Most ugorjunk be, és nézzük meg a PS4 legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN a Playstation 4-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

  A legjobb VPN-k Cydia számára

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A PS4 legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is elérhető. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN olyan fejlett adatvédelmi funkciókat kínál, mint a dupla VPN, P2P szerverek és dedikált IP, amelyek valóban elősegítik a szolgáltatás kiemelkedését.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Playstation 4-hez: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2023-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

  A legjobb VPN-k Wisconsinhoz

Látogasson el a CyberGhost oldalra

4. A legjobb VPN a Playstation 4-hez: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A legjobb VPN a Playstation 4-hez: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ismét azt javaslom, hogy használjunk VPN szolgáltatást az online játékok földrajzi korlátozásainak feloldásához és a más országokban lévő streaming media szolgáltatások nézéséhez. A VPN megad egy IP-címet a kiválasztott kiszolgáló helyéről. Ez lehetővé teszi a Netflixhez hasonló szolgáltatások elérését, miközben a támogatott régiókon kívüli vakáció alatt áll. Javítja a teljesítményt és csökkenti a késést. Az elit játékosok értékelni fogják a hozzáadott DDoS védelmet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me