A legjobb VPN-k a Tempe számára

Tempe, ArizonaTempe, Arizona ad otthont az Arizonai Állami Egyetemnek (ASU). Fővárostól keletre fekszik, és 182 ezer lakossal rendelkezik. Egyes főiskolai városoktól eltérően, a városban és a környező területeken rengeteg tennivaló van. Ha azt tervezi, hogy a Tempe vagy a Phoenix területére megy, akkor valószínűleg nyilvános WiFi-t kell használnia. Ha igen, javasoljuk, hogy csatlakozzon először egy VPN-hez. Röviden ismertetjük ezt a fontos lépést. Arra kérjük azonban, hogy nézd meg a Tempe legjobb VPN-jeinek listáját.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75PIA80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Bár a korai indián amerikaiak a 15. században telepedett le a területet, nagyrészt elhagyták azt. Az amerikai katonaság azonban 1865-ben alapította Tempe belvárosát. Ezt tették, hogy Fort McDowell-et táplálékkal és állatokkal látják el. Manapság a kereskedelem uralja a gazdaságot.

Foci rajongóként tudod, hogy az Arizona State Sundevils a Sundevil Stadionban játszik. Sok éven át a Fiesta Bowl otthona volt. A BCS napjain a Fiesta Bowl számos nemzeti bajnokságot rendezett.

Akár meglátogatja a Tempe-t, hogy megnézze az ASU játékát, vagy más okok miatt, valószínű, hogy lesz némi leállás. Szerencsére sok vállalkozás és létesítmény ingyenes Wi-Fi-t kínál ügyfeleinek. Mielőtt csatlakozna a WiFi-hez ezen a helyen, fontos, hogy használjon VPN-t. Ha nem, akkor kiszámíthatatlanul támad. Ennek oka az, hogy a számítógépes bűnözők szívesen megkapták az adatokat. Mindig fennáll annak a kockázata, hogy valaki a sarkon hátrál, csak arra vár, hogy megtalálja a kiszolgáltatott célt. VPN használatakor biztonságos és privát kapcsolatot hoz létre a választott kiszolgálóval. Ez sokkal nehezebbé teszi a számítógépes hálózatok számára az adatok ellopását.

A VPN használatának következő oka az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ha szereted nézni a focit, akkor tudod, hogy a játékszerekbe bekerülhetnek az árak. Bármikor megnézheted a játékot a tévében, de mi van, ha nincs kábel- vagy műholdas előfizetése? Itt nézheted meg a játékot online. Előfordulhat, hogy a játékokat blokkolják, mert a licenc engedélyek miatt a városban tartózkodsz. Ezeket nevezik áramszüneteknek, és határozottan bosszantóak lehetnek. VPN használatával csatlakozhat egy másik terület szerveréhez. Ez megakadályozza, hogy a médiavállalatok felismerő szoftvere blokkolja az Ön területét. Így élvezheti a játékot, mint általában az interneten.

Itt van egy másik példa. Ha valaha is megpróbálta használni a WiFi-t az iskolában vagy egy munkahelyen, akkor nagy eséllyel tapasztalhat meg egy szervezeti tűzfalat. Ezeket az üzeneteket kapja meg, ha megpróbál elérni egy olyan webhelyet, amelyet az iskola nem gondolja, hogy látnia kell. Rendkívül általánosak az iskolákban, a vállalkozásokban és még néhány országban is. A VPN használatával megkerülheti ezeket a korlátozásokat is. Most látja, miért fontos, itt van egy kicsit több a választásokról, amelyekről korábban beszéltünk.

1. A legjobb VPN a Tempe-hez: IPVanish

IPVanish

Phoenix a forró időjárásáról ismert. Megmondhatjuk, hogy az IPVanishnek hálózati operációs központja (NOC) van Phoenixben, és ott elég jól működik. Nem kell aggódnia a jó sebesség miatt, bárhol is van a városban. A VPN szolgáltatásnak több szerver helye van az Egyesült Államokban, mint a listánkon szereplő többi vállalkozásnál. Ez teszi az IPVanish-ot az egyik kedvenc VPN-nek, amelyet Tempe-ban használhatunk.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Az IPVanish 24 szervert üzemeltet Phoenixben, és Ön hozzáférhet mindegyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. Például, phx-a01.ipvanish.com. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Teszteltünk egy IPVanish szervert a Phoenixben, a phx.a16.ipvanish.com, és a sebesség 63,56 Mbps volt. Kábel-Internet-kapcsolataink ugyanolyan sebességgel működnek.

IPVanish Phoenixx sebességteszt

Értéket tekintve az IPVanish-et nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ez igazságosnak bizonyul Havonta 4,87 USD az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

2. A legjobb VPN a Tempe-hez: ExpressVPN

ExpressVPN

Ha valaha megakadályozták, hogy tartózkodási helyük alapján láthassanak tartalmat, akkor ezeket földrajzi korlátozásoknak hívják. Az ExpressVPN MediaStreamer szolgáltatásának és a szervereik hatalmas hálózatának használatával létrehozhat egy intelligens DNS beállítást. Ez azt jelenti, hogy megkerülheti a korábban tapasztalt ilyen típusú geo-blokkokat. Ezenkívül a szolgáltatás titkosítja az online forgalmat az Ön személyes adatainak védelme érdekében.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Az ExpressVPN hatalmas VPN-hálózata jó választást kínál számukra magánéletének védelme érdekében. Akár Tempe-ben, Phoenix-ben, más Egyesült Államok városaiban, akár másutt nemzetközileg is vannak, szerverjeik százai vannak a kulcsfontosságú helyeken, hogy segítsen megvédeni magánéletét és megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

Az ExpressVPN alkalmazás használatához először töltse le és telepítse. Miután kinyitotta, kattintson a „Hely választása” gombra. Most akkor el kell mennie az „összes” szakaszba, és be kell írnia a Phoenix-et (mivel olyan közel van Tempe-hez) a fenti keresőmezőbe. Sajnos nem szabad az egyes kiszolgálókat választani, de kiválaszthatja azt a várost, amelyhez csatlakozni szeretne. Ez valószínűleg a VPN-kiszolgálók terheléselosztásának köszönhető. Kipróbáltunk egy szervert a Phoenixben, és 54,54 Mbps sebességet kaptunk.

ExpressVPN Phoenix sebességteszt

Az ExpressVPN szolgáltatásának magasabb ára van, mint a közösség néhány szolgáltatójának. Néhány olcsóbb ajánlat azonban nem nyújtja a szolgáltatásokat vagy a hatalmas hálózatot. Ez azt jelenti, hogy magas értékű szolgáltató a könnyű használat, hatalmas hálózat, nagyszerű szolgáltatások, ügyfélszolgálat és egyéb okok miatt. Csatlakozhat számítógép, kézi eszköz, útválasztó és játékkonzol (SmartDNS) segítségével egyetlen VPN-fiókkal, csak Havonta 6,67 USD éves előfizetéssel.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

3. A legjobb VPN a Tempe-hez: NordVPN

NordVPNA NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

OrszágokLocationsUSA szerver helyek
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A NordVPN 27 szervert üzemeltet Phoenixben. Sajnos a NordVPN kliens nem jeleníti meg a szerver városát. Ugyanakkor kedvesen megadták nekünk a Phoenix szerverszámát. Csatlakozni szeretne a következő szerverek egyikéhez: 317, 337-342, 821-824, 988-1003. Egy adott szerver szám kiválasztásának legegyszerűbb módja az alkalmazás „Szerverek” fülének kiválasztása, majd az eredmények ábécé sorrendbe rendezése. Ezután görgessen lefelé, és válassza ki a fent felsorolt ​​szerverszámokat. Láthatja a betöltési idő százalékát és az egyes kiszolgálók távolságát. Teszteljük az Egyesült Államok # 821 szervert Phoenixben, és gyorsnak találtuk 63,64 Mbps letöltési sebességgel..

NordVPN Phoenixx sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. Csak korlátlanul regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra Havonta 3,99 USD 2 éves tagsággal.

Látogasson el a NordVPN oldalra

4. A legjobb VPN Tempe: PIA

Privát internet-hozzáférésA privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 28 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel. Miután kiválasztott egy helyet, könnyen csatlakozhat a Phoenix szerverekhez.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nem sok minden. Egyszerűsége nem azt jelenti, hogy az ügyfél nem jellemző szolgáltatásgazdagságra. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint láthatja a sebességtesztünk azt mutatta, hogy a PIA 62,36 Mbps sebességgel futott, miközben csatlakozott a Phoenixhez.

PIA Phoenixx sebességteszt

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani a Phoenixben. Ezenkívül jó szolgáltatás, ha hozzáférni szeretne a Netflix különféle régióiban. A privát internet-hozzáférés VPN-t kínál egyszerűen Havonta 2,50 USD.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

5. A legjobb VPN a Tempe-hez: StrongVPN

StrongVPN

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legfejlettebb és legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. Korábban a társaság a felhasználót a kiszolgálói helyek és protokollok száma alapján számította fel a felhasználókra. Ahogy a közösség megváltozott, a StrongVPN most teljes hozzáférést kínál a tagok hálózatához több száz szerverrel világszerte.

OrszágokLocationsServersUSA Server LocationsSoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCablakok$ 7.50$ 52.497 nap

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS-szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

A StrongVPN 6 szervert üzemeltet Phoenixben. Nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza az Egyesült Államok – Phoenix lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztak egy Phoenix-i szerverhez, teszteltük a sebességünket és 62,03 Mbps sebességűnek találtuk.

StrongVPN Phoenixx sebességteszt

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló igazságos Havonta 4,37 USD. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

StrongVPN

6. A legjobb VPN a Tempe-hez: HMA

HMA Pro VPN

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA Pro VPN Network – USA szerverhelyek
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA 175 VPN szervert üzemeltet az Egyesült Államokban, köztük számos szervert Phoenix-ben. A Phoenix szerveréhez való csatlakozáshoz a „Helyzet módba” kell lépnie, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Phoenix-t. Innentől kiválaszthatja az USA, Arizona, a Phoenix szerver helyét. Csatlakoztunk egy Phoenix-i szerverhez a teszteléshez, és a sebesség 62,22 Mbps volt.

HMA Phoenixx sebességteszt

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál egyszerűen Havonta 6,99 USD és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

Bármikor nyugodtan nézze meg a top 10 VPN szolgáltatási lista, ha más lehetőségeket szeretne. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy az elsőként említett lehetőségek megfelelnek az Ön igényeinek. A sebesség, a megbízhatóság, az ár és a biztonság szempontjából választottuk őket. A Phoenixben és a Tempe-ben található kiszolgálókkal rendelkező szolgáltatókat is keresettünk. Így hozzáférhet a legjobb sebességhez. Természetesen mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek, tehát nem baj lehet igazán. A sebesség fontos, ha az élő tartalom letöltését vagy streamingét tervezi. Remélhetőleg útmutatónk segít megalapozott döntés meghozatalában, hogy megfeleljen igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map