A legjobb VPN-k a szabad formában (ABC család)

Szabad formaA Freeform, korábban ABC Family néven ismert, egy alapvető kábel- és műholdas csatorna, amelyet 2001 óta az ABC birtokolt. Az Disney amerikai műsorszóró társaság leányvállalata. A csatorna kínálatában szerepelnek a modern és családorientált műsorok, amelyek nagy közönséggel rendelkeznek, de számos kiemelt sorozat és film 14 és 34 év közötti nők számára készült. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, ingyenesen nézhet online, bejelentkezés nélkül. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, VPN-t kell használnia a földrajzi korlátozások elkerülése érdekében. Vessen egy pillantást a Freeform legjobb VPN-jeire.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Az olyan programozási típusok, amelyekre számíthat, hogy látják a Freeform-on (ABC Family), többek között játékfilmek, TV-filmekhez készültek, vallási programozás és szindikált műsorok. Az Egyesült Államok lakosságának körülbelül 82% -a, aki legalább egy tv-vel rendelkezik, férhet hozzá ehhez a csatornához, tehát ha az Egyesült Államokban tartózkodsz, nagy esély van arra, hogy megvan, vagy ismered valakit. Természetesen, mivel ez családorientált, az egész család megnézheti. Vessen egy pillantást néhány programozásra.

 • Melissa és Joey – 4 éves családi show, melissa Joan Hart és Joey Lawrence szereti őket, hasonló stílusban, mint a Who’s The Boss a 80-as években.
 • The Fosters – Tini és családi dráma az azonos nemű párról, amely többnemzetiségű családot nevelt fel.
 • Az utolsó emberig – Családkompozíció, amelyben Tim Allen szerepel, mint 3 lánya apja és a sportáru-áruházláncok marketing igazgatója.
 • Születéskor elcserélték – A legmagasabb besorolású show az ABC családban körülbelül 2 olyan tinédzserről, akik születéskor váltottak át és 2 nagyon különböző világban élnek. Ez az első sorozat a hálózati televízióban, amely teljes jeleneteket mutat be az amerikai jelnyelven (ASL). Bemutatja néhány olyan problémát is, amelyekkel a siket gyermekek szembesülnek a „hallások” -kal szemben, ahogyan a műsorban említik őket.
 • görög – Dráma / vígjáték a hallgatókról, akik testvériségekben és egyházi közösségekben vesznek részt a kitalált Ciprusi-Rhodes Egyetemen.

Az évszakától függően az állomás teljes hosszúságú, családi mozifilmeket mutat be, amelyeket a színházakban adtak ki. Néhány példa erre: a Grinch ellopta a Chtistmákat és a National Lampoon karácsonyi vakációját. Ez csak néhány a sugárzott műsorok és filmek közül, de még sok más. Ahogy a kábelcsatornák jövője kevésbé biztos, a kérdés az, hogy mi fog történni az olyan csatornákkal, mint az ABC Family? Ennek egy részére már megválaszolható. A Freeform (ABC Family) eladta a show-k egy részét az olyan online streaming szolgáltatásoknak, mint a Netflix és a Hulu..

A változás az, amelyet az ABC Family ismer. Valójában 1977-ben kezdődött, a Pat Robertson nevű népszerű televíziós prédikátor részlegeként. Az idő múlásával bekerült a családi csatornába, és 1998-ban a Fox vásárolta meg. 2001-ben az ABC megvásárolta a csatornát és átnevezte azt ABC Family-nek. Nem sok állomás rendelkezik azzal a hosszú élettartammal, amellyel megvan, és nem vállal elkötelezettséget a családi műsorok sugárzására.

Miért használjon VPN-t az ABC Family tartalmának streamingéhez? Nagyszerű, ha jelenleg az Egyesült Államokban van, de mi van, ha nem? Ha Ön külföldi illetőségű és külföldre utazik, vagy ha másik országból próbál nézni, akkor akadályoztathatja meg a programozás Egyesült Államokon kívüli látását. A blokkolás azért történik, mert a technológia, amely lehetővé teszi a tartalom streamingét, azt is olvassa, ahol a számítógép található. Ebben az esetben okos ötlet lenne a VPN használata. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, és készen állsz. Bármelyik országból megteheti, ahol tartózkodik. Ezzel a technológiával becsapja azt a gondolatot, hogy az Egyesült Államokban található, még akkor is, ha Ön nem.

A VPN másik hasznos funkciója a biztonsági szemponttal foglalkozik. VPN használatával biztonságos kapcsolatot hozhat létre az Egyesült Államokban vagy bármely más országban, amelyhez csatlakozni kíván. A VPN hozzáteszi a titkosítási réteget bármihez, amit online tesz, akár az ilyen tartalom feloldását próbálja meg, akár érzékenyebb műveleteket hajt végre. Valójában azt javasoljuk, hogy a magánélet védelme érdekében VPN-t használjon. A mai társadalomban sok ember szeretne megismerni személyes adatait.

Most már látnia kell, hogy van néhány jó előnye a VPN használatának, és erre szükség van, ha azt tervezi, hogy a Szabad formát az Egyesült Államokon kívül nézi. Melyik a legjobb? Az összes olyan választás, amelyet a fenti táblázatban megemlítünk, jó lehetőség, és úgy gondoljuk, hogy bármelyikével örülne. Van néhány kedvence a listán. Az ExpressVPN a csúcson van, mert úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb VPN összességében. Megbízható hálózatot és szervereket kínálnak szerte a világon. Gyors sebességet kínálnak, ami jó az olyan tartalmak feloldásához és streamingjéhez, mint az ABC Family vagy bármely más. Nem szabad megemlíteni az ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS) szolgáltatást sem. Segít nézni olyan dolgokat, mint a Netflix, az ABC Family és más, anélkül, hogy a titkosítás fölött lennének. Ez egy jó megoldás, ha sebességgel kapcsolatos problémái vannak, de titkosítatlanul figyeli a tartalmat. A SmartDNS minden bizonnyal működni fog, de hiányzik a VPN adatvédelme. Szerencsére az ExpressVPN tagjai korlátlan hozzáféréssel rendelkeznek mindkét szolgáltatáshoz.

Most ugorjunk be, és vessünk közelebbről a Freeform legjobb VPN-jeit.

1. A legjobb VPN formanyomtatványhoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN formanyomtatványhoz: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A legjobb VPN formanyomtatványhoz: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A legjobb VPN formanyomtatványhoz: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A legjobb VPN formanyomtatványhoz: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Ha más választást szeretne, kérjük, nézd meg a mi oldalt az első 10 VPN-szolgáltatás oldalt. De nem kellene. Azok, amelyeket itt említünk, több kritérium miatt vannak a listán. Ezek az áron, a sebességen, a biztonságon és a szerver helyén alapulnak. Úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz az itt felsorolt ​​lehetőségekkel. A VPN kiválasztásakor ki kell választania egyet, amely feloldja a látni kívánt tartalmat, és megóvja magánéletét. A szolgáltatók, akiket itt említünk, közismertek, és mindegyiket meg fogják tenni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map