Amazon PayAz Amazon Pay egy online fizetés-feldolgozó szolgáltatás, amely az Amazon tulajdonában van. 2007-ben indult, az Amazon.com ügyfélkörét használja, és arra koncentrál erőfeszítéseit, hogy alapjának lehetőséget biztosítson arra, hogy Amazon-fiókjaikat külső kereskedő webhelyeken használja. Azok számára, akik az Amazon Pay szolgáltatást szeretnék használni a VPN szolgáltatásáért, lehetőségeket kínálunk Önnek. Egy pillanat alatt részletesebben áttekintettük a lehetőségeket. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, nézd meg az Amazon Pay-t elfogadó legjobb VPN-k gyors listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3ibVPN$ 4.83NordVPN63jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Természetesen az Amazon Pay elérhető Ausztriában, Belgiumban, Cipruson, Németországban, Dániában, Spanyolországban, Franciaországban, Magyarországon, Luxemburgban, az Ír Köztársaságban, Indiában, Olaszországban, Japánban, Hollandiában, Portugáliában, Svédországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőség van a felhasználásra, különösen mivel az Amazon a világ 10 legjobb kiskereskedője. Szerencsére vannak olyan szolgáltatók, akik elfogadják a népszerű fizetési módot.

Vessünk egy pillantást a legjobb VPN-beállításokra, amelyek elfogadják az Amazon Pay-t:

1. A legjobb VPN, amely elfogadja az Amazon Pay-t: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedhet kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédje a felhasználó magánéletét. Csatlakozhat a VPN hálózatához, hogy megvédje magánéletét, feloldja a cenzúrát, és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait..

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakoztassa az asztali és a mobilkészüléket egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazás használatával állíthatja be. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

 

2. A legjobb VPN, amely elfogadja az Amazon Pay-t: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

3. A legjobb VPN, amely elfogadja az Amazon Pay-t: ibVPN

IBVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,83 USD-ért (56% kedvezmény)

Az ibVPN nem újonc a piacon. Valójában 2004 óta működnek. A cég, az alkalmazások, a működés és a támogatás Romániában (különösképpen Erdélyben) található. Ez biztonságosan kiszállítja őket a 14 szem programból, de mégis biztosítja a felhasználó számára az Európai Unió védelmét. 63 szerverhellyel rendelkezik, így ez a kicsi, de nagy teljesítményű szolgáltató fedezi Önt.

Bár nem kínálnak hatalmas hálózatot, számos más funkcióval is rendelkeznek, amelyek nagy értéket képviselnek. Először is rendelkezésre állnak alkalmazások Windows, Mac OSX, Linux, Android és iOS számára, valamint kiterjesztések az Opera és a Chrome számára. Sok felhasználónak tetszik az a tény, hogy független társaság. Ez azt jelenti, hogy nem kapcsolódnak befektetési alapokhoz, tárhelyhez, adatbányászathoz vagy más adatgyűjtés iránt érdeklődő társasághoz.

A szolgáltatás által kínált szolgáltatások közé tartozik számos különféle protokoll, dupla VPN, intelligens DNS, KillSwitch, WebRTC szivárgás elleni védelem és még sok más. Mint láthatja, ezek számos fejlett funkcióval rendelkeznek, és a szolgáltatás kiválóan alkalmazható mind kezdő, mind haladó felhasználók számára. Az ibVPN havonta 4,83 dollár végső hozzáférést kínál, 15 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Látogasson el az ibVPN oldalra

És ott van a legmegfelelőbb VPN-ek, amelyek elfogadják az Amazon Pay szolgáltatást. Természetesen bármikor nyugodtan nézheti meg a mi oldalainkat top 10 lista más lehetőségekhez. Ne felejtse el, hogy a top 10 listánkban nem mindenki fogadja el az Amazon Pay alkalmazást. Útmutató elolvasásával segítünk megtalálni a legjobb lehetőségeket és a megfelelő szolgáltatót, amely megfelel az Ön igényeinek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me