A legjobb VPN-k az 1944-es zászlóalj számára

1944-es zászlóaljA 1944-es zászlóalj egy többjátékos első személyű lövöldözős játék, amelyet a 2. világháborúban állítottak fel. Finomítja a klasszikus FPS érzést a következő generáció számára. A játékot a Bulkhead Interactive hozta ki, és 2019. május 29-én adták át a Steam.com-nak. Az 5v5 gyalogosharcra, a folyadék mozgására, a tűzvédelemre és a pontos lövésekre összpontosítva a kulcsa a csapata minden fordulójának megnyeréséhez. A játék nagyon népszerű és a stílus vonzza mind a fiatalokat, mind az idősöket. Emiatt nagy esély van arra, hogy késést fogsz szenvedni. Noha ez jó ok a VPN használatára, nem ez az egyetlen. Egy pillanat alatt megmagyarázzuk a többi okot. Mielőtt ezt megtennénk, kérjük, nézd meg az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-jeit.


RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 2.85PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 3.25IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mint már említettük, a játék a második világháborúban van beállítva. Számos különböző mód áll rendelkezésre. Neked van:

 • NÉZZ SZEMBE VELE – A legmagasabb szintű verseny
 • 5V5 Wartide – FACEIT rangsorolva
 • 1v1 leszámolás -NÉZZ SZEMBE VELE
 • Árkád – Fuss & Gun Fun, fogd el a zászlót
 • Nemzetek a háborúban – A keleti front

Természetesen vannak más módok is. Van még a FACEIT rangsorolási rendszere, egy világhírű ügyességi alapú rangsorolási rendszer, amely versenyképes egyeztetést, versenyeket, rangsorolást és egyebeket kínál. Kihúzhatja az összes játék nagyszerű módját, versenyezhet barátaival, vagy csak szórakozhat.

Most, hogy megnézi a játék néhány szempontját, többféle módon is segíthet a VPN a játék lejátszásában. Mivel csatlakozhat egyhöz, és kiválaszthat egy kevésbé elfoglalt régiót a játék lejátszásához. Akár a gyilkost, akár az egyik túlélőt játssza, nagyon késéssel találkozhat. Ez a késés különbséget tehet a játék megnyerése vagy az ellenfél által legyőzött között. Vannak olyan internetszolgáltatók, amelyek időnként gázolják a játéktevékenységeket. Annak ellenére, hogy ez nem általános, játékod határozottan megállhat. Tudjuk, hogy egyes internetszolgáltatók mintákat keresnek. A probléma megoldásához csatlakozhat egy VPN-hez a forgalom titkosításához.

Mi az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je?

Annak érdekében, hogy meghatározzuk, mi az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je, a tényezőkre összpontosítunk. Ezek azok, amelyek a sebességhez és a hozzáféréshez kapcsolódnak. Csak így tudjuk megmondani, mi a válaszunk.

 • Gyors kiszolgálók különböző régiókban, hogy a lehető legjobb sebességet élvezhessék és életben tarthassák az 1944-es zászlóalj játék közben
 • Szolgáltatók, amelyek képesek megkerülni a tűzfalakat, így hozzáférhetnek a játékhoz az iskolában vagy bárhol másutt
 • Azok a szolgáltatók, amelyek erős titkosítást kínálnak a DDoS támadások megelőzésére és az Ön személyes adatainak védelmére
 • Nagy és stabil hálózatok az 1944-es zászlóalj játék közbeni megszakítások kiküszöbölésére

Az alábbiakban láthatja az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-jeit.

1. Az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken való tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), A médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon bármilyen kérdésre. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je: NordVPN

NordVPN

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha előfizet egy hosszabb távú fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk is rendelkezik Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz.

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je: PIA

Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 33 országban. Mint alább láthatja, a PIA csapata szervezetet szerverei szerint régiónként, országonként és városonként végez. A kiszolgálók helyét országonként ábécé sorrendben soroljuk fel.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

Mi a PIA Windows klienst használjuk, és a beállítás és a használat szempontjából nincs rá sok. Ugyanakkor nem akarja alábecsülni a szolgáltatást. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, és megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között. Mint alább láthatja, a PIA-hálózat meglehetősen gyors az Egyesült Államok legfontosabb helyein.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A magán-Internet hozzáférés 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je: CyberGhost

CyberGhost

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-t, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válasszon ki egy szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Az 1944-es zászlóalj legjobb VPN-je: IPVanish

IPVanish

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Függetlenül attól, hogy megpróbálja elkerülni a késést vagy megállni a megöléstől, a VPN használata az 1944-es zászlóalj játékához kritikus jelentőségű. Akár meg akar védeni magát a DDoS támadásoktól, megkerülni a tűzfalakat az iskolában vagy a munkahelyen, vagy elkerülni a késést, ezeket a problémákat VPN segítségével oldhatja meg. Természetesen a fentiekben számos nagyszerű lehetőség van. De mindig megnézheti a mi oldalainkat top 10 VPN lista. Mindegyikük úgy fog teljesülni, mint amire számíthat, de úgy döntöttünk, hogy a játékélményt a lehető legjobban optimalizálja az 1944-es zászlóalj segítségével. Ilyen módon nagy sebességet érhet el, elkerülheti a késést, megakadályozhatja a DDoS támadásokat és elkerülheti a halált. Olvassa el útmutatónkat, amely segít megtalálni az Ön igényeinek megfelelő döntést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map