Warhammer2Teljes háború: A Warhammer II (amelyet gyakran csak Warhammer II-nek hívnak) egy kör-alapú stratégia és valós idejű taktikai videojáték, amelyet a Sega játékok készítenek. A Windows számára szeptemberben, 2017 szeptemberében, a MacOS és Linux számára pedig 2018 novemberében jelent meg. Természetesen a játék a népszerű Warhammer sorozat folytatása. Bekapcsolódhat a diplomácia irányába és harcolhat az AI által ellenőrzött akciókkal. Mivel a sorozat annyira népszerű és többjátékosként is játszható, a játék minden bizonnyal elfoglalt lesz időről időre. Ez nagy oka annak, hogy a VPN-t javasoljuk a játékhoz. Vannak más okok is, de ezekről egy pillanat alatt többet tudunk mondani. Először viszont vessünk egy pillantást a Total War legjobb VPN-éire: Warhammer II.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Ez a stratégiai játék meglehetősen kiterjedt, és csapatait körökben mozgatja a térképen. A játék versenyek között szerepelnek a gyíkok, a magas tündék, a sötét tündék, a skaven, valamint a Tomb Kings és a Vampire Coast. A játszható versenyek mindegyikének megvan a saját történetét és jeleneteit. Kampányokat is játszhat egy másik lejátszóval, co-op módban, vagy akár fejjel fejjel.

Számos módja van annak, hogy egy VPN segítsen a játékban. Mivel csatlakozhat egyhez, így kiválaszthat egy kevésbé elfoglalt régiót, ahol játszani szeretné. A versenyzők tudják, hogy a játék sebessége fontos. A Total War: Warhammer II esetében a késés különbséget tehet a mérkőzés megnyerése vagy elvesztése között. Ha az internetszolgáltató elkezdi fojtani tevékenységét, akkor a játék megáll. A probléma megoldása az, ha csatlakozik a VPN-hez a forgalom titkosításához. Ha a szolgáltató konkrét mintákat keres, akkor a szolgáltatás megakadályozza a szolgáltatót, hogy látja.

A VPN-hez való kapcsolódás másik jó oka az elosztó szolgáltatásmegtagadás (DDos) támadásainak megelőzése. Senki sem akarja, hogy elkerüljék a Total War: Warhammer II játékát. Nagyon frusztráló lehet, különösen, ha civilizáció felépítésén dolgozik. Ezért megkerülheti ezt a problémát, ha csatlakozik egy másik régió szerveréhez. Ennek gyorsan meg kell oldania a kérdést.

Mi a legjobb VPN a teljes háborúhoz: Warhammer II?

A kérdés megválaszolásának legjobb módja érdekében vegye figyelembe néhány tényezőt. Kritériumaink a sebességgel és a hozzáféréssel kapcsolatosak lesznek. Csak akkor tudjuk megmondani, mi a legjobb VPN a Total War: Warhammer II számára.

  • Szolgáltatók, amelyek képesek megkerülni a tűzfalakat és a földrajzilag blokkolt tartalmakat, hogy hozzáférjenek a tartalomhoz függetlenül attól, hogy hol tartózkodik
  • Nagy és stabil hálózatok, magas hálózati stabilitással, hogy a játék közben csökkenjen a leválasztások száma
  • Szolgáltatók gyors kiszolgálókkal a különböző régiókban, amelyek segítenek a lehető legjobb sebesség biztosításában, amikor a Total War: Warhammer II játékot játsszák
  • Erős titkosítás a magánélet védelme és a DDoS támadások megelőzése érdekében
  • Szigorú bejelentkezési szabályok

Az alábbiakban részletesebben áttekintjük a Total War legjobb VPN-jeit: Warhammer II.

1. A teljes háború legjobb VPN-je: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A teljes háború legjobb VPN-je: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A teljes háború legjobb VPN-je: Warhammer II: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A teljes háború legjobb VPN-je: Warhammer II: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A teljes háború legjobb VPN-je: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Jó okok vannak a VPN használatára, amikor a Total War: Warhammer II játékot játsszák. Jó ötlet az iskolai vagy a tűzfalak földrajzi korlátozásainak megkerülése és a DDoS támadások megóvása, a versenyképes játék elhárításának elősegítése. Más lehetőségekkel kapcsolatban további információkat talál a top 10 VPN lista. Mindegyik jól működik, de úgy döntöttünk, hogy a Total War: Warhammer II-vel kapcsolatos tapasztalatait a lehető legjobban optimalizáljuk. Ily módon elkerülheti a késést, a lehető legnagyobb sebességet kaphatja, és megakadályozhatja a DDoS támadásokat. Az útmutató elolvasásával segítünk megtalálni a legjobb lehetőségeket.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me