A legjobb VPN-k a VUDU-hoz

WalmartA VUDU egy médiavállalat és tartalomszolgáltató rendszer. Bár kezdetben elkészítették saját set top boxjaikat, engedélyezte technológiájukat a Roku és a Smart TV kedvelőinek, és most önálló video streaming szolgáltatást kínálnak a TV-hez és a filmekhez. Más havi díjakat tartalmazó streaming szolgáltatásokkal ellentétben a Vudu a pay-you-go rendszert kínálja. Ez lehetővé teszi számukra, hogy filmeket készítsenek ugyanabban az időben, amikor DVD-n jelennek meg, vagy néha még hamarabb is. Mivel a Vudu anyavállalata a Walmart, Önnek lehetősége van arra is, hogy az ott vásárolt filmek digitális másolatát hozzáadja a VUDU-fiókjához. Jelenleg a VUDU szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el. Az Egyesült Államokon kívüli emberek VPN-t fognak használni, hogy elkerüljék a földrajzi blokkolást és elérjék a Vudu-t.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Egyértelmű, hogy a VUDU-nak jó ötlete van. Mivel ez a fizetés, ahogy megy, a szolgáltatás ingyenes, de vagy jóváírásokkal kell rendelkeznie a számláján, vagy a fizetési módnak a fiókjához kell kapcsolódnia. Ez a modell miatt több filmhez férhet hozzá, mivel az engedélyezési ügyletekről valójában nem kell tárgyalni. Több mint 18 000 film található a VUDU katalógusban. A filmek kölcsönzésére vagy megvásárlására szolgáló hitelek online vagy a Walmart üzletben vásárolhatók. Attól függően, hogy később szeretné megnézni a filmet, vagy csak bérelni azt, különféle összegeket számol fel. Film kölcsönzéséhez kiválasztja a megtekinteni kívánt filmet vagy műsort, és egy bizonyos ideig hozzáférhet ahhoz.

Mint már említettük, a VUDU tévéműsorokat és filmeket kínál. Érdekes még megjegyezni, hogy szezonokat vagy olyan show-epizódokat vásárolhat, mint a Trónok Game, a The Walking Dead vagy az American Titans. Több mint 5 ezer műsorral elérhető, a lehetőségek végtelenek, főleg a TV-hez és a filmekhez tartozó összes műfaj esetében. Ennek a szolgáltatásnak egy másik érdekes tulajdonsága, amit még nem láttak más streaming szolgáltatásokban. Van véleményük a webhely megfigyelőitől, mint a legtöbb másoknak, de a legnépszerűbb film-ismertető webhelyről, a Rotten Tomatoes-ról is bekapták a véleményeket. Ez rendkívüli, mert sokan a Rotten Tomatoes-t használják filmkritikusok és megfigyelők véleményének olvasására. Mivel ez az információ annyira könnyen elérhető, lehetőséget nyújt a tag számára annak eldöntésére, hogy költenek-e pénzt a film megtekintésére, vagy kihagyására.

Mindez jól hangzik, de mi az a fogás? A VUDU szolgáltatás csak az Egyesült Államokban érhető el, legalább VPN nélkül. Ha külföldre utazik, vagy egy másik országban él, akkor mindenképpen akadályoztathatja meg a VUDU megtekintését. VPN használatával azonban hozzáférhet az amerikai média bástyájához. Amerikában sok nagyszerű film és nagyszerű TV található, így nem kell elmulasztania csak a tartózkodási helyét.

Hogyan működik a VPN? A VPN biztonságos kapcsolatot hoz létre egy szerverrel, valószínűleg egy másik országban. Ezzel hozzáférhet a VUDU-hoz, és bármit megnézhet. Mindaddig, amíg az USA-ban szervert választ, rendben kell lennie. Ami a protokollokat illeti, az OpenVPN (UDP) protokollt választanák, mert ez a leggyorsabb. A video streamingnél a sebesség elengedhetetlen, különösen mivel legalább 1 mbps csatlakozási sebességre van szüksége. Csatlakozási problémák esetén átválthat az OpenVPN-re (TCP), de az OpenVPN bármelyik módja a használható lehetőség. Az általunk említett szolgáltatók egyedi ügyfelekkel rendelkeznek, így a telepítés egyszerű.

Az adatok biztonságának biztosítása és a VUDU elérése érdekében az ExpressVPN használatát javasoljuk. Nem vezetnek naplókat, és nem vezetnek gyors hálózatot az Egyesült Államokban és azon túl. Az ExpressVPN beépített SmartDNS szolgáltatással is rendelkezik, amely lehetővé teszi az adatfolyam továbbítását a titkosítás extra terhelése nélkül. Ha azonban megvan a nettó sebessége, mindig javasoljuk a titkosítást. Soha nem javasolnánk a sebesség cseréjét az adatvédelem érdekében.

1. A VUDU legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa asztalát és mobilját egyszerre akár 5 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A VUDU legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. A VUDU legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. A VUDU legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. A VUDU legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Kérjük, nézzen meg az első 10 VPN-szolgáltatás felsorolja a különféle választási lehetőségeket, de nem gondoljuk, hogy szüksége lesz rá. Az ExpressVPN a legjobb összesség, a sebesség, a megbízhatóság és a világszerte működő kiszolgálóhálózatok alapján. A legnépszerűbb szolgáltatók biztosítják az Ön személyes adatait, és gyors hálózatokkal rendelkeznek számos különféle megyében, ám itt van a szükséges információ.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map