ArubaAruba egy szigeti nemzet és a Holland Királyság egyik alkotóeleme, a Karib-tengeren található. Becslése szerint 104 ezer ember él. Sok turista jön a szigetre, hogy élvezze a jó időjárást és egy frissítő szünetet tartson az életből. Ha csatlakozni kíván ezekhez a turistákhoz, vagy valaha is gondolkodott rajta, akkor ott tartózkodás közben csatlakozni kell egy VPN-hez. Megmondjuk, miért fontos ez hamarosan. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, vessen egy pillantást az Aruba listáján szereplő legjobb VPN-ekre.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3HMA Pro VPN$ 4.29HideMyAss280
4IPVanish$ 4.87IPVanish76jelölőnégyzetet
5Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA52jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mivel az ország a Holland Királyság alá tartozik, Aruba élvezi a szabadságot és a nyitottságot, amelyet a fő országban találna. Ez azt jelenti, hogy nem vagy biztonságban a lopás ellen. Mindig vannak csalók, akik ki akarják használni a sebezhető célokat. VPN használatakor biztonságos titkosítási réteget hoz létre a választott kiszolgálóra. Ez azt jelenti, hogy sokkal nehezebbé teszi bárkit, hogy megismerje személyes adatait.

Természetesen a hollandiai tagságnak vannak más előnyei is. Az országnak nagyon kevés cenzúrája van és meglehetősen liberális. Ezt figyelembe véve továbbra is kihasználhatja a VPN előnyeit a földrajzi korlátozások megkerülésére. Ha másik országból látogat, akkor nem biztos, hogy férhet hozzá a szokásos TV-műsorokhoz vagy egyéb tartalmakhoz. A probléma megoldásához egyszerűen csatlakozzon egy otthoni VPN-hez vagy egy másik VPN-hez, amelyet meg akar látni. Ez arra készteti a szoftvert, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található. Ha ezt megteszi, megnézheti az otthoni régió tartalmát, vagy más tartalmat is megtekinthet, amely földrajzilag korlátozott lehet.

Mi a legjobb VPN az Aruba számára?

A kérdés megfelelő megválaszolásához több tényezőt kell figyelembe vennie. Ebben az esetben a magánélet védelme sokkal fontosabb. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a kritériumokat, amelyek segítségével az Aruba legjobb VPN-jeit felsoroljuk:

  • Erős katonai titkosítás a magánélet védelme érdekében az aruba régióban
  • Nincs naplózási politika
  • Nagy és stabil hálózat a megszakítások elkerülése érdekében
  • Nagysebességű szerverek, amelyek jól teljesítenek a régióban
  • Képesség megkerülni a földrajzi korlátozásokat

Most az Aruba számára elérhető legjobb VPN szolgáltatások listájára:

1. A legjobb VPN az Aruba számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás használatához először töltse le és telepítse. Miután kinyitotta, kattintson a „Hely választása” gombra. Most akkor el kell mennie az „összes” szakaszba, és be kell írnia Miamit a fenti keresőmezőbe. Látni fogja, hogy az ExpressVPN rendelkezik helyi szerverekkel. Csatlakoztunk egy szerverhez Miamiban és teszteltünk egy szerverhez Oranjestadban, Aruba. 105,59 Mbps sebességet kaptunk.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást az olyan eszközökhöz, mint a játékkonzolok (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozok (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-k..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az Aruba legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

Az NordVPN számos szervert üzemeltet Miamiban, és ezek közül bármelyiket használhatja. A konzolon az ország jobb oldalán található három vízszintes pontra kattintva megkeresheti a kiszolgáló területét, és megnézheti a rendelkezésre álló kiszolgálók százalékos arányát. Az Egyesült Államokban teszteltünk egy szervert, amely Miamiban található, és kapcsolódott egy szerbóhoz az arubai Oranjestadban. Gyorsnak találtuk a 107,71 Mbps letöltési sebességet.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 3 éves tagsággal havonta mindössze 2,99 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN és SmartDNS szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Az Aruba legjobb VPN-je: HMA

HMA VPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havi 2,99 dollárért (75% kedvezmény)

A HideMyAss-t 2005-ben életre keltették, amikor Jack Cator, egy 16 éves Anglia diák úgy döntött, hogy olyan szolgáltatást akar létrehozni, amely segít az embereknek elkerülni a cenzúrát. Pontosabban, Jack nem tudott hozzáférni a közösségi média weboldalaihoz és az online játékokhoz, mert ezeket blokkolták az iskolai hálózaton. A HMA több százezer felhasználóval bővítette az első hónapot, és azóta a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatásává nőtte ki magát, több mint 350 szerverhelyen. A Privax, a HMA Pro VPN anyavállalata 2015-ben csatlakozott az AVG csapathoz.

Azok számára, akik a legtöbb szerverhellyel rendelkező VPN-szolgáltatót szeretnék megtalálni, a HideMyAss a legjobb választás. Ne feledje, hogy a HMA naplózza a felhasználói tevékenységeket, ami néhány VPN-felhasználó számára aggodalomra ad okot. A HMA néhány VPN szervert üzemeltet Minszkben, különösen Minszkben. Az ott található szerverhez való csatlakozáshoz be kell lépnie a „Helyzet módba”, és az induláshoz válassza a „Hely módosítása” lehetőséget. Ezután kattintson a „Városok” fülre, és keresse meg a Palm Beach-t. Csatlakoztunk egy szerverhez azért, hogy teszteljük, és a sebesség 108,87 Mbps volt.

2016-ban a HMA és néhány másik vezető VPN-szolgáltató vezette az utat az egyedi kliensszoftver egyszerűsítésében. Az eredmény egy sor egyedi alkalmazás, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a HMA hálózathoz történő csatlakozást és a kapcsolat titkosítását. Szoftverük elérhető a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A HMA-hoz az útválasztón keresztül is csatlakozhat. A HMA korlátlan VPN-hozzáférést kínál, mindössze havonta 4,99 dollártól, és minden új felhasználó számára 30 napos kockázatmentes pénz-visszafizetési garanciát kínál..

Látogassa meg a Hide My Ass elemet

4. A legjobb VPN az Aruba számára: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, havonta mindössze 4,87 dollárért (60% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish számos szervert üzemeltet Miamiban, és dönthet úgy, hogy csatlakozik bármelyikhez. Javasoljuk, hogy válasszon egyet, amely a kiszolgáló nevében „a” betűvel kezdődik. A legtöbb esetben az „a” szervereket fogja találni a leggyorsabbnak. Teszteltünk egy Miami-i IPVanish szervert, és a sebesség 108,88 Mbps volt.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára, havonta 7,50 dollárért, vagyis évente 58,49 dollárért. Ennek eredményeként havi 4,87 dollár lesz az éves tervben. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

5. Az Aruba legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 24 hónapra, csak havonta 3,49 dollárért (65% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows kliensének használatakor nincs sok a beállítás és a használat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a programot levonják. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Amint láthatja, a miami szerver jól teljesített, 105,78 Mbps letöltési sebességgel.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés a VPN-t havonta 3,49 dollártól kínálja, egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

Ha Arubába látogat, fontos a VPN használata. A nagyszerű lehetőségek ellenére, amelyeket fent nyújtottunk Önnek, áttekintheti a 10 legfontosabb VPN-listánkat. Mindannyian meg fogják csinálni a munkájukat, de optimalizáltuk döntéseinket, hogy jól teljesítsünk Arubában. Ilyen módon képes lesz megvédeni magánéletét és a lehető legnagyobb sebességet elérni, függetlenül attól, mit tervez tenni ott. Ha útmutatóunkat használja, segíthetünk abban, hogy megalapozott döntést hozzon az Ön igényeinek leginkább megfelelő módon.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me