A legjobb VPN-k Ann Arbor számára

Ann Arbor, MichiganAnn Arbor, Michigan, az állam hatodik legnagyobb városa. Körülbelül 114 ezer lakosa van, és 45 mérföldre fekszik Detroit nyugatra. A város gazdasága nagymértékben a csúcstechnológiára összpontosít, és itt található a Michigan Egyetem otthona. Véletlen egybeesésként a népesség félénk az emberek számát illetően, akik beleférnek az UM stadionba, az úgynevezett „Nagy ház”. Ha Ann Arborba utazik, és nyilvános WiFi-t akar használni, először csatlakoznia kell egy VPN-hez. Mielőtt megosszuk a részleteket, miért ez fontos, nézzük meg a legjobb VPN-ket Ann Arbor-ra vonatkozóan.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3StrongVPN$ 4.37StrongVPN46jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280

Az amerikai egyesült államokbeli városokhoz hasonlóan a bennszülött amerikaiak lakották azt a területet, amely jelenleg Ann Arbor. 1824-ben azonban John Allen és Elisha W. Rumsey földi spekulánsok alapították a várost. Úgy döntöttek, hogy feleségeiknek (mind Annnek nevüket) és a bur tölgyfák állományát nevezik meg a városnak. Nem sokkal ezután, 1837-ben, a Michigan-i Egyetem Ann Arborba költözött Detroitból.

Mint gondolhatja, ez azt jelenti, hogy a város identitása szorosan kötődik az egyetemhez és meghatározza azt. Manapság a Michigan-i Egyetem a város lakosainak több mint 26% -át foglalkoztatja. A csúcstechnológia, az egészségügyi szolgáltatások és a biotechnológia a város gazdaságának fő részei. Az egyetem kutatása vonzza őket a területhez & fejlesztési dollárt, valamint annak diplomáit. A Wolverines futball természetesen óriási vonzereje is van a környéken.

Ha Ann Arborban találja magát, akkor nem lesz problémája olyan vállalkozásokat találni, amelyek ingyenes WiFi-t kínálnak. Ez nagyszerű dolog lehet a felhasználók számára, de nagyszerű lehet a számítógépes hálózatok számára is. Rengeteg ember csak arra vár, hogy megszerezze személyes adatait. VPN használatakor kapcsolatot létesít egy biztonságos és titkosított szerverrel. Ez rendkívül megnehezíti a tolvajok számára, hogy ellopják az Ön érzékeny adatait.

Egy másik nagyszerű ok az, hogy segítsen megkerülni a földrajzi blokkokat. Ha valaha is ellátogatott egy weboldalra, és blokkolva volt, akkor valószínűleg már tudja, mi ezek. A médiavállalatok, szervezetek és még néhány ország blokkolja is, hogy tűzfal segítségével láthasson olyasmit, amelyet nem akarnak. Ebben az esetben a VPN segítséget nyújt Önnek, hogy csatlakozzon egy másik hely szerveréhez. Ilyen módon becsaphatja a tűzfalat, hogy láthassa, amit szeretne.

Most ugorjunk be, és vessünk egy pillantást Ann Arbor legjobb VPN-jeire.

1. A legjobb VPN Ann Arbor számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

ExpressVPN Chicago sebességteszt

Az ExpressVPN alkalmazás használatakor kiválaszthatja a csatlakozni kívánt város helyét. Bár nem tud csatlakozni egy adott szerverhez, a VPN-ügyfél kiválasztja a legjobb lehetőséget az Ön számára. Ebben az esetben ki kell választania egy szervert Chicagóban (mivel ez a legközelebbi város ExpressVPN szerverrel). Sok szerver szerepel az ajánlott szerverek között, ám Chicago városai valószínűleg nem ott vannak. A város megtalálásához lépjen az „Összes” fülre. Most beírhatja a „Chicago” keresősávba. Ha megteszi, ez felhívja a chicagói helyeket. Mint láthatja az alábbiakban, a chicagói sebességtesztünk és a sebesség 58,03 Mbps volt.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. A legjobb VPN Ann Arbor számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Ann Arbor nagyszerű terület számos technológiai társasággal. Nincs azonban saját kiszolgálójuk ott. Ebben az esetben kapcsolódunk egy szerverhez Clevelandben, Ohioban, mert csak 117 mérföldre fekszik. Használhatná a Chicagót is, de ez majdnem kétszer nagyobb a távolságtól. A szolgáltatás elég jól működik a környéken, függetlenül attól, hogy a régióban hol tartózkodik. Az IPVanishnek több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a listánkon szereplő többi társaságnál. Ez teszi őket egyik legfontosabb választási lehetőségünknek, ha Ann Arborban tartózkodunk.

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. A hálózat állandóan a leggyorsabb VPN Észak-Amerikában és Európában a sebességtesztjeink során. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

IPVanish Detroit sebességteszt

Az IPVanish 3 szervert üzemeltet Clevelandben, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Amikor Clevelandben, a Cle-c03-ban teszteltünk egy IPVanish szervert, a sebesség 63,20 Mbps volt. Ez megközelíti a kábel internet-kapcsolatunk maximális sebességét.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyéni szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

3. A legjobb VPN az Ann Arbor számára: StrongVPN

StrongVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 4,37 dollárért (41% kedvezmény)

A StrongVPN székhelye az Egyesült Államokban található, és az ország egyik legjobb VPN-hálózatával rendelkezik. A múltban a vállalat a kiszolgálók helyének és az általuk használt protokollok száma alapján számolt fel díjat a felhasználók számára. Ez megváltozott, mivel a StrongVPN most a tagok számára teljes hozzáférést biztosít a hálózatához több száz szerverrel világszerte.

A StrongVPN szolgáltatás legújabb kiegészítése a StrongDNS szolgáltatás. Mindenki, aki feliratkozik egy StrongVPN fiókra, ingyenes hozzáférést kap a StrongDNS-hez is, amely egy intelligens DNS szolgáltatás, amelyet a földrajzi korlátozások megkerülésére használnak. Kiváló megoldás azok számára, akik az USA-n kívül kívánnak utazni, és hozzáférést akarnak elérni a Netflixhez.

StrongVPN Detroit sebességteszt

A StrongVPN számos szervert üzemeltet Chicagóban (ismét, mivel ez a legközelebb van Ann Arborhoz). Sajnos nem lehet kiválasztani egy adott kiszolgálót. Ehelyett kattintson a kiszolgáló helyének legördülő menüre, és válassza az Egyesült Államok – Chicago lehetőséget. Az OpenVPN UDP-t választottuk a legjobb teljesítményért. Miután csatlakoztunk egy szerverhez, kipróbáltuk a sebességünket, és 61,74 Mb / s sebességűnek találtuk.

A StrongVPN kedvesen kínál 25% kedvezményt látogatóink számára. A kupon a rendes lejáratú engedményeik tetején van. Korlátlan VPN és ingyenes SmartDNS hozzáférést élvezhet havonta mindössze 7,50 dollárért, vagy évente 52,49 dollárért. Az éves beszámoló havi 4,37 dollárba kerül. Az új felhasználókra 7 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik.

Látogasson el a StrongVPN oldalra

4. A legjobb VPN Ann Arbor számára: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-ot 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

HMA East Lansing sebességteszt

Ha a cél az, hogy a legtöbb kiszolgálóhellyel rendelkező VPN-t megtalálja, akkor a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA 175 VPN szervert üzemeltet az Egyesült Államokban, köztük több szervert is a Lansing térségben (mivel az Ann Arbor csak 50 mérföldre van). Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz a „Helyzet módba” kell lépnie, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre és keresse meg a Lansing elemet. Innen kiválaszthatja az USA, Michigan, Lansing szerver helyét. Csatlakoztunk egy szerverhez Lansingben egy teszt futtatásához, és a sebesség 45,20 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

Fent fent láthatja a rendelkezésre álló legjobb lehetőségeket, ha Ann Arborban tartózkodik. Ennek ellenére bármikor közelebbről megvizsgálhatja a mi oldalt top 10 VPN szolgáltatási lista más lehetőségekhez. De nem kellett volna. Mivel döntéseinket a sebesség, a megbízhatóság, az ár, a biztonság és a szerver helyzete alapján hoztuk meg. Így lehet a legjobb sebességet elérni. Mindannyian nagyszerű hálózatokkal rendelkeznek, mert mind ismertek. Nem tévedhet el javaslatainkkal. A jó sebesség akkor fontos, ha HD-tartalom streamingét tervezi, vagy csak nem akar pufferolási problémákba ütközni. Csak győződjön meg arról, hogy jó szolgáltatót választott. Segítségünkkel szilárd döntést hozhat, amely megfelel az Ön igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map