ArizonaArizona egy nyugati állam a mexikói határon. Becslések szerint 7,1 millió lakosa van. Arra számíthat, hogy sokan meglátogatják ezt az államot számos okból. Ezek a Grand Canyon, a sírkő, az ételek és a természeti tájak, csak néhányat említenek. Ha azt tervezi, hogy megnézi ennek a nagyszerű államnak a csodáit, és a nyilvános WiFi-hez való csatlakozást tervezi, akkor érdemes egy VPN-t használni. Mielőtt elmagyarázná, miért, kérjük, nézd meg az arizonai legjobb VPN-k listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetet

Arizonában sok természeti szépség van, de ez nem azt jelenti, hogy egész idő alatt élvezni fogja. Előfordulhat, hogy nyilvános WiFi-t szeretne használni. Ha igen, a VPN használata fontos. Ennek oka az, hogy mindig vannak bűnözők, akik csak arra várnak, hogy kihasználják a nem védett felhasználókat. VPN-kiszolgáló használatakor biztonságos és titkosított kapcsolat lesz a választott kiszolgálóval. Ily módon sokkal nehezebbé teszi az internetes távirányítók számára a személyes adatok megszerzését.

A VPN használatának második oka, hogy segítsen megkerülni a földrajzi korlátozásokat és a sportkimaradásokat. Ha nem veszi észre, az államnak számos nagyszerű sportcsapatja van, mint például az Arizona Diamondbacks, a Coyotes, a Cardinals és mások. Ha online akarod nézni őket, akkor blokkolva lesznek. A probléma megoldásának kulcsa a VPN-hez való csatlakozás egy másik régióban. Ilyen módon könnyedén megkerülheti a sportkimaradásokat és más, földrajzilag korlátozott tartalmakat.

Mi az arizonai legjobb VPN??

Míg Arizonában nincs kormányzati felügyelet, továbbra is a biztonsági tényezőkre összpontosítunk. Ez azt jelenti, hogy arra összpontosítunk, hogy megvédjük magukat a tolvajoktól. Így fogjuk meghatározni, hogy mi a legjobb VPN az Arizonához.

  • Erős katonai titkosítás az állami magánélet védelme érdekében
  • Szolgáltatók, amelyek szigorúan nem naplózási irányelveket kínálnak a felhasználók számára
  • Azok a szolgáltatók, amelyeknek VPN-kiszolgálói vannak, amelyek jól teljesítenek Arizonában és a régióban
  • Többplatformos mobil alkalmazások és az Amazon Firestick eszközök támogatása
  • Magas hálózati stabilitás, amely segít elkerülni a leszakadt kapcsolatokat

Most pedig közelebbről megnézzük az Arizonai legjobb VPN-jeit.

1. Az Arizonai legjobb VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem kell kiválasztania egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválasztja a leggyorsabb kiszolgálót az Ön által kiválasztott helyre. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Ezt a problémát a környéken levő kiszolgálókkal találhatja meg. Egyszerűen válassza ki az „Összes” fület, nyissa meg az Egyesült Államokat, majd a Phoenixot. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki. Csatlakoztunk egy VPN szerverhez Phoenixben, Arizonában, és teszteltük a Phoenixhez, Tucsonhoz és Flagstaffhoz. Mint láthatja, a letöltési sebesség következetesen meghaladta a 120 Mb / s sebességet mindhárom helyen.

ExpressVPN Arizonai sebességteszt

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Arizona legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Phoenixben. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Csatlakoztunk egy szerverhez, amely Phoenix-ben, Arizonában található, és teszteltük a Phoenix-hez, Tucsonhoz és Flagstaff-hoz. Mint láthatja, az eredmények gyorsak voltak, a sebesség 119 és 12 Mbps között változott.

Arizonai NordVPN sebességteszt

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Arizonai legjobb VPN: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az IPVanish számos kiszolgálót kínál a környéken, tehát nem jelenthet problémát ott. Gyors sebességre számíthat azonban a világ számos részén is. Emiatt az IPVanish-ot választottuk egyik legfontosabb opciónkként, amelyet Arizonában tartunk.

Az IPVanish nemcsak az európai régiókban, hanem az Antarktisz kivételével minden kontinensen is kiszolgálókat üzemeltet. A hálózat nagy sebességeket hoz létre, és jól teljesítenek a sebességteszteinkben. A legördülő menüből kiválaszthat helyet vagy egyéni szervert.

Éppen megemlítettük, hogy az IPVanish szerverek az egész régióban rendelkeznek szerverrel, és mindannyian elérhetők az Ön számára. Ha véletlenül olyan kiszolgálót látsz, amelynek szerverneve „a” betűvel rendelkezik, akkor ez a leggyorsabb a hálózaton. Csatlakoztunk egy Phoenix-i IPVanish szerverhez, és teszteltük Phoenixhez, Tucsonhoz és Flagstaffhoz a sebesség tesztelésére. Az eredmények lenyűgözőek voltak a 124 és 128 Mbps közötti sebességgel.

IPVanish Arizona sebességteszt

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

És ott van a legfontosabb okok és a legjobb lehetőségek, amelyeket az államban való felhasználáshoz használhat. Ennek ellenére mindig bátran nézheti meg szolgáltatóinkat az első 10 VPN-lista. Annak ellenére, hogy mind jól működnek, döntéseinket kifejezetten az ArizonaMacau javára hoztuk. Nem számít, mit tervez tenni ott, a VPN-védelem jó ötlet. Útmutatónk segítségével tájékozott döntést hozhat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me