Sky GoA Sky Go az Egyesült Királyságban elérhető prémium streaming szolgáltatás, amelynek célja a Sky TV társa. Rendezvényei vannak, amelyeket csak rövid ideig fednek le a csatornán, és rengeteg amerikai műsoruk is van. A Sky Go nézői élvezhetik a játékkonzolokon, valamint a mobiltelefonokon, a PC-n és a Mac-formátumban történő programozás figyelését. Ha megpróbálja elérni a Sky Go-t az Egyesült Királyságon kívülről, akkor VPN használata nélkül akadályoztathatja meg ezt. Egy jó VPN segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Tegyük fel, hogy gyorsan lerontjuk a Sky Go szolgáltatásban elérhető csatornákat.

  • Sky 1 HD
  • Sky Arts
  • Sky Atlantic HD
  • Sky Movies HD
  • Sky Living HD
  • Sky News HD
  • Sky Sports HD

Ezekkel a lehetőségekkel néhány népszerű amerikai műsor végre elérhetővé válik streamingként, míg korábban az Egyesült Államokon kívül nem láthatták volna őket. Ha megszokták a Sky nézését, a Sky Go hasonlóan működik a többi streaming szolgáltatáshoz, abban az esetben, ha lehetősége van filmeket nézni vagy tv-ben felzárkózni a mobilalkalmazásból. Ez nagyszerű, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, de mi van, ha külföldre utazik? Nos, akkor akkor lenne szüksége VPN-re.

A virtuális magánhálózat (VPN) egy biztonságos kapcsolat, amelyet szerverhez hoztak létre, valószínűleg egy másik országban. A VPN titkosítja az Ön böngészését, és azt mutatja, hogy egy másik országban található. Ennek előnye az, hogy megkerüljük a földrajzi korlátozásokat. A földrajzi blokkolás olyan technológia, amelyet a felhasználó helyének azonosítására használnak az IP-cím alapján. Ha egy bizonyos területen kívül tartózkodik, akkor nem fog látni semmit.

A VPN használatának további előnye a biztosított titkosítási szint. Még akkor is, ha korábban nem gondolt a titkosításra, ez határozottan ideje megfontolni ezt a lehetőséget. A személyazonosság-lopások egyre gyakoribbá válása esetén az adatok védelmét biztosítani kell, ha csak lehetséges. Milyen protokollokat és szolgáltatásokat kell használni? ez tényleg attól függ, hogy mi a céljaid. Bár minden opciónk biztonságos titkosítást használ, az OpenVPN protokoll használata mindig a legjobb választás, amikor csak lehetséges. Mivel a sebesség jellemzően a lényeg, az OpenVPN-t (UDP) kell használni. Ez a legjobb megoldás Skype, VoIP, online játékok számára, vagy akár olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix vagy a Sky Go. Ha kapcsolódási problémái vannak, és problémák merülnek fel a kapcsolat lemondásával, akkor az a legjobb fogadás, ha az OpenVPN-t (TCP) használja. A TCP verziója kissé lassíthatja a kapcsolatot, de azért van, mert az adatok hibaellenőrzésen mennek keresztül. A VPN-hez való streaminghez vagy a mobilhálózaton keresztül történő csatlakozáshoz más protokollokat is megvizsgálhat, ideértve az L2TP-t és az IKEv2-t a jó magánélet érdekében.

Ha a legjobb szolgáltatást szeretné, javasoljuk az ExpressvPN-t. Nem vezetnek naplókat, és rendelkeznek egy kill kapcsoló funkcióval, így biztosítva, hogy személyes adatai biztonságban maradjanak. Ha meg akarja próbálni a kezét a Sky Go streamingjein, az ExpressVPN ismét a legjobb választás. Van kliens szoftverük a Windowshoz és a Machez, és egy mobil klienst is kínálnak, tehát csak csatlakoznia kell, és beállítva lesz, mintha az Egyesült Királyságban lenne..

Ha csak a földrajzilag korlátozott tartalomhoz szeretne hozzáférni, akkor válassza az ExpressVPN MediaStreamer szolgáltatást. Ez egy intelligens DNS szolgáltatás, amely elősegíti a csatornák feloldását kis sebességcsökkenés nélkül. Attól függően, hogy hol tartózkodsz, ez esetleg nem jelent problémát. Azt javasoljuk azonban, hogy a titkosított opcióval járjon. Nem javasolnánk értékpapír kereskedését a sebesség érdekében. Míg a sebesség problémát jelent, ha bizonyos esetekben próbálkozik az adatfolyammal, mivel csak 800 mbps sebességre van szüksége, a minőség nem romolhat. Ez ismét attól függ, hogy hova csatlakozik. A titkosítás extra rétege minden sebességvesztést megéri. Az ExpressVPN tagok teljes hozzáféréssel rendelkeznek mind a VPN-hez, mind a MediaStreamerhez.

További késedelem nélkül a Sky Go legjobb VPN-jeit közelebbről tekintheti meg:

1. A Sky VP-hez a legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A Sky VP-hez tartozó legjobb VPN: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A Sky VP-hez tartozó legjobb VPN: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A Sky VP-hez tartozó legjobb VPN: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A Sky VP-hez a legjobb VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Azok a lehetőségek, amelyeket ebben a bejegyzésben megemlítünk, a legjobbak, tehát megnézheti a az első 10 VPN-szolgáltatás, de valószínűleg nem kell. A biztonságot, a sebességet és az árat választottuk kritériumként. Ezen kívül kiválasztottuk azokat is, amelyek nagyszámú hálózati szerverrel rendelkeznek az Egyesült Királyságban. A legjobb szolgáltatók gyors hálózatokkal rendelkeznek a Sky Go más országokból történő streamingjéhez, valamint az Ön személyes adatainak védelméhez. Jó ok arra, hogy a legjobbat válasszák.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me