A legjobb VPN-k a Reddit felhasználók számára

Reddit logóA Reddit.com rendkívül nagy felhasználói bázissal rendelkezik. Valójában ez a 4. legkeresettebb webhely az Egyesült Államokban és a 6. legkeresettebb webhely a világon. Az Internet saját leírásának első oldala híreket készíthet vagy feltölthet. Szinte minden olyan témával rendelkezik, amelyre gondolhat. Ennek a népszerű webhelynek az egyik legjobb része, hogy ingyenes és mindenki számára nyitva áll. Mindaddig, amíg Reddit-fiókod van, akkor felteheted a fórumokat. Akár új vagy az adatvédelmi közösségben, akár egy tapasztalt veterán, frusztráló lehet, ha megtalálja az Ön igényeinek megfelelő VPN-t. Egyes webhelyek különféle tényezők alapján torzítják a VPN-értékelések eredményeit. Ezért fogjuk elmondani a legjobb VPN szolgáltatókról a Reddit megjegyzései szerint.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetet

Sok oka van annak, hogy a Reddit felhasználók miért keresnek nagyszerű VPN-ket. A személyes adatainak bizalmas megőrzése fontos oka a VPN használatának, de nem az egyetlen. Mások között szerepel egy termék megtalálása a magánélet védelme érdekében a WiFi hotspotokon, és segít a földrajzilag korlátozott tartalom megkerülésében. Egy jó VPN segít elérni ezeket a célokat és még sok más gyors. Tehát mi a legjobb VPN a Reddit felhasználók szerint? Lássuk.

1. A legjobb VPN a Reddit felhasználók számára: IPVanish

IPVanish

Az IPVanish az egyik kedvencünk. Itt van egy közvetlen megjegyzés egy közelmúltban Reddit felhasználó.

„Az IPvanish-ot csak azért használtam, mert bármilyen eszközzel működik. Még a Firestick is. Nem vagyok biztos a PIA-ban, de könnyedén csatlakozhat az OpenVPN-hez. Még ezt is megvan a telefonom, így nem is kell letöltenem az IPvanish alkalmazást. Az IPvanish-nek SOCKS proxy szervere is van. nagyszerű a kínzáshoz. Amikor leggyorsabban végeztem el, mintegy 200–250 Mbps sebességgel kapom a VPN bekapcsolt VPN-jét. Ezért is fizetök. Az IPvanish egyik legnagyobb hátránya, hogy ott vannak az egyik leggyorsabb szerver. Körülbelül 400 szerverük közül lehet választani. “

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN szoftver$ 7.50$ 58.497 nap

Az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN volt a sebesség-tesztekben. Amint azt a fenti megjegyzésben láthatja, több szerverhelyet fog találni az egész országban. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A Reddit felhasználók számára a legjobb VPN: PIA

Privát internet-hozzáférésFelhasználóként a privát internet-hozzáférés (PIA) számos különféle lehetőséget kínál Önnek. Korábban minden VPN-kiszolgálóhoz profilt kellett beállítania. Most könnyű csatlakozni bármelyik szerverhez a 28 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonthly2 YearsRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPablakok$ 6.45$ 59.957 nap

Itt van egy PIA-val kapcsolatos megjegyzés Reddit felhasználó.

„Szeretem a PIA-t, mert könnyen integrálódik az OpenVPN-be. Ez azt jelenti, hogy nincs probléma Linux számítógépen, router firmware-n, mint például a DD-WRT, vagy olyan eszközön a hálózaton, mint például a Raspberry Pi..

Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a Windows PC-n lévő VPN-ügyfél miatt. Ők, vagy bármely eszköz használhatják a PIA VPN-t az útválasztón, vagy más, a feladatnak szentelt eszközön. ”

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Azaz, ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. Ugyanakkor nem akarja magától értetődőnek venni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. A privát Internet hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb VPN a Reddit felhasználók számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Az ExpressVPN segítségével a gyors VPN-hozzáférés és a MediaStreamer intelligens DNS-szolgáltatásként működik a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot és megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Nem nehéz látni az ExpressVPN használatának előnyeit.

OrszágokLocationsServersProtocolsSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN szoftver$ 12.95$ 99.9530 nap

Itt van egy megjegyzés egy Reddit felhasználó a szolgáltatásról.

„Az ExpressVPN rendkívül megbízható és gyors számomra. Akkor fogom használni, ha lángoló gyors kapcsolatot és az ExpressVPN-t akarok megkerülni a régiózárat. ”

Noha az ExpressVPN-t magasabb áron értékesítik, mint a listánkban szereplő többi szolgáltatást, az érték magas, tekintettel a hálózati és szolgáltatási funkciók méretére. Csatlakoztathat egy számítógépet, kézi eszközt, útválasztót és játékkonzolt (SmartDNS) egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

4. A legjobb VPN a Reddit felhasználók számára: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erős jelenléttel rendelkezik, mivel az egész világon található kiszolgálókkal rendelkezik. A tagoknak teljes hozzáférésük van a hálózatukhoz az egész világon, nagyon jó áron.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPablakok$ 11.95$ 69.0030 nap

Itt található egy idézet a Reddit felhasználó a NordVPN-ről.

“Személy szerint úgy gondolom, hogy az nordvpn nagyon kiváló.”

Meg fogja tapasztalni, hogy az NordVPN ár-érték arányban az egyik legjobb szolgáltatást nyújtja. Természetesen érdemes feliratkoznia egy hosszabb fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 2,75 USD 3 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

5. A legjobb VPN a Reddit felhasználók számára: StrongVPN

StrongVPN

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és protokolljainak száma alapján számolt fel díjat a felhasználóktól. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
2646682OpenVPN, PPTP, L2TPVPN szoftver$ 7.50$ 52.497 nap

Itt található egy idézet Reddit felhasználó a StrongVPN-ről.

„Már egy teljes hónap telt el az iskolaévben, és nem kapott értesítést / problémát a StrongVPN használatával kapcsolatban. torrenting + campus sávszélesség = FTW ”

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik a világ más részeire szeretnének utazni, és hozzáférni akarnak a Netflixhez.

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 4,37 USD. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

StrongVPN

És ott van a legjobb választás a legjobb VPN-ekre Reddit szerint. Nyugodtan nézze meg a mi oldalainkat top 10 lista VPN szolgáltatók. A lényeg az, hogy sok jó termék van odakint. Minden attól függ, amit keres. Reméljük, hogy ez a bejegyzés és a Reddit többi felhasználójának megjegyzései segítették meghozni a lehető legjobb döntést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map